Am intrat şi eu de poftă acum 10 minute şi după un drum cu grifonul până în Stormwind, m-au deconectat.
Nu am postat numai pentru asta, voiam să aflu dacă au mai avut şi alţii probleme de performanţă cu jocul. Din câte am observat eu pe sistemul meu (Barton 2500+ la 2200MHz, 512MB PC3200, 6800GT), după o perioadă mai îndelungată de joc (5-10 ore), în care se vizitează mai multe zone (Stormwind, Elwynn Forest, Iron Forge, Loch Modan), jocul începe să se sacadeze puternic, problema agravându-se la trecerea dintre zone şi în special la călătoriile cu grifonul, unde am parte de un slideshow veritabil, numărul de frame-uri per călătorie nedepăşind 100 în total. Cam un frame per zonă parcursă şi mai multe în zona de plecare.
Eliminarea detaliilor grafice nu are nici un impact. Singura soluţie este restartarea jocului, după care merge fluent încă câteva ore. Ce merită menţionat este că scăderile de fps coincid cu activitate intensă a hdd-ului, deci ar cam trebui mai multă memorie.
Altfel, comanda e făcută, mai rămâne de ales un server pe care să fim cât mai mulţi care să vorbim aceeaşi limbă şi gata.