Nelf female ftw. Eu o să rerollez pe Dunemaul, m-am săturat să stau la queue de 1900 de oameni, cu main DK. SS am pus mai sus, 55-60 o luat cam 5 ore /played, nimic interesant. DK 5 man ramps sux în continuare, majoritatea sunt nubi cu diplomă, self heal-ul din aură nu este suficient, heal-ul de pe blood suje când dă ăla în tine cu 1-2k (și-i plate), nu știu de ce 99% au impresia că dacă-i hero class poți să faci solo 2-3 elites de levelul tău. În schimb 4xDK + holy priest = pure win
Screenshot am pus mai sus, deocamdată la lvl60 setul albastru de DK este arhisuficient, ar fi bune doo săbii 1h cu DPS ridicat și ar fi all for the better. Pe de altă parte la questul Overlord am luat trinketul de spell dmg, care la tanking rulează fin.
După ce am avut 2 încercări relativ stresante cu blood (suportabil) și unholy (varză cu cartofi), m-am dus pre tree-ul de frost și pot spune că-i excelent. Aggro generation este incredibil, frost presence, apoi death&decay -> plague strike -> icy touch -> pestilence -> bloodboil = win. Dacă mai dai și-un Howling blast eventual cu Death Chill înainte deja nu mai ia nimeni mobii de pe tine. Mai greu e cu healing-ul, când dai /who hellfire te dor ochii, numai DK`s online...
Presupun că poți deschide și cu hungering cold, asta dacă are răbdare grupul să dai și schema de mai sus (slabe șanse, toți sar cu full nukage). Deocamdată îl văd util doar în solo.
Link.