World of Warcraft

Neo

The Good Doctor
Sugar daddy
Joined
Oct 16, 2005
Messages
10,871
Mda, o parte sunt online dar nu merge nici unul :biggrin:
 

korby

The Cleavemaster
Sugar daddy
Joined
Jun 4, 2006
Messages
3,132
Pe CG e varianta en-US. :smile: Plus că au fost uploadate la 10-11 azi-dimineaţă, când nici de pe serverele Blizzard nu se putea lua versiunea en-EU. :tongue:... teoretic.
 

creizi

embedded intelligence
Joined
Oct 14, 2003
Messages
367
Si practic. Am zis sa sacrific 5 minute sa iau pe cel de pe computergames si la o incercare de instalare spune ca nu poate instala peste enGB. Asadar faza cu versiunea universala, cel putin pe CG e cam pierdere de vreme.
 

SCViper

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Aug 1, 2004
Messages
1,573
Well, pana acum mie-mi place. Sa vedem cat le ia sa-l echilibreze, pentru ca sunt unele chestii chiar imba prin schimbari.
 

Dashu

Membru Senior
Joined
Oct 7, 2004
Messages
231
Ieri seara, in fata la Og, retri vs boomkin, toata batalia a durat 3sec. N-am idee ce le-au facut, dar paladinii de la mine din guilda se mira cat de usor rup aproape orice.

L.E. Ziceti oameni buni un addon pentru afisatu coordonatelor, ca nu mai pot sa fac level-up fara alea :smile: (cartographer si metamap nu merg, dau erori)
 

Stek`Ra

Membru
Joined
Apr 28, 2005
Messages
123
Suki cel mai banal si simplu pentru coordonate - a mers neschimbat dinnainte de TBC.
 

SCViper

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Aug 1, 2004
Messages
1,573
TomTom e pt coordonate si e updatat.
Retri palas sunt chiar imba si e prima clasa la care vad critical strikes garantate pana acum. Mai era la rogue cold blood, dar CB crestea critul cu 100%, daca aveai crit initial mic si inamicul resi mare tot aveai sanse sa ratezi (cred). Oricum au schimbat multe multe de tot, e cu totul alt joc, atat pentru noobi cat si pentru ceilalti.
 

Tora

Membru Senior
Joined
Mar 24, 2004
Messages
720
Poate că asta e reţeta succesului. Ţin minte că la orice patch din ăsta mai important abia aşteptam să vad first hand schimbările. Acum nici nu mai au mulţi de ce să se plângă, pentru că deja are fiecare o grămadă de alts din care să aleagă măcar unul care a ieşit cu brio din patch.
 

Dashu

Membru Senior
Joined
Oct 7, 2004
Messages
231
Cer scuze aci, posesorilor de caractre din RO united, pe care i-am gankat cu Yzy in ultimele 2 zile. (ceva imi spune ca sunt cativa de pe forumul asta in Ro united, sau poate ma insel).

Pai dupa cum am scris mai sus, tomtom folosesc acum, dar asta pana apare metamap. Sau pana o sa fie stolul de pitici, capabili sa foloseasca de exemplu gatherer, caci in felul asta n-am nevoie nici de metamap nici de atlas loot (sper:biggrin:).

L.E. marti ininte de patch, faceam test cu asta mica, sa vad maxim de dps care pot sa-l fac, cu ce opener si cu ce combinatie. Am reusit mai mult de 90dps, in bataile in care dadeam crit-uri multe si evidente. Aseara, dupa patch, am inceput sa fac in jur de 110dps, fara sa ma chinui prea mult cu sincronizari si maxim dps, am fix aceleasi arme si armuri, deci... ceva au bufat si la rogue.
 
Last edited:

bogdan192

Membru Senior
Joined
Oct 6, 2004
Messages
976
Am respec-uit paladinul pe retri si it's not even funny. N-am putut intra-n bg-uri ca erau cozi de 10 minute, dar in outlands ma bateam cu cate 3 mobi de 63-64 (eu sunt 64) si ieseam cu 80%hp/80% mana fara stress dupa mai putin de 30 de secunde. Asta cu gearul de healer si fara sa stiu prea bine cum sa dau combo-urile. Chestiile astea trebuie nerfuite grav.

Mie imi merge CarboniteQ, wowecon-ul si am instalat Auctioneer 5.2 (care din cand in cand mai da rateuri). In rest, LightHeaded pare ca n-are probleme si Omen-ul nu am apucat sa-l folosesc.
 

Tora

Membru Senior
Joined
Mar 24, 2004
Messages
720
Doamne, acum văd ce au pus ăştia în tree-ul de retribution.
La fiecare judgement primeşti 33% din base mana? lol Adică la fiecare 6 secunde sau cât mai e cooldown la judgement primeşti 1000 mana? Sunt curios pe ce naiba poţi să consumi în fight 1000 mana ca să nu ieşi pe plus de fiecare dată.
 

creizi

embedded intelligence
Joined
Oct 14, 2003
Messages
367
Doi hunteri level 41 facem ravagii cu 5 mobi de level 44-45 in Hinterlands. Plus ca sunt neconcordante la questuri: ai questuri maro dar mobii sunt galbeni.
 
Top Bottom