World of Warcraft

Merge pe orice stie java MIDP 2.0. Eu am pus-o pe un WM6, care teoretic nu ruleaza java, dar se poate rezolva problema asta.

Daca vrei iti trimit .jar-ul si vezi daca-l ruleaza.
 
URL? Vreau și eu. E pe bani ăla pe mobil?

Subscriu. Gief moar info. Windows mobile 6.5 user here.

În altă ordine de idei a fost hăckuit și un guildie de-al meu. S-ar părea că targets sunt cei din guilds oarecum puternice, n-am auzit ca vreun om cu chars în greens și blues să fie atacat. Pisicii lor de chinezi :frown:
 
OK. Moar info.

Pentru cei care aveti WM6 pe mobil e nevoie de un pachet care sa ruleze MIDP2.0 pe el. Eu am gasit unul de la Esmertec modificat un pic in directia de a nu costa prea mult, pe care il aveti atasat in arhiva. Pachetul trebuie instalat pe mobil (extras din arhiva, copiat .cab-ul cu ActiveSync si rulat).

Atasat in pachet mai aveti si .jar-ul care e authenticator-ul in sine. Pe ala il puteti rula dupa ce ati instalat emulatorul de Java si ati dat un reset la telefon.
Dupa ce se instaleaza aplicatia de la Blizz, o sa vedeti un entry nou in meniul Java (la mine Java e dirct in meniul Start al telefonului). Atentie, tineti telefonul conectat la internet la instalare (fie prin USB fie prin Wi-Fi) pentru ca authenticatorul trebuie sa se conecteze la un server blizzard pentru a putea genera un cod unic (pentru fiecare instalare).

Tot ce face authenticatorul pe mobil e sa se conecteze la net, sa-ti genereze un cod unic pentru fiecare instalare pe care trebuie sa-l introduci atunci cand il activezi pentru logare in cont si sa genereze pe urma coduri de 8 cifre aleatorii care se schimba la fiecare 30 de secunde. Odata activat din managementul contului la fiecare logare, dupa parola iti cere codul ala de 8 cifre de pe telefon. Pentru a dezinstala authenticator-ul iti trebuie codul respectiv, deci daca iti fura telefonul sau cumva stergi aplicatia ai cam rupto-n fericire.

Eu am observat ca poti sa folosesti acelasi .jar pentru mai multe telefoane, ca serverul blizz la care se conecteaza nu verifica autenticitatea .jar-ului.

Cel atasat e doar de proba sa vedeti ca puteti rula aplicatia pe telefon. Daca vreti sa-l downloadati legal si corect, by all means, pay for it, eu asa am facut. Daca nu, tot ce mai aveti de facut este sa sa-l instalati, sa-i dati voie sa se lege la net sa va genereze primul cod si apoi sa activati feature-ul pe contul de WOW.

Pentru cei ce nu aveti WM6 pe mobil (dar puteti rula nativ Java MIDP2.0) tot ce aveti de facut e sa copiati .jar-ul undeva unde are loc si sa-l rulati. Sa aveti o conexiune la net pe telefon atunci cand il rulati pentru codul unic si apoi treaba e la fel ca mai sus. Daca va plange telefonul ca va trebuie si .jad-ul dati un PM cu tipul telefonului si incerc sa fac unul.

L.E: la PP poti plati cu cardul direct, fara sa-ti faci cont, sume pana in 200E (nu sunt sigur de limita). Catch-ul e ca trebuie sa vii direct de pe site-ul seller-ului si o sa observi ca iti apare optiunea sa platesti fara sa te loghezi (la "Don't have a PayPal account? Use your credit card or bank account (where available)").
 

Attachments

  • Wow auth for WM6.rar
    487.4 KB · Views: 19
Yey, merge. Să vedem, poate îl și cumpăr cu prima ocazie dacă bagă o metodă normală de taxare. Nu obișnuiesc să bag numărul cardului chiar pe oriunde, iar la paypal chiar nu vreau să mă bag.
 
Pentru cei care vreti sa obtineti .jar-ul de la Blizzard (adica sa-l cumparati fair and square), atentie ca baietii va trimit un email cu un link de download special pentru telefonul pe care l-ati selectat, accesibil de pe wap. Acum, daca nu vreti sa activati wap-ul (si sa dati bani in plus pentru un amarat de download) exista o metoda sa faceti treaba asta direct din FireFox, cu cateva extensii.

Word of wisdom: serverul blizz de WAP verifica autenticitatea agentului care face download (daca nu se potriveste tipul telefonului care incearca download cu linkul respectiv cu ce ati selectat la cumparare, nu va da drumul la download) si tutorialul ala va invata sa selectati Motorola V3i. Daca ati selectat altceva decat Motorola V3i ca telefon destinatie, puteti modifica User Agent-ul din FireFox pentru a match-ui ce ati ales voi cand ati cumparat authenticator-ul.

L.E: Se pare ca se poate rula si pe terminale cu Android, folosind Netmite J2ME Runner (vezi primul UPDATE din tutorial).
 
Dumneseule, sincer mi se pare o scărpinătură în urechea dreaptă cu mâna stângă ce fac uamenii ăștia :hmm:
 
Pentru mine a fost folositor pentru ca nu aveam abonament cu internet pe mobil si nici telefonul in lista de Supported phones. Asa ca a trebuit sa ma cam scarpin pe de-a-ndoaselea ca sa fac rost de .jar-ul ala.
 
Cum stați cu progresul prin ICC? La noi deja e o lălăială absolută, lumea se dă lovită la bosses de progress (Dreamwalker a picat, Putricide încă nu) dar sunt 45 de oameni online după reset -.-
 
Zero barat, m-am mutat pe Sanştridăr, schimbat nume, schimbat looks... fresh start.


PS: 8/12.
 
Me senses inc nerf la Fester/Rotface. Mi se par sincer prea grei pentru bosses intermediari.

P.S.: trebuia să te muți pe Chromaggus :biggrin: Noi am abandonat Burning Legion. Prea mulți polonezi și prea mulți tâmpiți. De cele mai multe ori ambele la un loc.
 
Eu am lasat-o moale (de tot) cu 10x80-ul de pe Xavius, nu am mai jucat pe ei din decembrie. Am facut o hoarda pe Ragnaros, e lvl 78 si merge pe loremaster, dar si acolo joc relaxat, m-am luat cu alte chestii gen AvP (cel nou), Prototype, Mass Effect, Batman: Arkham Asylum, etc.
 
Neo: prea greu? LoLWTF, srsly. People suck, luptele sunt uşoare. (PS: am uitat de tuburile alea, vedem zilele următoare :tongue:)
Vaipăr: slack, te prind din urmă! :biggrin:
 
Neo, ma'at are aceasi problema, facem raid joi, ca-i prima zi. La zilele de wipefest, abia gasesti oameni sa faci raidurile.

Festergut/Rotface, is chiar lejeri, iti trebuie doar dps care sa stie sa nukeze, mai ales mele... iar cel de-al 2-lea, ochii cat cepele sa plece lumea la timp cu oozele din mele.
 
Back
Top