World of Warcraft

Relativ mic, dacă nu te uiți bine la dimensiunile afișate pe site. Mie mi s-a părut foarte bună calitatea. În condiții de heavy use :smile:D) părul s-ar putea totuși să se cam încurce, mai ales la o spălare.
 
whiskas, ce a zis miahi. Dar totuşi, calitatea mi se pare destul de normală, nimic ieşit din comun. :smile: "Pleata" e încâlcită deja oricum. :tongue: Acum, sunt şi eu curios cum se spală ala ceva...
LNT, ce ştii tu. :tongue:
 
Hello. :smile:
 

Attachments

  • 1235123535..jpg
    1235123535..jpg
    177.2 KB · Views: 50
Now we join an exclusive "10+" club :tongue:.

PS: Blasted lands in cataclysm:
 

Attachments

  • ss1309.jpg
    ss1309.jpg
    119.8 KB · Views: 45
Incepand te azi-dimineata a inceput oficial Alpha-ul de la Cataclysm. Sunt o gramada de speculatii, cum ca ar fi beta, cum ca ar fi un alpha avansat, pana una alta singurele informatii oficiale sunt "Alpha Friends&Family" momentan protejat de un NDA. Se speculeaza ca or sa apara foarte rapid screenshots si informatii suplimentare in ciuda NDA-ului, ramane de vazut cat de repede :smile:.
 
Io între timp am făcut ICC pe toate char-urile, tocma' am tras un 7/12 10m pe huntar (ultimu' de 80). Don't mind me, just cruisin'. :biggrin:


PS: Gief beta!
PS2: Spoiler.
 
Eu cel mai probabil o sa ajung ca tine pe la jumatatea lui Cataclysm, momentan sunt mult mai preocupat de facut tot ce e prin azeroth (incluzand un potential Insane in the Membrane) decat de raiding. La ICC momentan sunt 4/12, o voi lua incetisor incetisor cu PUG-uri, n-am guild pe Ragnaros.
 
Hm, lucrurile incep sa se contureze. Am guild de raiding (pe druid insa, l-am "resurectat"), ne chinuim la sindragosa pe normal. M-am pus pe farmat reputatii, am 26 momentan, iar Brood of Nozdormu si Hydraxian Waterlords sunt "in dezvoltare" :smile:.

Referitor la Insane in the Membrane:
Ravenholdt-ul e o reputatie acceptabila, estimez ca 24-30 de ore de farming furios te duc de la 0 la exalted (daca ai un rogue).
Darkmoon Faire mi se pare extrem de enervanta, iti trebuie undeva peste 40-50K gold ca sa o duci la exalted. Daca ai noroc.
Bloodsail + goblinii sunt farming pur, mult, dar macar stiu cat trebuie pentru ele.
Shen'dralar e nasoala din cauza farmarii libramelor (care teoretic se cam rezolva in timpul farmarii pentru goblini) si mult mai nasoala din cauza Pristine Black Diamonds, care sunt 300-500G pe serverul meu si-mi trebuie 81.

Oricum, dupa ce am aflat ce fac unii pentru o reputatie exalted mi-am dat seama ca The Insane este floare la ureche :biggrin:.

PS: Incerc inca o data: daca are cineva de vanzare un Authenticator, sau daca aduce cineva de afara, sunt foarte interesat.
 
Brood of Nozdormu se face în câteva runs de AQ, cu condiția să păstrezi tokens alea pentru Revered+. Hydraxian e o chestie de săptămâni/luni bune de farmat MC, pentru că după Revered mai iei rep doar din boss kills, 100 per.
 
Sincer nu înțeleg cum puteți face multe lucruri și mediocru. Nu mi-o luați în nume de rău, și eu îs la fel, nu mă pot hotărâ ce să joc în Cataclysm, dar luați exemplul Gabrielei, care are druidul la un nivel impresionant și mai joacă și alte chars. Nu rentează să ai toate clasele cu toate profesiile dacă nu le fructifici la maxim.

Să dau un exemplu, am făcut 1200g în 2 zile logat fiind 10 minute pe zi. 1 glacial bag, 10 bucăți spellweave, 1 epică world drop și 1 scroll black magic. Easy. Dar mai am și JC și LW și Alchemy pe care pur și simplu nu am timp să le folosesc cum aș dori, altfel aș atinge gold cap în maxim 3-4 săptămâni. Nu văd scopul în a face The Insane pe alt character decât main-ul pe care îl joci 90% din timp.
 
Io stau cel mai rău, numa' ce l-am luat pe LK în 25. Da' am făcut 5 heroice în primu' reset de după şi LK 1-shot. :biggrin: În rest, toate alts au peste 5.3k gayscore.


PS: io fac cash din glyphe şi câte un enchant pus ocazional la AH.
 
Back
Top