World of Warcraft

Pe mine first aid mă ajută strict dpdv al banilor, e delicios cum un stack de linen (20) costă putin peste un silver, dar un bandaj normal linen care înghite 1 cloth costă 10 copper. Şi din câte îmi amintesc, profitul creşte pe măsură ce creşte şi skill-ul. Evident că poţi să vinzi runecloth as is la auction house, dar e mai rapid şi mai comod aşa :smile:
Se bat pe resurse tocmai din punctul ăsta de vedere, mă enervează să am nevoie de cloth pentru tailoring dar să fiu exact lângă trainer-ul de first aid din Theramore şi să fiu pus să aleg între dezvoltarea pe tailoring sau pe first aid. Evident, exemplul nu e foarte concludent, but still :smile:
 
@Neo: mi s-a parut in aceeasi zona si anume Darhshore. Pana la 12 nu iau in considerare nimic, ala e leveling marunt de 3-4 ore :biggrin:.
First aid pe lockul meu nu m-a deranjat decat la inceput de tot la tailoring. Dupa aia tailoring cere atat de multe resurse incat ce consumi pe FA e o nimica toata.
Iar druidul pur si simplu nu-l pot compara cu hunterul sau lockul, caractere cu care am omorat elites de nivelul meu sau normals cu 3-4 nivele mai mari aproape fara probleme; ca sa nu mentionez faptul ca daca something goes wrong pot sa o sterg frumos cat toata lumea e concentrata pe petul care moare, spre deosebire de druid care o ia in barba. Oricum, asta e parerea mea de n00b, daca gresesc mea culpa :biggrin:.
 
Normal că ai dreptate. :smile: Cu talente care se specializează pe dezvoltarea pet-ului (Demonology sau Beast Mastery), tot ce trebuie să faci e să dai attack şi poţi să îl laşi singur. De-aia sunt şi toţi boţii de farmat hunteri beast mastery. Singurul dezavantaj la warlock e că mai trebuie să apeşi regulat pe skills, la hunter deloc, toate sunt automate (well, almost).

Btw, lvl60! Well spent weekend :biggrin:
 
Grats :smile:
Viper, elites de level cu tine omori şi ca druid feral :smile: Şi mobi cu 3 lvl mai mari. Chiar mai mulţi. Doar că ai first hand action, nu face pet-ul "treaba murdară".

În ceea ce priveşte FA vs Tailoring, am fost odată în situaţia de a mai avea nevoie de +2 la FA pentru a putea învăţa skill-ul până la 300, dar trebuia să fac cel puţin 15 heavy something bandages pentru că erau cu verde (la galben îţi dă +1 la skill per 3-4 bandaje, iar pe orange îţi dă +1 la skill per bandaj). Şi trainer-ul de FA până în 300 e în Theramore. Şi nu aveam AH aproape (decât aia mixtă din Gadgetzan, care e muci). Şi mai trebuia să învăţ două reţete de tailoring tot din Theramore. Şi eu aveam treabă în acelaşi timp undeva prin Uldamann, zbierau ăia din raid după mine :biggrin:... Do the math...:biggrin:
Sunt de acord că FA înghite mai puţin decât tailoring. Dar nu o face când trebuie. Şi dacă vrei maximum de skill la FA (care dacă nu mă înşel e acum 375), tre să prestezi major bandages pe care la un moment dat nici nu le foloseşti, poate doar ca exchange şi în ultimă instanţă, când se împute treaba sau nu mai ai mană să dai heal.
Eu m-am referit la bătaia pe resurse dintre FA şi Tailoring în sensul că apare când te aştepţi mai puţin, când ai resurse limitate (1 gold aia, 3 gold ailaltă, las-o dreq, ce-s, bancă? :biggrin:) şi nu-ţi convine să alergi ca descreieratul de pe un continent pe altul. Da, ştiu, există Darnassus, dar la naiba, e în colţul opus Theramore. Plus că dacă ai mag ej jmecher cu teleport, dar ce te faci cu altă clasă? Plătejti transportul şi pleci la o ţigară :biggrin:

Tre` să dorm :biggrin:
 
Am ajuns ieri cu druidul la 20, cat form&stuff si treaba incepe sa devina mai placuta. Mai multe detalii pe la lvl 40 :biggrin:.
 
La începuturile jocului (prin 2005), era o chestie să fii resto dacă jucai numai în party cu un dps măcar, dar acum e cam inutilă situaţia, chiar la niveluri mari feral fiind foarte folositor şi în party-uri. :smile:
 
Sunt de acord cu tine ca e o chestie interesanta sa fii resto, chiar am vazut un stil foarte interesant de a face lvl-up, mag cu AoE si un resto/holy. Cred ca e unul dintre cele mai rapide moduri de a face grinding/lvl-up. Din cate am observat eu cu shaman-ul, nu-i nevoie de full resto build, gear-ul de heal e mai important (asta pana la instante mai serioase).

Interesant WoW pe iphone, nu cred ca reusesti sa faci cine stie ce questuri, dar macar e bun de facut o bisnita la AH :smile:
 
Nu e WoW pe iPhone. Sunt imagini din WoW pe iPhone. Imagini poate afisa orice telefon din ziua de azi. (cred, sper)
 
Am ajuns la 61 cu warrior-ul aseară. Mi-am amintit ce îmi plăcea la jocul ăsta aşa de mult. Interacţiunea cu alţi oameni. Partea de raiding, care mi-a ocupat mai mult de 70% din timpul de joc înainte să mă las temporar de el, cred că era cea mai plictisitoare. Tu şi încă 39 de inşi încercând să baţi vreun boss şi să vă coordonaţi ca oră de login pentru diversele raid-uri pentru ca în ultimă instanţă singura satisfacţie să fie un post pe forumurile oficiale cum că ai mai dat jos un boss şi eşti a cincea ghildă de pe server care face asta. Raiding sux în principiu pentru că cei implicaţi în activitatea asta au priorităţile setate greşit. Mulţi dintre ei nici acum, după ce toată activitatea de raiding de 2 ani s-a dus pe apa sâmbetei cu nişte quest rewards de lvl 61 nu s-au învăţat minte, şi încă plâng când pierd vreun item în faţa unuia din party la zar.
Aseară de exemplu, un fost coechipier, care a ţinut să joace la acelaşi nivel ca şi pre-Burning Crusade, numai că punând accentul mai mult pe pvp de data asta m-a trecut prin două instanţe de lvl 60, el fiind lvl 70 deja, cu un nivel de echipare să spunem endgame. Practic şi-a pierdut timp preţios (ar fi putut să facă pvp) ca să mă ajute să iau nişte item-uri decente şi să înaintez în nivel. El de asemenea warrior fiind, ştie ce nivel de timp trebuie să aloci clasei ca să ajungi să ai un caracter cât de cât competitiv.
De-a lungul timpului, în joc, majoritatea momentelor pe care le reţii sunt cele de genul ăsta. Ajutorul dezinteresat al unui tip căruia niciodată nu i-ai strâns mâna, cu care niciodată nu ai băut o bere să zicem. De cealaltă parte e o plăcere să ajuţi. Fie că-i faci cadou cuiva care tocmai a început jocul nişte bags de 16 slots (la care orice jucător normal ajunge pe undeva pe la nivelul 40-50, adică după 7-8 zile - 192 de ore de joc efectiv), sau îl ajuţi să termine un quest din care câştigă experienţă şi vreun item mai de Doamne-ajută, e o ocazie unică să faci un bine gratuit. Sentimentul e priceless şi identic celui din viaţa de zi cu zi.

Din punctul ăsta de vedere, nu înţeleg de ce observ multă lume care începe caractere noi pe servere total random, pe care eventual nu cunosc pe nimeni. Sigur, şansele ca acolo să mai joace ceva români există, plus că nu trebuie să fie neapărat român ca să te înţelegi cu el, deşi chestia asta ajută, creează un sentiment de familiaritate, obţinut mai greu cu alţii cu care ai mai puţine lucruri în comun.
 
De-a lungul timpului, în joc, majoritatea momentelor pe care le reţii sunt cele de genul ăsta. Ajutorul dezinteresat al unui tip căruia niciodată nu i-ai strâns mâna, cu care niciodată nu ai băut o bere să zicem.

Ţin minte şi acum cum mă rătăcisem cu magul prin Hinterlands şi am ajuns în Western Plaguelangs :mda:. La level 40 :eek: Şi cum un troll mage de level 60 m-a trecut prin tot WP până în Silverpine Forest, ferindu-mă atât de mobi cât şi de alţi jucători de la hoardă. Eu când îl văzusem deja eram udasem pamperşii, cred că era tier 3 equipped :shocked: Nu de alta, dar cimitirul era la mama dreq... Începusem cu /bow /beg /no :biggrin: Dar no, astfel de întâmplări te fac să înţelegi de ce e totuşi te joci aşa ceva.
 
Apropo de ce zice Toranaga: eu mi-am inceput caracterele pe cele doua servere strict din cauza prietenilor care mai jucau acolo, iar pe parcurs mi-am facut si alti prieteni (nici unul roman). Eu joc de placere si prefer sa joc in party sau cu cineva cunoscut decat singur.
 
World of Warcraft PTR Patch 2.2.0

The latest patch notes can always be found at <a http://www.worldofwarcraft.com/patchnotes/test-realm-patchnotes.html

General

Resilience Rating: The reduction to the percent chance to get a critical strike now also reduces the damage dealt by damage over time effects by the same percentage.
Corrected the damage modifier calculation for Resilience when the attacker has bonus critical strike damage.
• Power Regeneration: Any effect which triggers a change in your rate of power regeneration (Mana, Rage, Energy, Focus) will now cause an immediate reward of some power at the old rate of increase, and then begin new “ticks” of power at the new rate approximately 2 seconds later. This was done to improve functionality of abilities such as Evocation and Innervate so that they did not have wasted “ticks”.
• Mac Movie Capture: the Mac client can now capture in-game video to QuickTime movie files using a configurable choice of codec (H.264, Motion JPEG, or Pixlet), resolution, and frame rate. Two new entries have been added to the Key Bindings dialog for start/stop recording and for cancellation of a recording. For more detailed configuration options please see the Mac Options panel in game. Mac OS X 10.4.9 and QuickTime 7.1.6 or better are required. Not all machines have enough performance to smoothly capture video at high frame rates; end user experimentation will be required to find appropriate settings for each system.
• Pets are now affected by Paladin greater blessings.
• Non combat pets may not be selected as the target for spells or abilities.
• Being attacked by guardians, such as summoned Treants, will no longer automatically causes neutral guards to attack you.
• Meeting Stones can no longer be used to summon players that do not meet the level requirements.

PVP

• Items that are indicated as quest items in their tooltips and have a “use” or “equip” ability will not work in PvP arenas.

Druids
• Cat Form (Night Elf) melee attack range was too short compared to Tauren Cat Form and other attack ranges. It has been increased.
• Cyclone: It is no longer possible to Cyclone two targets at the same time in the outdoor world.
• Cyclone: Paladin Auras, Trueshot Aura, and Aspect of the Pack will now be automatically reactivated when Cyclone wears off of a victim who had one of the abilities active.
• Enrage: If this buff is clicked off early, the armor penalty it causes will now be removed as well.
• Enrage and Furor should no longer initiate combat, though it will prevent rage decay for the duration.
• Entangling Roots: It is no longer possible to have Entangling Roots on two targets at the same time in the outdoor world.
• Entangling Roots: It is no longer possible to have more than one rank of this spell active on a player.
• Force of Nature: Using this spell in a neutral town will no longer cause its victim to be attacked by town guards. It also will no longer cause nearby party members to lose stealth.
• Hibernate and Entangling Roots duration against PvP targets has been reduced to 10 seconds.
• Hurricane: This spell is now affected by area damage caps. Its bonus damage coefficients have also been increased.
• Hurricane: A tooltip error in rank 3 has been corrected.
• Lacerate: The damage from this ability will now stack properly when two different characters are applying Lacerate to a target.
• Mangle: The duration remaining graphic will now display properly for Mangle after it has been refreshed on a target. It will also no longer sometimes apply the Mangle debuff to nearby targets when the Mangle victim is killed by Mangle.
• Nature's Grasp: This ability can now trigger while the Druid is sitting.
• Tree of Life: The party aura from this shapeshift now extends the full 40-yard radius as stated in the tooltip.

Hunters
• Aspect of the Cheetah: This ability will now cause Hunters to become dazed when struck while sitting.
• Aspect of the Pack: This ability will now cause party members to become dazed when struck while sitting.
• Aspect of the Viper: This ability has received a slight redesign. The amount of mana regained will increase as the Hunter’s percentage of mana remaining decreases. At about 60% mana, it is equivalent to the previous version of Aspect of the Viper. Below that margin, it is better (up to twice as much mana as the old version); while above that margin, it will be less effective. The mana regained never drops below 10% of intellect every 5 sec. or goes above 50% of intellect every 5 sec.
• Freezing Trap and Scare Beast duration against PvP targets has been reduced to 10 seconds.
• Hunter's Mark: The duration remaining graphic will now display properly for Hunter's Mark after it has been refreshed on a target, and will properly consume mana when recasting it to refresh its duration.
• Kill Command will not charge the hunter mana if their pet is on passive.
• Misdirection: Items used while Misdirection is active will now consume a charge correctly.
• Steady Shot: The tooltip stating the percentage of Attack Power gained by Steady Shot was inaccurate and has been corrected. The damage remains unchanged.
• Volley: This spell is now affected by area damage caps. Its bonus damage coefficients have also been increased. It also correctly consumes charges of Misdirection.

Mages
• Arcane Missiles: Some procs were not triggered by this spell and now will be (such as Eye of Magtheridon). The tooltip for this spell will now update correctly when a Mage is affected by spell haste.
• Blizzard: This spell is now affected by area damage caps. Its bonus damage coefficients have also been increased.
• Dragon's Breath: The movement-slowing component of this spell is now properly considered a Snare. Immunity and clearing effects will now work properly with it.
• Frost Nova: This spell is now affected correctly by area damage caps.
• Molten Armor: This armor can now be triggered while the Mage is sitting.
• Polymorph duration against PvP targets has been reduced to 10 seconds.
• Slow: It is no longer sometimes possible to Slow two targets at the same time in the outdoor world.
• Spell Steal now receives the proper amount of points from a stacked aura.

Paladins
Blessing of Freedom cooldown increased to 25 seconds. (de la 20s) - abilitatea de bază a paladinului în pvp, cea care aducea unei echipe cu paladin un avantaj enorm în pvp. Poate prea mare, de unde şi schimbarea
Blessing of Protection: This spell can no longer be cast on others when stunned. It can only be cast on self (to break the stun) under those circumstances. - una dintre chestiile cu care paladinul făcea diferenţa în PvP (o modalitate de a detecta un player bun faţă de unul slab era modul în care folosea abilitatea asta). Un nerf destul de aiurea având în vedere cooldown-ul de 5 minute al abilităţii (3 minute cu 2 talente în Protection)
• Blessing of Kings, Light, Might, Salvation, Sanctuary and Wisdom increased to 10 minutes.
Blessing of Sacrifice now has a 1-minute cooldown. - abilitatea care îi permitea paladinului să evite diverse forme de Crowd Control care dispar la dmg asupra target-ului (polymorph, sap, intimidating shout, seduce), folosibilă DOAR pe un membru al party-ului. Spre deosebire de ce cred unii, abilitatea nu are nici o legătură cu damage mitigation
• Consecration will now properly hit large creatures.
• Greater Blessing of Kings, Light, Might, Salvation, Sanctuary and Wisdom increased to 30 minutes.
Guardian's Favor now increases duration of Blessing of Freedom by 2/4 seconds. - un alt nerf, valorile iniţiale fiind 3/6 secunde. Ţinta este iarăşi utilitatea paladinului în pvp
• Eye for an Eye: This ability can now trigger while the Paladin is sitting.
• Hammer of Wrath cast time reduced to .5 seconds, global cooldown reduced to .5 seconds.
• Illumination: Paladins will now correctly gain mana from this ability if they sit down to drink right after a healing crit, and receiving mana from this ability will no longer cause a Paladin who is sitting to stand up.
• Judgement: The Judgement spells will no longer cause triggered effects to go off twice.
• Redoubt: This ability can now trigger while the Paladin is sitting.
• Reckoning: This ability can now trigger while the Paladin is sitting.
• Righteous Defense: In some cases this ability would fail to work properly when the Paladin casting it had just been crowd controlled by a creature. That is now fixed.
• Seal of Righteousness: The tooltip for this ability has been improved. It now displays a different number for one-handed weapons and two-handed weapons, and adjusts to the speed of your current weapon. It displays a single number, rather than a range of numbers for different handedness and speeds.
• Seal of Vengeance: The damage from this ability will now stack properly when two different characters are applying Seal of Vengeance effects to a target.
• Seal of Vengeance duration increased to 15 seconds. In addition, when Seal of Vengeance strikes a target that already has 5 applications you will cause instant Holy damage.

Priests
• Focused Power: This talent now increases the hit chance of all components of Mass Dispel correctly.
• Inner Focus: This ability will no longer lose charges when Shadowguard or Touch of Weakness is triggered.
• Lightwell: The heals from this ability are now increased by the bonus healing effects on the Priest.
• Mass Dispel: The portion of this spell that removes immunity effects (Blessing of Protection, Ice Block, etc.), now has a chance to be resisted, and will display correctly to the combat log. It will no longer cause Rogues and Druids in Cat Form to lose stealth.
• Mind Control: Creatures immune to this spell will now cause an immediate error message rather than make it seem like the spell succeeded with no effect.
• Mind Control duration against PvP targets has been reduced to 10 seconds.
• Pain Suppression: This talent will now reduce the chance for any buff on the Priest to be dispelled, rather than reduce the chance of dispelling buffs cast while it is active.
• Prayer of Mending: This spell can no longer jump to an Imp with Phase Shift active. It will also no longer cause the healed target to stand up.
• Prayer of Mending: This ability will now be triggered when a player takes damage from effects placed on friendly targets.
• Shadowguard: This ability will now work properly even when the Priest is stunned, fleeing, or incapacitated.
• Shackle Undead: It is no longer possible to have Shackle Undead on two targets at the same time in the outdoor world.
• Surge of Light: This ability now properly grants its effects to one and only one casting of Smite each time it activates. Interaction issues with Inner Focus have been fixed.
• Touch of Weakness: This ability will now trigger properly if struck while mounted.

Rogues
• Blade Flurry: This ability will now do damage to secondary targets when the primary target takes no damage due to a damage shield (such as Power Word: Shield).
• Blind duration reduced to 8 seconds, cooldown reduced to 1 minute, Blinding Powder is no longer required to use.
• Elusiveness now reduces the cooldown of Blind by 8/15 seconds.
• Master of Subtlety: The bonus damage from this talent is now properly removed when a Rogue loses stealth from zoning.
• Sap: It is no longer sometimes possible to Sap two targets at the same time in the outdoor world.
• Sap duration against PvP targets has been reduced to 10 seconds.
• Sword Specialization: This talent’s free extra attacks can no longer trigger additional extra attacks.

Shaman
• Earthbind Totem: This totem will no longer break Rogue stealth.
• Earth Shield: It is no longer possible to Earth Shield two targets at the same time in the outdoor world.
• Elemental Focus: The free spell triggered by a Lightning Overload will no longer consume this effect.
• Flametongue Weapon: Damage lowered slightly on rank 6 so that it is never better than rank 7.
• Focused Mind (Restoration) now reduces duration of Silence/Interrupt mechanics by 10/20/30%.
• Lightning Shield: This ability will now work properly even when the Shaman is stunned, fleeing, or incapacitated.
• Nature's Guardian: This ability can now trigger while the Shaman is sitting.
• Totems: Totems that grant only friendly beneficial effects will no longer trigger attacks from neutral city guards.

Warlocks
• Banish, Seduction, Enslave Demon and Fear duration against PvP targets has been reduced to 10 seconds.
• Drain Life: The tooltip for this spell will now update correctly when a Warlock is affected by spell haste.
• Inferno: This spell will now cause the Infernal's attacks to put the Warlock into combat with neutral town guards.
• Intercept (Felguard) will now cause damage to targets that are immune to stun.
• Nether Protection: This ability can now trigger while the Warlock is sitting.
• Nightfall: This ability can now trigger while the Warlock is sitting.
• Rain of Fire: This spell is now affected by area damage caps. Its bonus damage coefficients have also been increased.
• Seed of Corruption: Dead targets will no longer be erroneously counted toward the damage cap on this spell.
• Shadow Embrace: The effect from this talent will no longer last indefinitely if applied while charmed by an NPC.

Warriors
• A Warrior's Overpower will properly become available when one of his Sword Specialization procs is dodged by another player.
• Bloodrage should no longer initiate combat, though it will prevent rage decay for the duration.
• Bloodrage: Warriors no longer remain in combat indefinitely if this ability is active while zoning.
• Devastate: The duration remaining graphic will now display properly for Sunder Armor after it has been refreshed on a target by Devastate.
Intercept will now cause damage to targets that are immune to stun. - Blizzard continuă cu schimbările "la mişto" pentru clasa warrior. Utilitatea abilităţii intercept stă numai în stun, damage-ul fiind nesemnificativ.
Sword Specialization: This talent’s free extra attacks can no longer trigger additional extra attacks. - warriorii care s-au bazat până acum pe sword spec şi pe posibilitatea ca acel extra attack să poată fi baza unui al doilea extra attack, generând astfel burst-uri impresionante, însă extrem de rar o iau în barbă. Singura chestie notabilă este că nerf-ul vine un pic cam târziu, itemizarea jocului făcând ca săbiile să fie folosite mai rar decât mace/axe/polearm

[...]

World Environment
• The following old-world factions have had their acquisition rate significantly increased: Cenarion Circle, Argent Dawn, Timbermaw Hold.
Adjusted Yowler's level down to 20 (from 25). :biggrin:
• Adjusted the level of Redridge Bashers and Alphas.
• Arcane Missiles: When cast by creatures, this spell will now properly cause activation of pets set to defensive mode.
• Azuregos: The tooltip on this creature's Frost Breath now correctly indicates Frozen rather than impairing movement.
• Chieftain Mummaki: This creature can now be pickpocketed.
• Doctor Maleficus: This creature can now be pickpocketed.
• Dragonmaw Peon: The creature now has the correct pickpocket loot.
• Fixed an improper dialog option on Carolyn Ward, a Rogue Trainer in Undercity, when the player's Lockpicking was 300-324.
• Highlord Mastrogonde: This creature now always drops at least a good quality item.
• Minor Fairbreeze Village fixes: The general goods vendor was moved from home to the lower inn, the pet vendor was moved from the upper inn to home, the upper inn is now flagged as an inn.
• Mo’arg Doomsmith: This creature now drops Marks of Sargeras rather than Marks of Kil’jaeden.
• Monstrous Kaliri: This creature now has loot.
• Quest target Fel Spirits are now considered undead.
• Vindicator Aeus in the Aldor bank is no longer attackable by players who are members of the Scryer faction.
• Sethekk Ravenguard: The Howling Screech from this creature is now properly considered a Snare, and is clearable by Escape Artist and other abilities that remove Snares.
• Skettis Windwalker: The Cyclone effect from this creature can now be cleared by PvP trinkets and Bestial Wrath/The Beast Within.
• Skulloc Soulgrinder in Blade's Edge now correctly summons Sundered Ghosts to aid him in battle.
• Void Reaver: The Arcane Orb ability used by this creature will now correctly Daze players affected by Aspect of the Pack or Aspect of the Cheetah.
• Wyrmcult Blackwhelp: This creature now can be skinned but can no longer be pickpocketed.

În mare cam asta e interesant. Posibil să se mai schimbe ceva pe ici pe colo, dar schimbările vor fi minore, deci asta vom avea pe Live. Styr şi cu mine aşteptam introducerea unui sistem de voice comm ingame, dar se pare că încă mai lucrează la el. Răbdare :biggrin:
 
Some time and characters later, iata impresiile si realizarile:
Momentan am 10 chars pe 2 servere, majoritatea 20-25, un pala de 47, rogue de 33 si trei din ele 11, 12, 18.
Din ce am jucat pana acum rogue mi se pare cel mai interesant, damage imens, distractiv la ganking, vanish, etc. etc. Mage e fun, druid la fel, pala e superb la pvp din cauza bubble+heal si LOH, dar damage cam low; lock si hunter sunt bune la leveling si fun din anumite puncte de vedere. Shaman mi se pare plictisitor, dar poate imi trece, priest-ul ma enerveaza la solo - low damage, dar sunt abia 18 si daca nu ma insel se mai schimba dupa 20. Warrior nu am jucat serios inca, dar din cate vad la altii e fun pe fury sau arms.

Acum am si eu o intrebare pentru cei care chiar joaca: am nevoie de o recomandare de server bun pentru niste horde chars. Pe Xavius am alianta si totul e ok, dar acum mi-am dat seama ca Stormreaver are niste lipsuri - AH-ul cam gol si preturi cam mari. Eventual daca e cineva pe acolo sa ma ajute cu niste gold la inceput as aprecia, dau gold la schimb pe Xavius daca are cineva char acolo.
Mai astept input de la cei inca activi :tongue:.
 
Go Neptulon :wink:
Imho, priest este t3h sh|t dus pe shadow. Damage imens, comparabil cu lock-ul, cineva să mă corecteze dacă greşesc :biggrin:
 
Back
Top