World of Tanks

ESL WoT Nexus Challenge : https://www.facebook.com/events/1572590632974132/

Dragi tanchisti, e timpul sa va pregatiti pentru lupta! Veti avea parte de niste dueluri incendiare, odata cu anuntarea primului eveniment offline de 7v7 de World of Tanks organizat in Romania, organizat de catre Electronic Sports League! Va asteptam calduros in Bucuresti pe 29 si 30 noiembrie, la singurul bar de gaming din tara, Nexus Gamers Pub, pentru a fi alaturi de combatanti in efortul lor de a iesi invingatori!

A durat ceva pana am putut realiza un eveniment tipic ESL pentru jucatorii nostri de World of Tanks, insa asteptarea a meritat fiecare secunda! Putem organiza un astfel de eveniment multumita sponsorilor nostri: Wargaming, Logitech, LikeIT, KAKI.ro si Gamextv.

Printre noi va fi si un invitat surpriza! Veti avea deosebita placere de a vedea unicul Lab501 Full OC, o experienta de neuitat pentru orice gamer de pretutindeni!

Veti putea vedea un turneu numit „Nexus Challenge”, formatul fiind 7v7 iar modul Attack/Defense. Turneul are doua faze: online si offline. Partea online se va realiza prin doua cupe de calificar, fara nicio taxa de inscriere necesara. La sfarsitul acestora, vom afla cele 8 echipe care se vor duela pe 29-30 noiembrie la Nexus Gamers Pub, printr-un sistem dublu eliminatoriu. Daca nu puteti fi in persoana aici, nu este niciun fel de problema! Toate meciurile vor fi transmise live pe streamul ESL, pentru a putea fi traite cat se poate de intens si de catre cei de acasa!

Calificarile vor fi tinute pe 22 noiembrie de la ora 19.00 si pe 25 noiembrie de la ora 20.00.
 
Cu ocazia sarbatorilor de iarna am reinceput traditia WoT. Dupa ce am cochetat nitel cu tier 4-5, mi-am dat seama ca pentru mine WoT inseamna sa tragi cat mai mult ca sa simti satisfactia, asa ca m-am inapoiat pe tier 2. Si ca sa pun capac, in amintirea Pz38H(f) "Minimaus" vandut acum cativa ani din cauza MM-ului la care a fost supus, am luat H35, originalul francez. MM-ul este normal pentru tancurile de tier 2, ceva obuze premium pentru tunul Raccourci care are penetrare slabuta, damage slab insa rof mare si apoi la atac :smile: . Simpatic tanc, au inceput sa-mi placa modelele bine blindate si bune in lupta de aproape, nu mai am rabdare de sniper, si oricum cariera de sealclubber este imposibila acum pe tier 2, unde in loc de incepatori joaca plutoane si membrii de clan.
 
Pe la tier 2-3 nu prea exista armuri serioase, iar cu tunuri automate de 20-25mm te poti trezi tocana de la o singura rafala trasa de aproape de un baiat rau; genul asta de insta-death nu prea imi place.

Am jucat recent tier 2,3,4 cu linia noua de britanice care ajunge pe la Sherman 3 si Firefly; acum joc cu M37 (US light) si Sherman 3 (UK t5), sunt aproape decente (armura de hartie la ambele :frown: ) si abia astept sa iau Firefly si W. Buldog, poate vor fi mai distractive.

Si cu ce mai ma chinui: A44 sovietic; tunul ar fi decent daca ar trage de vreo 2 ori mai des, gun depression e infiorator, mobilitatea mai slaba ca A43 (acelasi motor, A43 avea cateva tone mai putin), o sa abandonez linia asta imediat ce termin de facut A44 elite.

O chestie foarte ciudata: pana acum vreo 2 saptamani aveam probleme uriase cu jocul, nu porneau misiunile si am pierdut vreo 0.5 milioane sau mai mult incercand sa pornesc o misiune, sa ramana agatat si sa fiu penalizat pentru inactivitate - zero credite primite, dar tancul distrus, reparatiile costa. Ei, la vreo 2 zile dupa lansarea 9.5 am facut vreo 2 misiuni si de plictiseala si din lipsa de credite am luat premium, ca mai aveam gold: culmea, pe cont premium aproape nu mai am probleme, de la o misiune din 10 acum imi merg 9 din 10 sau chiar mai bine. Am recuperat vreo 2-300.000 de credite jucand tier 4-5 pe premium.
 
Poți să te consolezi că și ceilalți au coechipieri la fel de retarzi, dar au avut mai mult noroc :smile:.
 
Tu te-ai lasat si de motociclism, asa ca nu ma mira. Am avut si eu perioade in care nu am jucat cateva saptamani in sir, dar de cand s-a deschis acest topic am jucat macar lunar cateva misiuni, iar in perioadele lejere (iarna in vacanta) chiar si cate o ora zilnic.

Tocmai l-am pornit sa vad daca merge si mi-a zis ca e o coada de asteptare de 3000; am asteptat cam 1 minus sa intru si sunt doar 27.000 de jucatori pe EU2, tocmai or fi dat restart la server (la 1PM?).
 
Erissa#49Posted Today, 01:03 PM

  • Community Coordinator
  • WG Staff
  • 3565 battles
  • 246
    message_img.png
  • [WG]
  • Member since:
    08-13-2010
Hey guys! We are aware of this issue and are working hard on resolving it! When we get more information we will let you know: Server issues





We are very sorry for the inconvenience but thank you for the patience whilst working on resolving this!

- Erissa
 
Al Quaida Belarus a blocat accesul la servere cu baricade improvizate din tablouri cu presedintele Lukashenko si steagurile folosite de ziua nationala. Utilizatorii au fost amenintati cu sticle goale de lapte, iar in unele zone chiar s-a aruncat in ei cu corcoduse si dude stricate. Reporterul nostru la fata locului, Adelin Petrisor, relateaza:
"Focuri de tabara automate se vad pe strazile din jur. Echipele de suport panicate au impanzit piata unde se afla sediul central al prezidiului Eurogames din cel mai corect politic cartier din Minsk ...."

Vom reveni cu stiri de la fata locului.
 
Uăi da' cum am ajuns io master of disaster la CDP? Ați plecat toți din clan și mi-o rămas mie? Și acuma ce fac.
 
Cum? Ca la mine se incarca doar cand e goala, nu am reincarcat niciodata manual si nici nu aveam idee ca se poate.

Daca o reincarci ce se intampla cu proiectilele din magazie, raman in stoc sau dispar? Gen am 2 in magazie, magazie de 6 si mai am 6 de rezerva, daca reincarc raman cu 2 in rezerva sau cu 0?
 
Back
Top