World of Warcraft

Eu m-am hotarat la PVE achievements pe PVE main si PVP acvhievements pe PVP main. Bine, chestii de bun simt ca de exemplu For the Horde le am deja pe mag, urmeaza si pe priest daca gasesc un PuG mai de Duamne-ajuta.
 
Twins down, server 5-th. Tre' să tragem tare de gândac. :somn:


It was merely a setback...

Heroic, ofcors.
 

Attachments

  • WoWScrnShot_100509_210716.jpg
    WoWScrnShot_100509_210716.jpg
    119.5 KB · Views: 53
Cum a zis Viperu', Twins ToGC25. Da, cam mică îmaginea... a luat-o de pe site, pt. că am uitat să apăs Print Screen. :biggrin:


Ce poziţie nasoală am.
 
Caut ghildă internațională la Alianță care să raideze activ cel puțin Ulduar 25 hardmodes (+/- Algalon) și TotGC 25 (preferabil măcar 1-2 boși jos).

Ofer moonkin relativ okay îmbrăcat pentru raidurile actuale (cu offspec resto - Ulduar gear) și experiență în toate encounterurile exceptând câteva hardmodes în Ulduar 25 și TotGC 25 de la Icehowl încolo.

Orice sugestii sunt binevenite. Nu contează realmul.

(Cuz Neptulol is beyond redemption.)
 
Go horde cu dudu, că se poate :biggrin:

Caz în care pot să-ţi recomand Outlaw Legends de pe Burning Legion, unde din câte îmi amintesc, căutau dudu moonkin. Da, fac toate chestiile alea de care ai zis şi hardz stuffs. Btw, dacă treci la horde pare-mi-se ai şi transfer de pe realm inclus.
 
Mda, tu esti in aceeasi situatie in care eram eu, nu ma puteam hotari intre dudu, warlock, priest, mag, deathknight, dar stai ca si rogue e misto rau, hopa ce fain e hunterul, dar mamaaa cum nukeaza shamanul si uite asa am ajuns cu 2103831136 chars si nici unul top notch.

Momentan m-am axat pe mag dpdv pve si priest disc dpdv pvp, o sa transfer si DK la hoarda pentru grinding mats si probabil dudu ca sa ma joc cu un prieten prin juru` Halaa :biggrin:

Evident, amu-s in sevraj, dar deh, RL comez first :biggrin:

Și uite cum am ajuns ca priestul din main PvP să ajungă main-main iar magul alt :biggrin:

Problema e alta, până acum ICC 10/25 a fost ușor, ToTGC Anub este infect pentru noi în 10 și imposibil în 25, săptămâna viitoare vin încă 3 bosses cu dropuri de curge băluța. Informații despre encounters, chestii, socoteli, păreri? :biggrin:
 
FYI: Accountul meu a fost inchis acum o saptamana pentru activitati de online trading. Stiind ca n-am facut asa ceva am apelat la serviciul blizz de online support si au binevoit sa-mi raspunda dupa 5 zile cu un email in care imi spuneau ca le-am scris de pe o adresa care nu era atasata contului. Am stat, m-am scarpinat in cap, am injurat nitel si le-am scris iar sa le spun frumos ca pe adresa aia am inregistrat prima data contul, pe adresa aia am primit toate notificarile lor timp de doi ani si ceva si cu adresa aia ma loghez in fiecare zi in joc.

Am sunat pana la urma la numarul de support din UK unde mi-a raspuns imediat un domn binevoitor care a rezolvat rapid problema. Omul mi-a explicat frumos ca niste persoane cu IP din China au accesat contul si facut diverse chestii dragute cu el. Mi-a dat drumul la cont, mi-a resetat parola si mi-a zis sa-mi scanez calculatorul de troieni si eventual sa cumpar si Blizzard Authenticator.
Troieni n-am gasit, dar Authenticator-ul l-am luat (si l-am convins sa ruleze pe Windows Mobile chiar) asa ca acum ma simt al naibi de sigur. Partea proasta e ca tot gearul, goldul si itemele mele s-au dus. Oh well, ticket si probabil inca 6-7 zile pana imi vine vreun mail.

Concluzii: blizzard online support sucks, blizzard account information leaks, blizzard phone support rules, china can go suck a dick.
 
Un guildie aşteaptă de vreo două săptămâni după gear. :biggrin: A dat mail-uri până i-au spus ăştia să nu le mai trimită.


In other news, 6 80s and counting. Unu' de 78, doi 71 şi un 70. BRB!
 
Authenticator-ul cumpărat e ăla fizic sau doar varianta pe mobil?

Eu tot încerc să iau jucăria propriu-zisă (cică pe mobilul meu n-ar merge) și îmi tot zice că nu se poate livra la adresa respectivă (încercat cu 2 adrese). Știu că de comandat și livrat în România se poate sau se putea - un prieten din Iași și l-a luat acum vreo 2 luni or so - iar un mail la support la ei mă ține în stand-by că ar fi ceva temporar și se rezolvă... de vreo lună.
 
Back
Top