World of Tanks

Crash To Desktop îmi făcea frecvent și înainte, chiar și în garaj fără să fac nimic. Am ajuns să dau toate setările de calitate pe medium/low/off și tot degeaba, adică ce spanac mai e asta?
 
Am jucat numa' 3 jocuri in WoT cu Win 10 si a fost OK.
WT joc zilnic cite 4 ore si n-am nicio problema.

Daca prin intepeneste intelegi f'un freeze ceva n-am avut de astea. In schimb in WT am niste microfreeze-uri la inceput de meci dar astea le aveam si pe Win 7 si le-am pus pe seama incarcarii hartii/jucatorilor la inceput de batalie (jocurile le am puse pe HDD nu pe SSD si poate conteaza si asta). In timpul meciului e OK (ma rog, mai putin rubberbanding-ul cind lovesti f'un copac/gard dar asta e buba la joc nu la Win).
 
După n-șpe crash-uri de mi s-a urât, s-a întâmplat să facă nVidia un update de driver și WoT să bage un release nou, cu engine diferit la sunet. Și mi-am activat și HD la grafică. Ei bine, de când cu combinația asta, merge de rupe. N-am idee de la care din ele a fost (aș zice că de la sunet), da' acuma crecă dezactivez update-urile la driverele video :biggrin:
 
Credeam sa sunt singurul care mai joaca o misiune de WoT asteptand rezultatul unui query SQL :smile:

Noul model de fizica ce permite rasturnari e OK, dar sunetul e slabut: e mai detaliat ca inainte, dar nerealist in vreo 2 locuri: un motor de tanc de 1200 CP nu face ca unul de Matiz, AMX 100 parca e troleibuz cu motor electric, iar incarcarea tunului de 122 rusesc are sunetul in ordine inversa: in loc sa inceapa cu zgomotul metalic al proiectilului pe teava, apoi relativa liniste de la incarcarea separata a pulberii si inchiderea culatei, e fix pe dos. Unii se plang ca sunetul e cam cartoonish si chiar este pe alocuri, dar fiind un joc gratuit cred ca primesti mai mult decat dai pe el.
 
Eh, nu e făcut pentru cunoscători, ci doar să îmbunătățească entertainment value al unor gameri. Nu poate fi nici foarte bătător la ochi de realist, că se înțeapă Kremlin-ul că de ce fac soft de training pentru străini :biggrin:

Apropo, m-am trezit lider de clan la CDP și pare complet inutil. Vrea cineva un takeover, sau îi dau dismiss?
 
Pai nu mai e war sef de trib acolo? Eu nu joc in clanuri, doar misiuni aleatoare in momente total aleatoare si in afara de frate-meu care face cam la fel (cu pauze si de 2-3 luni) nu stiu pe nimeni care sa mai joace WoT.
 
Demult planuiesc si eu un joc, dar ma omoara lipsa de timp. Peste vreo luna-doua o sa fie ceva mai bine si sper sa mai revin.
 
Mai joc și eu, foarte rar, ce-i drept. Când am de omorât 15 minute intru și dau rapid un joc. Dacă vă zăresc online, poate punem de-un pluton 2-3 meciuri, că te poți distra decent. Păcat că dacul nostru de serviciu a pus tancu-n cui.
 
Ca intotdeauna iarna, mai ales in perioada sarbatorilor, WoT revine in actualitate pentru mine :smile: . Satul de sealclubbing pe doar 3 harti in Tier 2 am pornit pe liniile de TD rusesc si german, am ajuns la Tier 7. Mai multe harti, insa multe din ele proaste pentru un TD. Matchmaking idiot, stau la panda cu Jagdpanther si stau degeaba, nu pot gauri destule heavies americane sau rusesti, camuflajul tancului nu este nici el grozav.
Back to Tier 2, am luat un AT-1 si un Panzerjager 1, am platit 12 lei pentru fiecare echipaj 100%, the fun is back again :smile: . Spre deosebire de tierurile mari, aici ce apare in luneta zboara si de pe planeta :smile: . Rof de 3 ori mai mare, trag pana ma satur, camuflajul se cunoaste cum trebuie, o placere. Ca harti au ramas Mines, care imi place mult, si Pizdengarden, care e cam aiuristica. Ocazional un Ruinberg, pe care nu il agreez si Winter Himmelsdorf care merge si ea, cand nimeresc cu tancuri Tier 3. Imi e dor de Malinovka, insa chiar si in tierurile mari il jucam rar. Imi plac hartile de campie, gen Mines, Malinovka, Prohorovka, Fiery Silent (same shit cu Prohorovka). In rest, harti mai bune pentru un tanc decat pentru un TD, iar eu prefer sa fac sniping/sealclubbing :smile: .
 
La tier 1-3 e cam arcade, nici nu poti sa tragi la distanta mare si nici nu conteaza unde nimeresti. De asemenea la tancuri nici nu conteaza daca stai cu fata la inamic, in unghi sau cu fundul la inaintare, bam-bam si esti mort.

Jagdpanther nu e un TD prea distractiv la nivelul ala. Altele sunt. Dar pana la urma e doar un joc, joci ce-ti place.
 
Mi-au scos peri abli cu suedezul de tier 2. Parca e arcade, intru, bang-bang, ies, repeat. In special in harta aia unde dau toti navala in vale, varza totul.
Am ramas cu distractia de la heavy premium de tier 5.
 
L-am pornit și eu p-ăsta că aveam premium și mi-o dau toți de prin boscheți.

Vreun ghid to "git gud" ca să mă prind și eu ce-am mai pierdut? N-am mai jucat de ani de zile :biggrin:
 
Git gud? E plin de imbecili acum, nu știu să joace - lemming train pe câte o parte a hărții, campers, boți. E trist. Io am ajuns să joc for fun, dacă-i văd că-s idioți atunci comut în suicide mode ca scout urmat de trolling în chat sau întors în garaj și luat alt tanc. Doar în rare ocazii nimeresc o echipă care știe ce face și atunci e o plăcere să joc bine. A început să-mi placă artileria - cu atâția tâmpiți care nu știu să se ferească e mai ușor decât acum 3-4 ani când oamenii chiar știau cum să folosească terenul în avantajul lor :biggrin: Dar overall e sucky, mi-a durat un an jumate să fac experiența necesară de la GW Tiger la GW Tiger P, iar cu Tiger P mi-o iau în freză constant, mai bine joc cu Tiger unde ies tot prin top 3-5 jucători din echipă.
 
A început să-mi placă artileria - cu atâția tâmpiți care nu știu să se ferească e mai ușor decât acum 3-4 ani când oamenii chiar știau cum să folosească terenul în avantajul lor :biggrin: Dar overall e sucky, mi-a durat un an jumate să fac experiența necesară de la GW Tiger la GW Tiger P, iar cu Tiger P mi-o iau în freză constant, mai bine joc cu Tiger unde ies tot prin top 3-5 jucători din echipă.
Ia arty de acu' fo' 4 ani cind jucam ca nebunu'. :biggrin:
Prima coloana de numere e numarul de batalii cu fiecare. :nuts:

M_arty.jpg
 
Back
Top