World of Tanks

Si daca nu vrei sa dai bani deloc exista o limita peste care nu poti trece sau e doar dificil sa depasesti anumite momente in joc fara sa dai bani ?
 
Se poate, dar e mai mult grinding de făcut. Eu am multe tancuri de tier 7 și n-am cumpărat niciodată gold.

Cu gold poți cumpăra cont premium = mai mult XP și bani per bătălie, poți cumpăra tancuri premium = mai bune și cu care poți face training la trupe mai rapid, poți cumpăra muniție mai bună = mai multe șanse să faci damage, poți să muți XP de la un tanc la altul = poți juca mai mult cu tancurile care-ți plac.
 
Nope, totul e deblocabil si fara bani doar ca ia timp. Muuult mai mult timp.
Practic gold-ul nu te ajuta decit la trecerea mai rapida la tancul urmator (contul Premium iti ofera 50% mai multe credite si XP fara niciun alt avantaj pe cimpul de lupta) si la cumparat de tanc(uri) Premium (teoretic sunt mai slabe ca un tanc echivalent din joc care este maximizat) care te ajuta la cistigarea de credite (au un bonus specific pentru a cistiga mai mult decit un tanc normal echivalent) si la antrenarea de echipaj pentru un alt tanc normal din aceeasi clasa.

Ce e musai sa cumperi cu gold ar fi sloturile in garaj (ai doar 5 initial si daca vrei mai multe tancuri tre' sa le faci loc in garaj) si locurile in baraca (cu timpul o sa ai tot felul de ramasite de echipaj care au ceva skill-uri si e pacat sa le dai dismiss ca nu se stie niciodata la ce-o fi bun).
Se mai poate folosi gold la antrenarea echipajului direct la 100%, drop la skills fara penalizare de XP, cumparat camuflaj permanent, preschimbat XP excedentar de pe tancuri in free XP care poate fi folosit oriunde si eventual preschimbat XP in credite (o timpenie).

Cam astea ar fi in mare utilizarile gold-ului cumparat pe bani reali, dar bottom line daca joci free nu ai niciun dezavantaj pe cimpul de batalie (in afara de un timp mai lung pentru a-ti debloca module superioare sau a antrena echipajul).
 
La câți retarzi compensează lipsa unor skill-uri prin cardul de credit al mămicii, cred că e un business tare înfloritor.
 
Eu tot ce am mai cumparat cu gold au fost sloturile in garaj si baraci, restul se pot obtine fara bani. Nu mai stiu cu cate sloturi pornesti acum, dar sigur sunt insuficiente, eu folosesc aproape 40.
 
Nu stiu! Cei de la Microsoft il prezinta ca exclusivitate absoluta pe consola lor, deci banuiesc ca nu va fi disponibil pe alte console Wii sau PS3/4 gen.
 
Da, CLAR va fi exclusivitate Xbox. Tu știi ce înseamnă cuvântul exclusiv?

Adică producătorii vor renunța la PC și se vor axa pe XBox? =))
 
Exclusivitate pentru consola Xbox, din perspectiva consolelor, neincluzand PC ul, credeam ca am lamurit mai sus.

Am considerat ca stirea merita mentionata in 2 cuvinte, acum se poate juca WoT si pe consola, anume pe Xbox, exclusiv pe Xbox si imposibil de jucat pe PS3, PSP, Wii, Sega etc.

Acum ce urmeaza? Am scris WoT in loc de World of Tanks si asta poate fi interpretat gresit? Am scris Xbox in loc de Xbox 360 sau Xbox One? Trebuia sa precizez ca Xbox este consola Microsoft, pt un plus de intelegere, precizie si acuratete?

Capture.PNG
 
Oricum ai da-o, ai plasat mucii-n fasole. Plus nimănui nu-i pasă de rahatul sinistru de XBox One. :tongue:
 
Folderul cu WoT a ajuns la 13.1Gb. Nu pare foarte mult, dar totusi e mai mult decat ar trebui sa fie (sunt convins ca la prima instalare nu ocupa atat). Banuiesc ca isi tine niste backup-uri ale versiunilor mai vechi. Exista vreo modalitate de a scapa de ele sau trebuie sa reinstalez jocul 'pe curat'?

PS: Am sters deja fisierele din Updates - ocupau 3Gb.
 
Nope. Nu am mod-uri, savegame-uri etc. O sa fac diseara un reinstall pe curat, sa vad daca e vreo diferenta. Mersi.
 
Ori poate ai bifat optiunea aia cu "save replays" sau cum ii zice si ai uitat de ea. Vezi in settings.
 
Back
Top