World of Tanks

Si eu am cam pierdut legatura, muncesc la un nou PC, alte treburi casnice, etc.
Am incercat odata in week-end, mi-am luat trei batai consecutive, facut dracii corespunzatori, renuntat.
 
În unele zile apuc doar să deschid jocul și să fac login, pentru ca apoi să plec din nou cu orele. În alte zile mai reușesc să bag câteva meciuri, însă gustul e amar - e plin de imbecili cu tier mare și care joacă execrabil. De fapt, nu; execrabil e mult peste nivelul lor. Și parcă e un făcut, de câte ori dau de polonezi, cehi și slovaci, meciul e pierdut. Am ajuns să fac scouting și atac cu T28-ul american când colegii campau în pădure sau în bază, wtf? Am poate o victorie la 10 meciuri jucate. Penibil. Bine că m-am lecuit de a mai îngrășa buzunarele rusești.
 
Si eu am cam renuntat sa mai joc. Pastrez preferatele mele de Tier 2, T-26 si cel britanic insa m-am plictisit de aceleasi harti intr-una. Am mai luat un T-28 de Tier 4 cu care ma mai joc uneori. E perfect normal ca dupa o vreme sa te plictisesti de un joc. Eu prefer sa joc pe tier mic din cauza ca joci cu adevarat, adica tragi si se trage in tine fara sa fi omorat dintr-o singura lovitura. Si cu adevarat te misti si tragi, dinamica jocului e buna, rata de tragere e rapida, pe tier mare esti ca o placinta balonata si stai mai mult sa vezi cand se incarca decat sa tragi.
 
Eu încă mai joc, destul de rar, e drept. Nu am vândut încă nimic, dar IS-7-le și IS-4-ul stau și ruginesc în garaj, iar echipajele probabil sunt experte la poker de acum.

Mai joc cu Type59, Jumbo Sherman, A13 Mk. III și IS-3. De fiecare dată când intru dau pe contacts, îl văd acolo pe guguloi, pe jaffar sau pe war4peace și mă mănâncă degetul să le propun un pluton, dar cum, de obicei, eu stau puține meciuri (3-5 de obicei), mă las păgubaș, să nu îi încurc :smile:.

Cândva, în viitorul îndepărtat, vreau să ajung la T29 și la T-44. New year resolution :smile:
 
Am ajuns eu la T29 intr-un ultim efort. Inca nu este cercetat pina la sfarsit, dar ramine regula ca un tanc este OP numai cind il joaca adversarii.
 
Dacă nu v-a plăcut clanul :smile:
Eu fac plutoane destul de des, în general cu un coleg de clan (bizolol, jucător excelent) şi dacă se mai nimereşte, şi cu altcineva. Când mă vedeţi, scrieţi-mi, că am tancuri de la tier 2 la tier 10 şi putem juca orice.
Ieri noapte am cumpărat în sfârşit E-100, dar încă n-am destul free XP pentru tunu ăl' mare. În rest fac grinding la o căruţă de tier 8 tanks şi avansez uşurel şi pe British şi French. Creditele mă omoară :smile:
Cât despre imbecilii din WoT, depinde de noroc. Dacă faci pluton cu încă 2 jucători buni, cam rupi fâşu', de-aia există jucători cu peste 70% overall win rate, fiindcă joacă în plutoane, de exemplu 3xT-54. Am avut meciuri cu 13 kills împărţite la 2 oameni, tot felul de nebunii.
 
Eu m-am oprit la tier 7 pe toate ramurile - am cercetat aproape tot ce e tier 8 in afara de arborele chinez (nu am sloturi sa mai cumpar tancuri) si mai am vreo cateva tancuri de tier 6-7 de facut elite si atat. Am luat si 2 arty, de plictiseala, dar nici dublele nu am chef sa le fac - M37 si SU5.

Asta inseamna ca daca apuc noaptea pe la 1 sau in weekend mai fac cateva duble. Nu am probleme cu coechipierii, deja m-am resemnat ca exista dobitoci chiar si la tier 8 sau 9, asa ca joc folosind ceea ce am: daca dau de coechipieri slabi asta e, daca dau de unii buni e bonus :smile: Nu de alta, dar si echipa adversa are dobitocii ei, in general se mai compenseaza.
 
Eu am reușit să trec de SU5 în vreo juma' de an, că are range prost și când dai în IS-3 cu el nu se întâmplă nimic (și cam în ăia trebuie să dai). Cu SU8 e ceva mai bine, poți să faci damage masiv la tier 8, doar că te bagă în jocuri de tier 9 și ălora nu le pasă de scouts de nivel 4-5, așa că ajung repede la tine și ești mort.
 
Tot vreo 6 luni mi-ar lua si mie daca as avea rabdare, dar probabil o sa il vand ca sa imi iau niste chinezarii; acolo nu am trecut de tier 3 inca, iar nivelele 3-5 sunt inca distractive (mai putin cu Marder II care a fost castrat prea rau).
 
Oare ce idiot a venit cu ideea sa puna pe Chi Ha un radio de 4000XP complet inutil si de ce l-ar cerceta cineva cand trecerea la urmatorul tanc e doar 3200XP? Radioul ala nu poate fi pus pe nici un alt tanc din joc, spera cineva sa il puna pe arty sau un TD peste 5 ani cand or aparea ramurile respective in bambus?
 
Un radio de 700m range pe un light tank e foarte bun pentru scouting şi relay. Eu l-am cercetat pentru că 1. ajută la scouting şi shooting la distanţe mari şi 2. îmi place să fac research complet, tank elite, atâta vreme cât tancul e OK, şi Chi-Ha chiar e OK.
Dacă vrei să te înfurii, vezi modulele de la Hetzer :smile:
 
Nu neg ca radioul ala e excelent, dar Chi Ha nu e tocmai un tanc pe care sa il pastrez, e unul peste care trec si gata. Daca era reutilizabil era perfect acceptabil, dar cel intermediar de 400m imi e suficient; daca nu faceam vreo 3200XP intr-o misiune nici nu mi-ar fi trecut prin cap sa ma uit la ultimul radio.

Sloturile din garaj sunt toate ocupate, daca vreau sa merg mai departe in bambus tre' sa scap de Chi Ha oricat de bun ar fi (si e peste medie).
 
Poate stiti sau poate nu stiti dar nVidia are un bundle nou daca cumperi orice placa video de la GTX 650 in sus.
In bundle-ul ala se afla si un cod WoT printre altele.

Daca e f'un nene care-si ia placa video noua si nu joaca WoT poate sa ma cadoriseasca cu codul ala de WoT ca nu ma supar deloc. :biggrin:

BTW chiar daca Romania nu apare in lista aia tocma' am aflat ca pc-garage si emag fac parte si ei din acest program.
 
Mi-am luat de curand o placa video GTX670, dar nu de la ei. Trebuie sa fie magazinul participant? Ca vad ca momentan "The redemption form is currently down for maintenance. Please come back soon. "

Mda, crap.
The offer is available from selected retailers only and whilst stocks last.
Any known workaround for this? :biggrin:
 
Back
Top