World of Warcraft

Diferența e că druida mea e "the one and only" pentru mine. Nici nu mi-am pus vreodată probleme de reroll sau altceva, așa că toate chestiile remarcabile pe care le fac, le fac cu ea (cu mici regretabile excepții, e.g. un mount de U25 și un Anub 25hc făcute doar cu priest-ul la hoardă). Ce am mai crescut în rest a fost în general pentru profesii, cuz îmi era lene să tot alerg după enchanturi, gemuri, alchemy stuff etc și am preferat să mă pot descurca oricând pe cont propriu. Că mai raidez ocazional cu ele, well... se întâmplă, dar de cele mai multe ori sunt chestii organizate care merg binișor și e interesant să văd lucrurile și dintr-o altă perspectivă din când în când.
 
De o săptămână şi ceva a apărut un tip care a spammat AH-u' cu glyphe la un preţ la care e cam imposibil să ai un profit. Mă îndoiesc că e vorba doar de glyphe de care vrea să scape repede, din skill-up, încât treaba se manifestă de ceva timp deja şi pe lângă asta, pune şi Darkmoon Cards, de pe alt char.
Oare e posibil să dau un ticket ca să-l verifice un GM?


Mda, am prea mult timp la dispoziţie. Cred.
 
Vrea sa aiba monopol asupra pietei, am mai intalnit practica. Scade pretul pana isi baga toata lumea picioarele si nu mai pune nimeni glyph-ul ala, iar apoi il creste din nou. Ori asta ori le pune automat cu glypher si nu se uita la preturi.
 
Or they`re just retarded. Am renunțat la a pune glyphs la AH imediat ce-am terminat inscr 450.
 
Am făcut cam 100k în ultimele 7 săptămâni doar din glyphe la AH, cu Quick Auctions, da' să le pui sub 5G e tâmpenie, profit cam inexistent, io am minimu' la 4,5G. Azi, de exemplu, când am dat un scan, am văzut un glyph de-al meu la 4.99.99, dudu ăla a dat undercut până la 3.99.99. WTF. :mad: De obicei aveam cam 220-230 feluri de glyphe în AH, săptămâna asta de-abia dacă prindeam 90-100.

Eniuei, nu mă las şi aştept să-l verifice f'un GM, e prea fishy pt. că e şi dintr-o guildă de top nenea.
 
Korby, aci is 100% d'acord cu ce zice SCViper, ma mir ca-i prima data cand vezi schema asta. Daca Gigel ala, o face cu cap, iti pot spune ca omu e in stare sa vanda si 2 saptamani pe minus, numai sa-i faca pe toti sa se lase de pus glyphs la AH.

Ce nu pricep eu, cine mai cumpara glyphs acu, cand marea majoritate e plecata prin vacante, si/sau nu si-au mai platit contu si asteapta Cataclysm (like me:biggrin:)?
 
Întro zi bună, de obicei în weekend, se pot face şi 5k, deci este lume care cumpără. :tongue:
 
S-ar găsi cumpărători, pentru că lumea mai levelează alts sau încearcă spec-uri noi, pvp &stuff înainte de Cata, mai ales cu o atmosferă din asta de plictiseală generală vis-à-vis de raiding content...
 
Eu imi scot toti banii din JC si Iceblade Arrows momentan, merge decent (sa zicem 5K pe saptamana) cu efort relativ mic. Ar trebui insa sa fac un efort un pic mai mare, am multe chestii de cumparat :biggrin:.
 
:smile:
 

Attachments

  • 1281892626687.jpg
    1281892626687.jpg
    545.9 KB · Views: 56
Pentru a dezinstala authenticator-ul iti trebuie codul respectiv, deci daca iti fura telefonul sau cumva stergi aplicatia ai cam rupto-n fericire.

No, am comis-o io az-nuapte, a trebuit să dau hard-reset la telefon și am uitat total de authenticator. Subscribed form la blizz, mi-au scos authenticator-ul din cont ei, gg.

Evident a trebuit să prestez scan după buletin, dar mi se pare normal :smile:
 
Back
Top