1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

World of Warcraft

Discussion in 'Jocuri' started by Tora, Oct 6, 2004.

 1. Styr

  Styr Follower of the old ways Sugar daddy

  Mie mi s-o parut penibil tot contentu`, ma rog instanta de 25 nu am incercat-o si nici nu is sigur ca vreau la cat m-o dezamagit restu`. Landscape refurbished, mobs refurbished, bosses refurbished.....nimic nou sub soare, nu reusesc nici un ruptu` capului sa imi dau seama la ce dreq o lucrat 4 luni.
  Pe Neptulon erau facute 22% pe la ora 21 cand m-am uitat ultima data.
   
 2. WizzBall

  WizzBall Membru Senior

  Probabil ca majoritatea programatorilor si artistilor lucreaza la expansion iar patch-ul are o prioritate mai redusa in comparatie si ca atare au alocat mai putine resurse umane proiectului. Iar referitor la reciclarea materialului... resurse mai putine + "if it works don't fix it" :biggrin:. Blizzard sunt maestrii la ambalarea continutului in alte culori si la prezentarea lui ca si 'new content' sau 'increased difficulty content'. Lectie buna de marketing :tongue:.
   
 3. Styr

  Styr Follower of the old ways Sugar daddy

  Is niste furaciosi. :biggrin:
   
 4. korby

  korby The Cleavemaster Sugar daddy

 5. Gabriela

  Gabriela Dominion Sugar daddy

  Mhm, ştiam de el, l-am văzut la cineva prin Shatt, e tare simpatic... însă atât de mult m-a stresat zona nou introdusă încât momentan nu mă încântă mai deloc ideea de a da prea des pe acolo. :rolleyes:
   
 6. Styr

  Styr Follower of the old ways Sugar daddy

  This is way better, oricum io le-am pierdut pe amandoua la roll. :tongue:
   
 7. korby

  korby The Cleavemaster Sugar daddy

  Eu am pierdut struţu' la roll, diferenţa dintre roll-u' maxim şi cel minim fiind de... 8. :mda:
   
 8. Styr

  Styr Follower of the old ways Sugar daddy

  Acuma este si cu mine :tongue:
   

  Attached Files:

 9. korby

  korby The Cleavemaster Sugar daddy

  I so much hate you right now. :frown: Ce nasol e când îţi vezi "colegii de suferinţă" (a.k.a. "ăia cu care ai levelat" :goofy:) că au început să cureţe MH şi BT, iar tu (eu... mă rog :goofy:), care ai fost mult mai activ decât iei, pierzi vremea prin PuG-uri de Grewl şi ZA numai şi numai din cauză că nubi cu S2 şi S3 stau în guildele PvE high-end. Ah, şi pt. că alţi nubi (sau aceiaşi?) au impresia că singurul build viabil pt. raid-uri e combat swords.
   
 10. lai

  lai 370HSSV-0773H

  Pai ala e singuru' build viabil pentru raid-uri. :biggrin:
  Restu presupun mai mult de 5 butoane si devine prea complicat. :biggrin:
   
 11. Dashu

  Dashu Membru

  Korby, best dps la rogue il obtii cu combat swords. Asa ca din start indivizii aia sunt preferati, chiar daca au alte defecte.
  O guilda in care esti membru de mult timp, o sa-ti ofere sansa sa demonstrezi ca build-ul tau e mai un decat al lui x sau y, sau macar foarte apropiat. Dar cum tu umblii din guilda in guilda... n-ai sansa asta.
   
 12. korby

  korby The Cleavemaster Sugar daddy

  Altu'... :rolleyes:
  Pariu că pe gear identic (mă rog, cu armele diferite) te fac pe Mutilate la orice oră? PvE, of course. Completare: pe boss/mob care nu-i imun la poisons. :tongue: Chiar şi la Hydross eram în primii 6-7 la DPS, so iţ ol ăbaut schilz.


  PS: şi-aşa se începe un flame. :hihi:
   
  Last edited: Apr 7, 2008
 13. Styr

  Styr Follower of the old ways Sugar daddy

  Aci m-ai pierdut, tu nu jucai horde? :tongue:
   
 14. Dashu

  Dashu Membru

  Tu crezi ca trei sferturi din oamenii care "se dau" pe net vorbesc prostii si tu esti imba? Poti sa-mi explici de ce majoritatea rogilor din guildele mari de PvE, nu se duc cu muti spec si iau rogii la raid cu combat swords?

  P.S. Pe mine presupun ca poti sa ma faci si cu muti spec, ca nu joc rogue.

  @Styr - horde joaca, dar el e ala neinteles, de ce nu-l vrea lumea in guilde, desi el este un rogue imba cu muti spec care face toti rogii de nivelul lui cu combat spec.
   
 15. korby

  korby The Cleavemaster Sugar daddy

  N-ai înţeles. Ideea era că depinde şi de stilul de joc al jucătorului... Vorbesc de cum joc eu. OK, dacă eu vs. altu' nu-ţi convine, atunci eu-Assassination vs. eu-Combat, pe Assassination ies de doua ori mai in fata. Simplu, nu mi se potriveste Combat, capisci, GG.

  PS: Ipotetic vorbind, pt. că din câte ştiu nu joci pe Magtheridon şi nici eu nu jos pe Neptulon.
  La Hoardă joc, problema e că toate guildele sunt pline sau au chiar prea mulţi rogi, mulţi dintre ei fiind rogi cu arme S2 şi 2-3/5 S2 ca gear de PvE.
   
  Last edited: Apr 8, 2008
 16. lai

  lai 370HSSV-0773H

  Atunci, daca nu iti place Combat, rezuma-te la PVP.
   
 17. korby

  korby The Cleavemaster Sugar daddy

  Ce te face să crezi că mă ocup de PvP (activ, nu 3 AV-uri pe săptămână :goofy:)?

  Cum spuneai, ce nu e Combat necesită prea multe butoane şi e "complicat". Eu prefer să-mi placă ce fac, nu numai să apăs 2-3 butoane. Şi pe Assassination am fost tot timpul în top la DPS.


  PS: V-am zis că se lasă cu flame? :hihi:
   
 18. lai

  lai 370HSSV-0773H

  Nu te contrazice nimeni. Tu te-oi pricepe sa folosesti Assassination insa un jucator cu experienta o sa faca mai mult DPS pe Combat la orice ora.
   
 19. SCViper

  SCViper Membru Senior Sugar daddy

  Korby mama, te vad mai experimentat, ia spune-mi si mie ceva te rog. S1+full vindicator cam pana la ce nivel merge? In kara stiu ca e ok, dar mai departe pana unde se accepta? Aceeasi intrebare pentru S3.
   
 20. korby

  korby The Cleavemaster Sugar daddy

  Fixed.
  SCViper maiculita, S1 în care e acceptat de unii, dar e o tâmpenie, pt. că sunt albastre care merg mai bine. Iar legat de S2 şi S3 în high-end PvE... excuse me, acolo e o tâmpenie şi mai mare. Vrei SSC, TK şi MH, da' nu eşti în stare să faci heroice şi Kara, Grewl & Magtheridon pt. gear?
  Mulţumit?