1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

World of Warcraft

Discussion in 'Jocuri' started by Tora, Oct 6, 2004.

 1. Hehe, cine şi-l comandă de afară... :smile:
  Eu mai aştept până luni-marţi după gameshop şi să văd cât durează şi cu cardul. :frown:
   
 2. miahi

  miahi Wizzard Sugar daddy

  De făcut un card nu cred că durează mai mult de 2 săptămâni - şi nu îţi trebuie decât peste vreo lună, când expiră luna gratuită.
  Eu am un Visa Electron de la Ţiriac, cu care am mai cumpărat din străinătate, cred că îl acceptă.
  Săptămâna viitoare nu sunt în Bucureşti, abia săptămâna cealaltă cred că ajung printre voi :frown:. O să fie destul de greu să vă ajung, probabil, însă o să am o săptămână întreagă în care nu fac nimic altceva.
   
 3. Ca să ajungi mai repede la nivelul nostru, eu te ajut. Nu fac decât să întorc serviciul. :wink:
  Problema e că trebuie card la înregistrarea contului. Ori card, ori Prepaid Card. :smile:
   
 4. Account Creation Pages Down
   
 5. Pagina de signup şi-a revenit o oră mai târziu, dar probleme mai sunt:
  Mda, ce să zic.... :mad:
   
 6. Ca prin magie anunţul de mai sus, împreună cu unul pentru downtime-ul forumului european au dispărut de pe site-ul oficial. Poate e un lucru bun. :smile:
   
 7. E clar, au ceva probleme cu serverul ăla. Unii nici nu se pot înregistra. Parcă mă simt bine că nu am jocul până mâine-poimâine când va ajunge prin prioripost.
  Serverul pare să-şi fi revenit parţial. Adică a apărut anunţul cu recomandarea realm-urilor mai nepopulate. Bineînţeles că îngrămădeala mare e la serverele PvP, celelalte tipuri fiind în regulă momentan.
   
 8. Tocmai am văzut filmuleţul Blaze of Glory. Merită download-ul de 46MB. Închipuiţi-vă varianta WoW a videoclipului melodiei lui Jon Bon Jovi având ca personaj principal un undead fără frică. :biggrin:
   
 9. Styr

  Styr Follower of the old ways Sugar daddy

  Toranaga, cand intri whisper Paduroiu, te asteapta niste bag-uri:biggrin:
   
 10. Uhu, premii. :biggrin:
  Tot nu m-am hotărât ce caracter să fac.
  Nevermind that.

  După cum era de aşteptat, World of Warcraft a devenit peste noapte un succes de răsunet în Europa. Cu vânzări de 280.000 de bucăţi în ziua întâi (11 februarie adică), vânzări care depăşesc mărimea estimată a pieţei MMORPG în Europa. Cifra a ajuns la sfârşitul weekend-ului la 380.000 de bucăţi. :eek:
  Aşadar 290.000 de jucători s-au îmbulzit să-şi creeze contul pe pagina oficială, iar 100.000 dintre ei jucau în acelaşi timp în prima zi jocul online. În weekend această cifră aproape s-a dublat, ajungând la 180.000 de jucători în Azeroth.
  Blizzard a furnizat pentru Europa 560.000 de bucăţi, număr ce va fi suplimentat pe măsură ce suportul tehnic va fi pe măsură.
  Comunicatul de presă îl puteţi găsi aici.

  Nu pot să nu mă gândesc că acest comunicat e doar o scuză pentru problemele care au existat şi încă există pentru cei ce vor să-l joace. De fapt sunt rău, bravo lor. :thumbs:
   
 11. Attached Files:

  • ss15.jpg
   ss15.jpg
   File size:
   94.9 KB
   Views:
   692
 12. Am primit azi dimineaţă jocul, după ce mi l-au trimis ieri.
  Contul a fost creat cu un card Banc Post Ultra (Visa Electron) fără probleme.
  Problema e însă la selectarea serverului. :frown:

  Un click mai târziu: Lista aia mai face şi scroll? :biggrin:
   
 13. Ce se întâmplă dacă intraţi la ora asta pe Warsong. :biggrin:
   

  Attached Files:

 14. World of Warcraft Patch 1.2.4
   
 15. Am tot jucat jocul ăsta zilele astea şi în cea mai mare parte trebuie să recunosc că nu-mi pare rău că am dat banii pe pachetul iniţial. Jocul te ţine lângă el şi timpul trece fără să-ţi dai seama. Deci lucruri bune sunt grămadă. Dar nu despre ele vreau să vă scriu.
  De la început am ales să joc pe un server PVP (player versus player), pentru că îmi plăcea ideea de confruntări cu alţi adversari decât cei controlaţi de AI. Toate bune şi frumoase până ajungi să fii nevoit să faci quest-uri în zonele "Contested". Adică pe la nivelul 17-20, după cam 25-30 de ore de joc. Destul de tânăr ca să zic aşa. :smile:
  Acolo însă te loveşte realitatea crudă. Te trezeşti mort cu un rogue de nivel 40-45 făcând gesturi obscene deasupra cadavrului tău chiar atunci când te luptai cu un monstru. Să zicem că treci peste asta, numai că problema se amplifică în zonele de nivel mai mare şi devine enervant să tot faci ture la cimitir doar pentru că vreun ţânc are chef să-şi bată joc de tine. Ah, sunt şi oameni de lvl mare care trec pe lângă tine salutându-te, dar ei sunt rarităţi, ca şi în viaţa de zi cu zi. :smile:
  Şi strângi din dinţi, aşteptând sistemul de "honor", care să-i dezavantajeze pe cei care nici măcar nu te lasă să-ţi continui drumul după ce te-au doborât de câteva ori.
  Ieri însă, chiar şi această ultimă speranţă pare să se fi dizolvat în neant, odată cu apariţia părţii a doua din articolul despre pvp şi răsplata pentru cei care sunt buni la pvp.
  De ce spun asta?
  Pentru că tocmai acele tactici de ganking ale jucătorilor mai mici de nivel vor fi răsplătite din plin. Eu de exemplu, la nivelul 37, pot rezista fără probleme la atacul a doi jucători de lvl 30 şi am şi onoare pentru asta în joc după cum se profilează din articol. Adică tot ce am de făcut pentru a avea acces la un status bun în pvp e să pândesc asemenea jucători în locurile unde ştiu că sunt questuri care merg solo şi să mă distrez (?). Totuşi, fiind o chestie competitivă, pot fi avantajaţi cei care atacă adversari cu nivel mai mare sau egal cu ei.
  Oricum ar fi, mă gândesc serios la a renunţa după luna asta la plata abonamentului sau la serverul pvp. A doua opţiune poate fi una viabilă, pentru că pe celelalte tipuri de severe interferenţele din partea jucătorilor facţiunii adverse sunt practic nule fără consimţământul meu (/pvp).
  De asemenea:
  Sunt curios ce părere aveţi voi, cei care mai jucaţi, despre asta. :smile:

  Pe lângă gustul amar pe care mi l-a lăsat articolul, jocul are probleme mari când ai mulţi jucători pe ecran. Problema se agravează atunci când aceştia se luptă (efecte grafice pentru spell-uri de ex). Efectiv în acel moment, pe configuraţia menţionată mai sus pot spune că am un frame la fiecare câteva secunde (spf în loc de fps adică :biggrin:). Asta înseamnă că raid-urile sunt momente de evitat pentru mine. Problema poate fi testată în Ironforge, gazda utilei Auction House, unde sunt constant câteva zeci de oameni.
   
 16. Un review foarte bine scris şi vestea că jocul va fi lansat şi în Taiwan.
  Spicuiesc din review (nu de alta, dar chiar m-am distrat :biggrin:):
  Cu obiecţia că gnome women sunt chiar kewl. Dwarf n-am văzut încă, la fel şi orc. :biggrin:
   
 17. lai

  lai 370HSSV-0773H

  Gnome women seamana cu niste personaje de anime-uri. Mie asa imi par. Am avut (ne)placerea sa vad personaje feminine atat Orc cat si Dwarf. Te sfatuiesc sa le eviti.
  Anyway, raman la parerea ca Guild Wars rulz!:biggrin: Daca prin cine stie ce intamplare absurda nu o sa imi placa GW, poate atunci ne-om vedea in WoW. Pana atunci, mmorpg-iala placuta, boys and girls.:rolleyes:
   
 18. În sfârşit se întrevede posibilitatea reală să-ţi poţi muta caracterele de pe un server suprapopulat pe unul mai liber. Mişcarea este momentan disponibilă în America şi curând va deveni şi în Europa.
   
 19. Hah, thanks, Blizzard!
  Weekend-ul ăsta ies la o bere or something din moment ce figura cu reintroducerea datelor de plată nu mai merge. Am încercat aseară cu un card Visa de la BRD şi raporta că datele sunt incorecte. La gameshop, ca şi la majoritatea magazinelor de profil din Europa Gamecard-urile lipsesc cu desăvârşire. Nu rămâne decât să-mi ocup timpul liber, cât mai este şi ăsta, cu activităţi mai productive. :frown:
   
 20. miahi

  miahi Wizzard Sugar daddy

  La mine a fost ok achitarea prin card.