World of Warcraft

...Ei şi restul lumii.
În liceu, ori eşti tocilar, ori eşti unul care îi bate şi le ia sandwich-ul.
Eu am oscilat la limita retrogradării, eram ba una, ba alta.
 
Mai are cineva probleme cu upgrade-ul digital la Cataclysm? Mie imi da o eroare cand incerc sa il cumpar, desi folosesc acelasi card pe care il folosesc de ani de zile la subscription. Le-am dat mail si mi-au trimis standard crappy reply, cu sa intreb banca...
 
Păi dud. Plătești acum și mori pe drum. On a brighter side, întreabă banca, shit happens. Nu încerca de mai multe ori că apoi îți blochează accesul pentru nu știu câte zile și n-ai făcut nimic :smile:
 
Stiu, mi-au scris ca daca incerc de mai multe ori si nu merge imi blocheaza accesul o zi. Am incercat si eu odata la doua zile in ultima vreme, deci sunt ok. Astept sa-mi scrie astia sa vad ce mai zic.
 
N-ai tu idee, la ăștia diehard e preordered sau cumpărată digital de cel puțin o lună. :biggrin:

Eu încep să mă uit că lumea se joacă deja de la miezul nopții iar eu îl primesc abia mâine dimineață. Drama! :biggrin:
 
Amintiți-mi să nu mai [pre]comand nimic de la gameshop.ro ktnx. Niște neserioși, cu tot cu precomenzi și confirmări peste confirmări tot reușesc să o dea în bară.

Anyway, pe Neptulon am înțeles că a făcut Athene first 85 (în 6 ore din ce am înțeles), cu aceeași metodă de mobtagging cu care și-a luat ban la 80. Partea amuzantă e că nu ia credite pentru asta din cauză că e transferat recent. :biggrin:
 
Back
Top