World of Tanks

Ba se specifica daca sapi oleaca. :tongue:

£100 IN-GAME
when you buy a GTX 660 or above
World of Tanks 7500 Gold & 1 Month Premium
(worth £33)1
PlanetsideŸ 2 Premium Gear Up pack (worth £33)2
Hawken 7200 Meteor Credit (worth £33)
1 New players also get an additional 2500 gold
2 Premium Gear Up pack includes Infantry Camo, Weapon Camo, Vehicle Camo, Exclusive Gun, 7 Day Squad XP Boost, 7 Day Squad Resource Boost, 7 Day XP Boost, 7 Day Resource Boost (equivalent to 5000 station cash)

£50 IN-GAME
when you buy a GTX 650 or 650 Ti
World of Tanks 2050 Gold & 1 Month Premium (worth £16)1
PlanetsideŸ 2 Gear Up pack (worth £16)2
Hawken 3600 Meteor Credit (worth £16)
1 New players also get an additional 1500 gold.
2 Gear Up pack includes Infantry Camo, Weapon Camo, Exclusive Gun, 7 Day XP Boost, 7 Day Resource Boost (equivalent to 2500 Station Cash)
 
Io mi-am comandat ceva cu HD7970 pe la sfîrșitu' lu' decembrie trecut și abia săptămîna asta va fi expediat. Mă gîndeam dacă prind ceva cu Never Settle.
 
Last edited:
Am schimbat echipa, și nu din motive neapărat inteligente. :biggrin:

Mi-a plăcut mult RoG de la ASUS și implementarea pe care au făcut-o cu placa asta, și mi-a plăcut mult la GCN că e mult mai puternic pe partea de calcul generic și nu 3D. Deși nu prea o să folosesc vreodată asta. Deși mănîncă (semnificativ?) mai mult curent decît GTX680. Deși te pui cu elfu'? :biggrin:

Iertare pentru călcătura pe lîngă subiect.
 
Tocmai, nu prea pricep io de ce ți-ai loat aia, că nu faci overclock ca să-i dai praf unui GTX680 :biggrin:
 
Tocmai, nu prea pricep io de ce ți-ai loat aia, că nu faci overclock ca să-i dai praf unui GTX680 :biggrin:
Păi oricum îi dă praf unui GTX680. :biggrin: Dac-o fi nevoie, o să fac și overclock, da' momentan monitorul are rezolația de 1680x1050, iar pe plasmă nu prea mă pot juca decît chestii cu controller. Vreau să zic că nu crez că o să fie nevoie de overclock prea curînd. :smile:
 
Pentru cei care aveti citeva meleoane de credite care stau degeaba si vreti sa aveti si mai multe meleoane dupa peci cititi asta.
Pe scurt fiecare obuz d'ala cumparat acum produce 45 credite la vinzare dupa peci.
Io vreau sa-mi iau 90k obuze deseara ca sa produc moka fo' 4 meleoane de credite.
 
Eu aştept. E foarte uşor să pui un timestamp în tabela cu module cumpărate, astfel încât să poţi vinde modulele vechi la jumat din preţul vechi. Just sayin'.
 
Neah, cica pe serverul rusesc sunt destui care au folosit trick-ul de mai sus si sunt bine mersi cu ceva meleoane in plus acu'. :smile:
 
shot_339.jpg
 
S-a dus dreq afacerea. Ne luam banii inapoi si gata. E OK pina la urma dar nu modul cum au "rezolvat" timpenia facuta de ei insasi.
Mai tragic e ca stiu baieti care si-au vindut tancuri ca sa faca rost de cash pentru nenorocirile alea de obuze. :frown:
 
Back
Top