World of Tanks

Cum dreaq să vinzi tancuri? Pierzi 50% anyway. Mă rog, câştigau 53% dar chiar nu merită.
Oh well, was too good to be true :smile:
 
Mi se pare really bad choice of game design să te apuci să implementezi astfel de schimbări. Dacă economia jocului era mai dezvoltată dincolo de piciorul broaște (aka shells alea erau de fapt fabricate de către jucători), se putea rezolva din poigner elegant.
 
Am sarit direct la AT-8 cu 90k free XP si 1k gold pentru echipaj.
TD-ul asta e troll-ul suprem in meciuri de Tier 6.

Prima batalie

shot_023.jpg

Cea mai buna de pina acum (am doar 15 batalii cu el)

shot_027.jpg

Ma bate gindul sa bag si fo' 3k gold in SU-100Y ala Premium ca e paper TD cu boomstick of death pe el. :biggrin:
Dar momentan incerc sa ajung cit mai repede posibil la testoasa aia care mi se pare THE ultimate T9 TD.
 
Nu stiu cum e asta, dar cel de tier 4 e overpowered. M-am intalnit singur cu 2 intr-o misiune, eu cu M5 Stuart. Am ras unul cu vreo 4 focuri si al doilea a tras o singura data in mine, frontal, am fost mort. Dupa mine au venit 5 coechipieri de tier 4 in grup compact, i-a facut praf pe toti 5 cu vreo 6-7 obuze (T-28, M3 Lee). In meciul respectiv erau toti tier 3 si 4.
 
KV-2-ul meu de-abia aşteaptă să-i belească cu fulgi cu tot.
În altă ordine de idei, fiindcă tot era vorba bundle pack la nVidia mai sus, mi-am luat un GTX660 Ti şi am acum 7500 gold în WoT. 3 luni de premium, here I come :smile:
(sau aş putea să convertesc 187.500 XP cu el...)
 
Felicitări. Am și eu vreo 800.000 de potențial free xp, dar nu mă îndur să dau banii să îl convertesc. Dacă nu are cineva ce face cu un cod de la noua lui placă video ...:smile:
 
Nu converti nica bre. Ia luni de Premium ca iesi mai bine in final. :smile:
Eventual mai pune un camo permanent (cind e la reducere) pentru tancurile pe care nu le vinzi niciodata (io am pus pe Tetrarch, T34, E-75, T1 Cunningham, T-50-2).
 
Am premium, am avut întotdeauna.
În altă ordine de idei, sidescrapping cu E-100 rulz. Am dat bounce la un FV215 183 prin metoda asta, şi-n alt meci am ţinut un IS-4, E-100 şi ceva mărunţiş (2-3 T8-T9) cu zero damage primit. Potential Damage: peste 5000. Şi se mai vaită ăştia că "Premium Ammo Everywhere!!11". Bullshit.
 
Eh daca dadeai de un JPzE100/Object 268 sau si mai bine de un Foch 155 toate cu gold ammo probabil ca-ti schimbai impresia. :biggrin:
 
O problemă pare că am și eu cu WoT pe laptop - iese din joc random, fără niciun mesaj de eroare. Ceva idei? Am ultimele drivere la tot și pare random momentul când alege să iasă.
 
Ai fo' placa nVidia in leptopu' ala? Daca da io-te
Important! NVIDIA video card driver versions 310.70 & 310.90 may cause client crashes & FPS drop-downs. It is recommended to use driver version 306.97.
Am patit si io de 2 ori pina acu' CTD dupa peciul 0.8.4. Si am ultimul beta de la nVidia.
 
Eh daca dadeai de un JPzE100/Object 268 sau si mai bine de un Foch 155 toate cu gold ammo probabil ca-ti schimbai impresia. :biggrin:
Am dat, bounced off. Acu' nu ştiu dacă aveau gold ammo or whatever şi sincer nu prea îmi pasă, imporrtant e ce se întâmplă cu tancul meu :smile:
Am patit si io de 2 ori pina acu' CTD dupa peciul 0.8.4. Si am ultimul beta de la nVidia.

Cred că e random şi din punctul ăsta de vedere. Am driver 314.something şi merge flawless, am avut seara trecută sesiune de f'o 3 ore non-stop, flawless. Dar da, e oribilă chestia asta cu ieşit fără mesaj de eroare, fără logs, fără nimic.
 
Grrrr, m-a mâncat undeva să fac azi update la driverele nVidia, ca să nu mai crape notificarea din system tray. Cu 314.07 mi-a ieșit subit din WoT la sfârșitul unui meci. Acum fac downgrade. Damn it.

Și cu driverele astea mai am o problemă - în unele versiuni nu vor să meargă bine softurile de editare video - redau juma' de secundă și apoi fac buffering vreo 4 secunde, și tot așa. Cu CUDA, fără CUDA, doesn't matter.
 
Cred că e random şi din punctul ăsta de vedere.
Yep, am citeva zeci de ore bune jucate de cind a iesit peciu' si n-am iesit in desktop decit de 2 ori. Ieri 38 de batalii si nicio problema de exemplu.
Acu' sincer poate fi si de la f'un mod. Sau nu. Deocamdata nu e nimic stresant ca oricum sunt inapoi in mai putin de un minut. :smile:
 
Back
Top