Hai să nu exagerăm, chiar şi ca twink/heirloom geared te splătuie instant un lvl 80... care-s mulţi prin zonă. Sincer eu am levelat doar în STV 30-45 pentru simplul motiv că virgulă corpse runs sunt scurte (s-au adăugat noi cimitire, necredincioşii să încerce un corpse run în Desolace

) şi de obicei la un lvl 80 care gankează apar încă 4-5 de la facţiunea opusă aproape instant... cel puţin la mine pe server. Cu popiţa chiar n-am avut probleme, este puţin absurd să îngustezi spunând rogue/paladin. Nu oi fi eu ăla teribil de skillat, dar n-am avut probleme cu clasele astea două cât m-am preumblat pe acolo.
Dar da, Strangankenvale e nasol pentru primul character. Go Thousand Needles/Tanaris la 40ish smth. Deşi în Tanaris toată lumea face Bloodsail rep (omoară Gadgetzan guards, de obicei cu AoE spells, nu vrei să nimereşti în consecration-ul vreunui paladin sau în blizzard-ul vreunui mag

), deci tot naşpa e
Sincer e o zonă destul de delicată, dacă reuşeşti şi scapi spre 50ish tot va fi mai bine - Un`goro mai nou mişună de hoardă odată cu introducerea echivalentului Wintersaber - deci trebuie doar să scapi 2-3 cuvinte pe /1 şi vei fi răzbunat
PvE realms... am gustat puţin odată cu o încercare de reroll hoardă pe Terenas. Acolo erau alianţe care omorau Gryphon riders ca să stimuleze world pvp

Deci bine... tot nu e. Mai bine te omoară pe tine de 3-4 ori decât să stai 1 oră după respawn-ul flight master-ului. Imo, evident.