World of Warcraft

Mda, sunt in mod oficial defect, acum lucrez la #12 si #13, dar sunt cam 99% sigur ca sunt ultimele. Am cam toate combinatiile care ma intereseaza, iar daca pe viitor o sa doresc o alta combinatie o sa fac un race/faction/transfer pe cele de la alianta de care nu sunt multumit :smile:.
 
Nu înțeleg logica de a-ți face mai multe chars decât există clase disponibile. Ce faci cu 2x same class? Mai ales când există dual spec and stuff.
 
Horde/Alliance, adica pe scurt n-am bani sa fac server transfer SI faction change, ca as face-o in loc sa levelez.
 
Considerând timpul pierdut la a face leveling și posibilitatea ca odată cu Cataclysm să primim 3x main proffs & trispec, mi se pare total ineficient să levelezi 2 clase, chiar dacă sunt facțiuni diferite.

Pe lângă asta, eu încă văd jocul ca un fel de IM/socializing tool mai degrabă decât un joc per-se, prin urmare ar trebui să te hotărăști odată-n viață ce vrei, horde sau alliance :biggrin:

Și dacă mai pui și heroix farming care îl faci la 80, deja mie unuia mi se taie orice chef de a levela same class all over again :biggrin:
 
Considerând timpul pierdut la a face leveling

Corect

și posibilitatea ca odată cu Cataclysm să primim 3x main proffs & trispec

Asta nu se va intampla, au anuntat deja ce profesii or sa fie, iar cand au bagat dualspec au zis clar ca nu au intentia sa bage tri.

mi se pare total ineficient să levelezi 2 clase, chiar dacă sunt facțiuni diferite.

In mod clar este ineficient, dar in mod clar eu nu merg pe eficienta :smile:. Ideea e ca NU imi place sa am DK dwarf, asa ca am facut un tauren si sunt fericit.

Pe lângă asta, eu încă văd jocul ca un fel de IM/socializing tool mai degrabă decât un joc per-se, prin urmare ar trebui să te hotărăști odată-n viață ce vrei, horde sau alliance :biggrin:

Este si joc si socialising tool, dar nu poti sa-i spui ca e mai mult orice decat joc, tot asta e la baza. Problema mea e ca eu am inceput pe hoarda, eram fericit, n-aveam cu cine sa joc acolo. Apoi am aflat ca amicii mei sunt pe alianta, am facut acolo 10 caractere, dupa care in sfarsit mi s-a taiat de alianta (care nu mi-a placut prea tare de la inceput) si am trecut iar pe hoarda. Acum iar sunt fericit, dar friendless, desi am intalnit niste jucatori foarte de treaba cu care socializez.

Și dacă mai pui și heroix farming care îl faci la 80, deja mie unuia mi se taie orice chef de a levela same class all over again :biggrin:

Actually, pe mine ma doare fix in fund de heroix farming, oricum peste 5-6 luni cand vine Cataclysm-ul schimbam tot. Eu sunt cu achievements, loremaster, oldworld crap, etc. Pentru mine epix sunt doar instrumentul care ma ajuta sa ma bucur de endgame content, adica sa vad si sa-l ciomagesc pe Arthas. Pana la urma cu fiecare patch major schimbi tot gear-ul, singurele lucruri care raman sunt achievements sau collector's items, mounts, etc. Incidental pe rogue-ul pe care l-am facut recent am facut mai mult heroix farming decat pe orice alt caracter, iar asta in doua saptamani. Sunt deja aproape full ilvl219-245, iar asta fara sa fac macar un raid (ma apuc saptamana viitoare :biggrin:).
Eu personal am ca scop sa fac majoritatea achievementurilor pe un caracter pe care sa mi-l fac cu adevarat caracter principal, dar pana acum am facut alegeri de care nu am fost multumit :biggrin:. Scorcher de exemplu imi are aproape 6000 de achievement points, dar este extrem de frustrant sa fac unele achievs cu el, amaratul nu poate sa soloeze multe chestii pe care de exemplu un retardin sau DK ar putea cu usurinta, iar asta e o sursa constanta de frustrare la mine. Pe Scorch trebuie sa ma rog de prieteni sa ma ajute la multe chestii, iar pe DK-ul meu pot sa-l soloez pe Orbaz Bloodbane cu mainile in buzunar :smile:. Pe druidul meu feral l-am soloat pe Hakkar fara probleme, pe mag... not really.
Alta sursa de frustrare este survivability-ul in pvp. Mag-ul este o clasa excelenta de pvp, foarte fun, frustranta cu gear slab (ca orice alta clasa in afara de rogue), dar fara cooldowns sau la orice moment de neatentie mori in doua secunde. Da, asta e valabil la mai toate clasele, dar un retri pala sau DK sau feral druid bun pur si simplu NU moare uneori. La fel si cu healerii.
Bun, acum combinand frustrarile (stiu ca am cam multe) trebuie sa imi aleg o clasa care sa aiba cat mai putine dezavantaje din punctele astea de vedere si sa fie fun de jucat atat in pvp cat si in pve. Druid-ul ar fi ideal, dar sunt satul pana peste cap de el, la pve mi se pare un pic mai plictisitor decat alte clase (parerea mea...), iar la pvp sigurul spec cu godmode este resto, pe care l-am jucat in BC pana mi s-a acrit. Asa ca am trecut pe rogue/dk/retri pala si mai vad eu ce fac :smile:.

Scopul meu final este It's over nine thousand! ca achievement points si Insane in the membaren, The Justicar (alliance) sau The Conqueror (horde), 40 Exalted Reputations si alte cateva ca achievementuri specifice.

Sunt un pic dus cu pluta nu? :biggrin:
 
Deloc aș putea spune. Și eu am realizat târziu că magul este o clasă extrem de terminată pentru solo chestii. Dacă vrei o provocare, joacă feral druid dps în PvE și feral rogue în pvp. Poți să faci solo orice, îți rezolvă majoritatea frustrărilor :smile:

Eu momentan mă voi axa pe druid, priest-ul este la un endpoint dpdv al realizărilor, mai trebuie să-mi iau main hand + offhand wrathful și-s mulțumit :biggrin: Iar magul... pisici. Hibernează :biggrin:
 
Poate poate POATE ca intr-un viitor o sa ma re-apuc de druid, este singurul caracter de la alianta care nu ma deranjeaza momentan, in plus este si cel mai vechi caracter al meu (caracter existent, pentru ca am avut unele mai vechi pe care le-am sters). Unchiul meu cand era mic a mancat intr-o zi atat de mult pepene galben incat i s-a facut rau (de tot), iar apoi tot restul vietii nu s-a mai atins niciodata de asa ceva. Ever. Cam asa ma simt eu fata de alianta de vreo doua luni si ceva :biggrin:.

Anyway. problema cu druidul feral e ca nu prea imi place in pvp, e ca un rogue fara vanish si cu un stunlock mai slab. Pe rogue am o satisfactie incredibila cand il prind pe cate unul cu stun stun blind (restealth) stun stun vanish stun stun etc. Yes, I know it's overpowered sometimes. Insa o sa fie totusi ceva interesant la druid in 3.3, nature's grasp o sa aiba 3 charges, ca mellee class o sa fie foarte enervant sa te apropii de un druid.
 
Tocmai, că la druid feral în pvp nu e nevoie să dai restealth. Spre deosebire de rogue care este o chestie enervantă care te râcâie, druidul feral echipat echivalent dă mult mai tare. Este ca un hemo rogue dar crituie incredibil de mult (am gear slab și 50.8% crit deja), iar dacă apuci să pui Rip pe nefericit nici nu ai nevoie de stunlock, poți să și mori că ăla sigur e dus. Ca idee, la mine Rip crituie 5-6k cu Savage Roar up, evident și mangle on. Rake idem, este de-a dreptul enervant când pică Rip, mai ai 1-2k HP left, druidul e mort și Rake te omoară :biggrin:
 
Și ca să exemplific, 2 filmulețe. Druid feral DPS este una dintre cele mai grele combinații de jucat bine și aproape imposibil de jucat perfect.


 
Last edited by a moderator:
In WOTLK main-ul meu a fost druid feral destula vreme, deci stiu sa-l joc foarte bine in PvE. In PvP insa eu prefer battlegroundurile, iar acolo ai mai multe avantaje ca rogue (sau altceva), parerea mea.

O mica paranteza amuzanta: imi aduc aminte in Burning Crusade cand jucam arena la greu, iar cand vedeam un druid feral il luam direct cu /lol :biggrin:. S-a schimbat treaba acum, dar good memories, good memories :smile:.
 
Mă mâncă în c... ot :biggrin: să vând contu'. Don't ask why.

Ce se dă:
1. Prot. warrior, male tauren, ICC geared (trei bucăţele rămase de prin ToC25/ToGC10 - bracer, trinket cu stamina şi barosu' de tankat). Off-spec decent, mare parte ICC & To(G)C1025 gear (Bryntroll printre altele), da' cu pelerină din Naxx25, un trinket de la Brewfest şi FotFF ca al doilea trinket. :biggrin: Dacă aveţi GS, undeva la 5850 pe prot şi pe la 5300 pe Fury. JC/Enchanting.
2. Resto shaman, male tauren, gear similar, doar că nu am luat nimic pe EoF's încă, aşa că are 224 de embleme puse deoparte. Elemental OS, gear-u' tot pe acolo, GS pe la 5400. Skinning/Inscription.
3. Destro/Affliction warlock, female UD, bucăţi de prin ToC şi ICC 10/25, GS pe la 5450. Până acum am jucat aproape exclusiv Destro, am făcut aseară o comparaţie... cam 500 DPS mai puţin pe Affliction. Da' poate e numa' din cauza mea. N-am încercat Demonology pt. că am fost mulţumit de Destro. Herbalism/Tailoring.
4. Chickenbird, female tauren, tot cam aşa, ToC şi ICC parts, pe la 5300 GS. Resto ca şi OS. Herbalism/Alchemy.
5. Rogue, female troll, Mutilate, FĂRĂ OS! :biggrin: Vreo două iteme din ICC10, restu' ToC 10/25. GS-u' pe la 5100 şi ceva. Skinning/LW.
6. Unholy DPS/Blood tanking DK, male tauren, iar cu gear de prin ToC 10/25, nimic din ICC din păcate... am folosit emblemele pt. Saronite. :biggrin: Da' planul e să îi fac Shadow's Edge resetu' următor. GS pe la 4900. Fără profesii.
7. Arcane/Frost mage, male troll, same şiet, pe la 5k GS. Enchanting/Tailoring.
8. Shadow popă, male troll (identic cu magu', doar că albastru în loc de verde) în mare parte cu gear de prin ToC 10/25, dar tras în jos de alte altele. Pe la 4800 GS. Enchanting/Tailoring.
9 & 10. Hunter, male orc (Mining/Engineering), şi retri/prot. paladin, female BE (Mining/BS), LvL72, toate BoA-urile posibile (chiar pt. 3 spec-uri pe paladin), enchanted and gemmed. :goofy:

Plus altele... dwarf DK de 73, BE rogue de 70 (T5 & T6, fostu' main, de la începutu' TBC-ului) şi tauren warrior de 50 (sabia BoA, canci umeri/bluză).

Menţiuni: toate au/vor avea profesiile la maxim (exceptând pe cele două de 72 şi pe "altele"). Toate au şi gear (mai mult sau mai puţin) din dungeon-urile heroice ale ICC-ului. Evident, warrior-u' e piesa de rezistenţă: Enchanting & JC cu aproape toate enchant-urile (plus ă grămadă de mats) şi destul de multe gem-uri (şi o grămăjoară de pietre), 86 de mounts (printre care găina din MgT, White Polar Bear, mamutu' cu vendori... chopper incoming soon™), 37 de pets, T6... flavor gear :goofy: (plus Twinblade of the Phoenix, ca să saliveze toţi paladinii), câteva sute de mana/health pots, etc, whatever... ask for more details.

Ce se cere: IRL cash. :tongue:

Motivu'? Goblins.


Oare cam cât aş putea lua pe toată gaşca asta? Care ar fi complicaţia cu vândutu' separat de caractere?
 
86 de mounts... 37 de pets
Fail. Plus că sunt total neinteresante mounts alea menționate. Majoritatea belves fac exalted cu undercity până în lvl 40 doar să ia un mount decent :biggrin:


Raptor din ZG? Zulian Tiger? Ravasaur mount? Baron mount? Ashes of A`lar ffs? :biggrin: Nu că le-aș avea, da` măcar încerc să le farmez cât de cât :biggrin:

Complicația vânzării separate = pot fi transferate doar pe un alt cont unde titular ești tot tu. Atât. Dup-aia își face ăla merge cu bnet account de-al lui și gata.
 
Băi, nu te luat de călăritoarele mele, KK? :tongue:


ZG... canci, CBA Ravasaur, still farming Baron. Rar.
PS: evident, echipamentu' se îmbunătăţeşte pe fiecare pe zi ce trece. :goofy:
 
Raptor din ZG? Zulian Tiger? Ravasaur mount? Baron mount? Ashes of A`lar ffs? :biggrin: Nu că le-aș avea, da` măcar încerc să le farmez cât de cât :biggrin:

Io is curios cum farmezi tu Ashes of A`lar, pa langa aia, am facut encounteru ala de mi-o iesit pe nas si o picat doar o data mount-ul, evident a fost castigat de un hunter, macar era roman.:biggrin:
 
Io is curios cum farmezi tu Ashes of A`lar, pa langa aia, am facut encounteru ala de mi-o iesit pe nas si o picat doar o data mount-ul, evident a fost castigat de un hunter, macar era roman.:biggrin:

Încă teoretizez cu un prieten dacă și cum ar merge în 2 la level 80, mai avem partea practică :biggrin:
 
Oricum trebuie sa faci raidul saptamanal mult MULT timp, ca sa ai sanse sa-ti pice. Daca o faci in 2 insa, e ceva...
 
It's here! Deşi cam scump. :smile:
 

Attachments

  • 32153496874..jpg
    32153496874..jpg
    165.5 KB · Views: 43
Back
Top