World of Tanks

Ba cred că da, dar e cam greu să faci sidescraping cu TD-ul, din cauză de unghi la tun. Nu ajungi la unghi de eficienţă maximă, trebuie să ieşi prea mult, într-un cuvânt e dificil.
 
Daca misti tunul 5-7 grade in fiecare parte (in afara de Marder si inca vreo 2 cam asta e unghiul) inseamna ca te poti pozitiona fata de inamic la maxim 7 grade, sa zicem. Asta inseamna ca peste jumatate din armura frontala e expusa si la un unghi foarte bun pentru inamic.

In schimb in realitate TD-urile rezultate din sasiuri de tanc aveau blindajul frontal mult mai bun decat tancul pentru ca economiseau greutatea turelei si astfel puteau mari blindajul frontal. Turela la unele tancuri avea pana la o treime din greutate.
 
În plus, tot ce trebuie să facă inamicul e să avanseze 10 metri şi tu trebuie să roteşti tot TD-ul ca să-l ţii în vizor, cu "umflarea" cercului de aim şi expunerea armurii frontale. Ca să nu mai vorbim de un track-shot plus flanking, când eşti mâncat dacă ai TD. dacă ai heavy te cam doare în başcheţi, că-l linişteşti cu o mare ghiulea. OK, sunt 2-3 excepţii (T110E3 sau E4, ăla care are 180 de grade rotation) dar în general TD-urile (mai ales alea top tier) au arc limitat (mai ales Object 263, 268).
 
Mai este activa vreo promotie pentru conturi noi? Era ceva la un moment dat dar nu mai gasesc detalii.
 
Moka doar daca-ti face cadou un cod unul de-a cumparat un 6xx. :biggrin:

In alta ordine de idei e un nou concurs. Trimiti o carte postala si primesti ceva garantat. Nu se stie ce-i ceva-ul ala dar il primeste toata lumea care trimite o felicitare la ei. In Franta.
 
Nu stiu daca merita sa iau la reducere vreo 2 TD-uri tier 8. Pana acum m-am ferit cat am putut de tier 8, dar mai am putin si fac elite cam tot ce e pana in tier 7 (cred ca mai am cateva chinezarii si britanice) si inseamna ca jocul chiar se termina pentru mine. Chiar daca joc putin si rar macar mai aveam o modalitate de distractie pentru zilele in care ploua.

Ce TD tier 8 merita? Intre Ferdinand, JgPanther II, ISU152, SU101M, T28 si T28 prototype doar, ca la francezi si britanici inca nu am terminat cu cele de tier 7. As aduna bani de 2 echipate complet sau maxim 3 fara nimic pe ele.
 
Am Ferdinand in garaj si eu ma inteleg bine cu el. Are cam 670 in medie damage si armura bunisoara in fata.
ISU152 nu-l am inca, trag sa ajung la el, dar din cate am auzit e bun si el.
Cu T28-urile mereu am avut probleme frontal, deci presupun ca si ele sint bune.
 
Desi n-am jucat TD-uri nemtesti dupa parerea mea Ferdi nu mai e ce-a fost in schimb imi place JpzII ala (nu prea are armura ce-i drept dar e agil cu tun bun).
La rusi fugi ca dracul de tamiie de linia a doua de TD-uri ca intri la balamuc jucind cu ele. In schimb ISU cu BL-10 o sa te faca sa rinjesti aproape in fiecare meci.
De americane nu stiu nimic dar par OK cind dau nas in nas cu ele. Destul de lente, destul de bine protejate frontal si cu tun OK.
La britanici TD-urile sunt mini-trolli la tier 5 si 6 apoi cam meh la Tier 7/8 dar isi revin cu testoasa la Tier 9.
La francezi in afara de WC-ul ala pe la tier mai mic deabia Mle48 m-a facut sa mai simt ca am un TD iar apoi a venit surpriza TD-urilor, Foch-ul care pentru mine a ramas cel mai bun TD de Tier 9.

Asa ca sfat dupa 40k batalii iti pot zice ca in clipa de fata Tier 8 este tier-ul cel mai OK de jucat. Cu orice, de la tanc la arty. In primul rind majoritatea meciurilor sunt cu MM prietenos si esti cam top dog iar in al doilea rind arty la Tier 8 este in cantitati umane si de tier mai mititel asa. Singura problema ramine calitatea jucatorilor dar asta e valabila la orice tier.
Ah si practic Tier 8 se poate juca destul de lejer si pe cont standard. E drept ca tre' sa fii un pic mai atent dar overall io cam ieseam pe plus in Tier 8 (singura exceptie KT-ul care ma aducea la sapa de lemn si AMX 100 la care daca tragi mult si nu penetrezi iar iesi pe minus).
 
Mai am 30k XP si termin cu T28 Prot, i-am zis pana acum de toti sfintii. Tancu e lent, lent pana ajungi in mijlocul bataliei unde ai 2 posibilitati: (daca nu cumva esti spotat pana in momentul respectiv, caz in care esti cadou pentru arty inamica)
1. ai tai is morti si vin inamicii peste tine,
2. au fost mai buni decat inamiicii, au batut tot si pleca mai departe.

In primu caz, apuci sa tragi 2 focuri pana mori, in al 2-lea n-apuci nimic, dar castigi batalia. Exista si cazul mai rar cand nu e lemming train, atunci e mai bine, dar dupa primul ding primit, inamicu se retrage baga premium ammo pe teava si iese iar. Amura ta fara unghiuri nu da ding.

D-acord cu Bure, tier 8 e cel mai animat tier. Nici oamenii cu premium nu prea joaca cu tier10, si acolo risti sa peirzi bani. La tier 9 daca faci un damage decent si echipa castiga iesi binisor pe plus cu argintii.
 
Dashule in cazul 2 e frustrant ca deabia ajungi si tu la locul faptei si aia deja s-au mutat mai departe si iar tre' s-o iei la "goana" dupa ei. :biggrin:

Adriane in cazul tau prevad o distractie bunicica daca ai tot ce-i Tier 7 cercetat. O sa ai parte de fun daca vrei sa faci elite tot ce-i la Tier 8.
Si pina rezolvi tu tot ce-i Tier 8 o sa cirpeasca astia si meciurile la Tier 9/10 si prevad ca intr-un an-doi o sa ajungi si acolo. :biggrin:
 
Sorry Adi, daca intrebai si tu in cursul zilei si nu mai pe seara poate vedeam mai repede. Asa seara cind ajung acasa ma pun pe WoT si uit de net. :frown:
Oricum parerea mea e sa incerci un ISU chiar si asa. Mai ales daca inca n-ai tras cu BL-10 o sa ai o surpriza placuta. Uneori, ca alteori BL-10 nu nimereste nici un Maus in fata ta. Deh, e un tun cu personalitate.
 
M-a forțat Windows Update să pun ultima versiune de drivere nVidia 314.22. De-atunci îmi face din când în când figuri WoT, înțepenește imaginea dacă nu bâțâi constant șoarecul. Dafuq?
 
Din pacate jocul are ceva probleme cu nVidia si anumite versiuni de drivere.
Eu aveam CTD cind ma uitam prea mult in tech-tree iar acu' am cite un CTD absolut random cind vrea muschiu' lui (in batalie, in garaj, cind ies din batalie, etc).
Din cite am inteles de pe blogul banat de WG problema e cunoscuta de WG dar zic ca buba e in ograda nVidia.
Ei recomanda un rollback la 306.97.
 
Rollback făcusem înainte și așa mergea, da' dacă încerc să pun iar driverul vechi face Windows Update scandal imediat. Și nu am opțiune să renunț la acel update nVidia, pur și simplu la următorul shutdown/reboot mi-l instalează. E prima oară când am văzut chestia asta. Fckers :frown:

Oricum, mai bine așa decât să fac nervi cu softul ATI în ORICE aplicație ce folosește GPU-ul (editare video, gen).
 
Back
Top