World of Tanks

8.1 aduce o grafica imbunatatita, arata chiar foarte bine si in prima batalie m-am speriat de propriile lovituri de tun.
 
Distractie cu JagdPanzer I (tier 2). Pentru ca e distractiv sa razi 9 inamici in Provence doar pentru ca stii sa stai dupa o tufa cu un camo net si binoculars si sa tragi la rațe.
 
Eu mi-am cerut inapoi Tetrarch-ul :smile: Are acelasi tun dar rate of fire mai mic decat Cruiser III insa are un profil redus si arata cool. Dupa ce o sa ajunga si echipajul la 100% va fi chiar cool, insa asta va dura ceva vreme la ritmul in care joc eu, cateva batalii pe saptamana.

Nu stiu cum naiba se face ca intotdeauna am avut chef de WoT iarna, mai ales in perioada sarbatorilor. Cum vine primavara nu mai am nici un chef de joc, doar in aprilie cand WoT isi sarbatoreste ziua de nastere :smile: .
 
Pai iarna dacă nu ești la schiat nu prea ai ce face, când vine primăvara începi sa ieși cu bicicleta etc.
 
A aparut closed beta la WoT Blitz, am primit invite in 12h de la submit. http://wotblitz.com/

Primele impresii sunt pozitive: jocul a mers foarte bine pe un iPad 2 pe home wifi. La gameplay au facut ceva compromisuri dar te prinde, bun de omorat 1h cand esti pe drumuri.
 
Am primit si eu invite azi-dimineata, dar nu am de gand sa intru - de ce sa joc ceva mai superficial pe iPad cand pot sa ma distrez pe PC? Cand sunt pe drum aproape intotdeauna eu conduc, indiferent de vehicul, nu apuc sa ma plictisesc.
 
Mai joaca cineva WoT? Eu am incercat in ultimele saptamani sa mai fac cate o misiune si aproape intotdeauna crapa in conectare, se deconecteaza de la server si pana la urma nu merge. ISP: UPC, daca asta conteaza in vreun fel.
 
Mai joc eu în scârbă ocazional. Clanul e cam abandonat, serverul TS nu a fost folosit deloc în acest an așa că l-am tăiat, iar jocul nu mai aduce aceleași satisfacții. Până și eu recunosc cum s-a umplut de puștani cu tancuri tier 10 și gold ammo, dar joacă stil cizmă. De luni de zile nu mai progresez nimic cu creditele, că mi-ar trebui undeva peste 3,5 milioane ca să iau un JgTiger sau altceva tier 9. Probabil e tactica rusească de a încuraja cumpărarea de cont premium. Nu pun botu'. Și dacă aș lua următorul tanc, la ce bun? N-am șanse să fac xp la echipaj pe random battles în condițiile astea de coechipieri. Iar cireașa de pe tort ca top annoyance este faptul că îmi crapă jocul în cele mai proaste momente. Nvidia driver has recovered bla bla. Nu e de la temperaturi, că am verificat. Am dat jos din calitatea video, deși 560Ti-ul (parcă) ducea maxim pe toate. Russians...
 
Ma cheama guguloi si din iunie anul trecut am dezinstalat WoT. :biggrin:

Nici War Thunder nu e departe de dezinstalare dar inca mai rezist.

Astept cu interes Q1 2015 cind va fi lansat Armored Warfare in CBT.
 
Si eu mai joc ocazional, intr-adevar calitatea a scazut mult. Si crapa foarte des, noroc cu boot-ul rapid ca nu stau mult pana intru inapoi, dar tot e enervant.
 
Nici eu nu am vreun mod instalat si nu crapă jocul, ci nu se conectează la începutul misiunii (nu începe misiunea, rămâne in ecranul de încărcare cam 99%) sau se deconecteaza din mers.

Calitatea coechipierilor nu ma mai afectează de mult, jucam câte o misiune doar ca sa mai trag cu tunul de pe tanc, ca in poligon cu pușca (real life) nu am mai ajuns de mult.
 
Baieti, eu abia acum am instalat WoT-ul. Recunosc, am cazut victima publicitatii agresive de pe canalele TV. Dar nu imi pare rau. Imi place jocul. Merge brici! Am acelasi entuziasm pe care l-ati demonstrat si voi in replicile de la inceputul acestui topic. Imi puteti recomanda cateva clanuri active dornice de incepatori?!:jumpy:
 
Back
Top