World of Tanks

Nu stiu ce scrie pe hartie, eu am spus ce am vazut in joc. Rar am vazut 2 ELC-uri care sa nu ajunga sa vada macar artileria inamica.
 
Corect, in cel mai bun caz o vad si asta e pe cind io cu T-50-2-ul apuc si sa ma mai intorc pentru niste ture suplimentare (ma rog, nu chiar intotdeauna :biggrin:).
 
Eu am reuşit doar de două ori sau dau o tură în baza inamică şi să reuşesc să mă întorc teafăr, în rest mă căsăpeau pe drum. Au început să joace mai bine unii, înainte făceam eu greşeala să încetinesc să ating ceva şi mă nimiceau, acum abia dacă ajung să-i văd pe toţi şi sunt luat şi din mers. Dacă văd artileria şi reuşesc să ajung lângă ea nu-mi mai bat capul cu supravieţuirea, încerc să le-o distrug. Uneori reuşesc, alteori nu, dar e fun (T-50-2 elite).
Aş putea să iau şi ELC-ul că-i cercetat by default, acum sunt la AMX 13 75, dar deocamdată duc lipsă de bani aşa că mai aşteaptă.
 
Apropo de conservare si War Thunder am zis totusi sa bag fo' 2 ture de WoT inainte de nani.
Nu mi-a parut rau, m-am distrat ca-n zilele bune de Closed Beta. :biggrin:
 

Attachments

  • shot_095.jpg
    shot_095.jpg
    349.7 KB · Views: 57
Foarte util serverul de test, free XP ajunge exact cat sa iei toate tancurile din joc. :biggrin:

In jocul real am reusit ceva ce cred ca e unic si nu mai apuc vreodata cu td-ul asta:
Victory!
Battle: Murovanka 22 septembrie 2012 18:48:25
Vehicle: SU-85B
Experience received: 1.714 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 15.044
Battle Achievements: Top Gun, Sniper, Master Gunner, Mastery Badge: "Ace Tanker"
fiindca am distrus 8. Dincolo de scorul dublat e un tanc care si-o ia imediat daca e nimerit, one hit de la tancuri de tier mic. Dar merg pe el fiindca cel de tier 10 sta fata in fata cu Maus-ul si-i arata degetul mijlociu. De asta spun ca e bun testul.
 
Plictiseala totala in ultima vreme, daca nu era 3x nu il mai porneam: cu toate natiunile la tier 7 nu intalneam tier 10 deloc si tier 9 destul de rar, cu AMX-ul 75 doar in misiuni cu tier 10 joc. Si nu vrea pentru upgrade decat peste 113k XP, mai mult decat orice altceva in zona respectiva. Are un tun de rahat (precizie, penetrare, limite verticale) si o mobilitate de rahat (am aceeasi agilitate cu un E50 de 3 ori mai greu???), dar de adunat XP mai mult decat T20, T-43 sau Panther :frown: Copacul francez e facut doar ca sa fie, e plin de rahaturi la toate nivelele.
 
Eu am pornit acum vreo 2 zile loader-ul să văd dacă mai e altă versiune de downloadat, da' n-am avut tragere de inimă să pornesc și jocul după :smile:.
 
La asta cu physics e un pic mai interesant ca optiuni de parcurgere a hartilor (treci prin lac daca vrei sau cobori orice deal pe oriunde), dar cantitatea de tampiti in joc e inca mult prea mare ca sa fie distractiv. Au disparut unele harti, e una de care imi aduc aminte pe la 0.7x cu un sat pe ambele laturi ale unei vai si a disparut, apoi altele le prind extrem de rar; din 10-12 harti doar 4-5 le prind in 90% din meciuri, restul foarte rar.
 
miahi mai da-i o sansa. Physics e interesant ca sa zic asa, sonorul e mai placut acu' iar citeva harti sunt redesenate si chiar arata bine (dupa ce dezactivezi bloom si ceata).
Dar Adi a zis-o p'aia dreapta
dar cantitatea de tampiti in joc e inca mult prea mare ca sa fie distractiv.
Ca sa fiu sincer in ultima vreme ma deranjeaza mai mult maimutele din joc decit bug-urile clasice (0 damage hits si spotting).

Eu imi vad de treaba in continuare. Mi-am vindut IS-4/IS-7 ca nu mai au sens odata cu gold-ammo pe credite si plus de asta nimerem cu ele numai in meciuri de CW si/sau minim 4 artilerii de Tier 8/meci, am trecut la Object 268 si aseara la Foch iar de fo' 2 saptamini am si un M40/43 in ograda. In principiu cred ca o sa ma reprofilez pe TD/arty/scout si din an in paste o sa ma mai dau cu BatChat-ul sau 110E5.

Ah, uitasem. Mi-am cumparat inapoi KV-2 cu derp gun. Sunt pregatit pentru gold-ammo pe derp. 525-875 damage cu 155-285 penetrare suna interesant la Tier 6. :biggrin:
 
Am incercat ramura de TD a francezilor, e la fel de infecta ca tot tech tree-ul lor; TD-ul de tier 4 e mai slab din orice punct de vedere ca Marder II (tier 3) sau SU-76;

Eu am abandonat TD-urile franceze la ARL V39 ala (l-am poreclit oul cu pwula dupa cum arata :biggrin:).

Plictiseala totala in ultima vreme, daca nu era 3x nu il mai porneam: cu toate natiunile la tier 7 nu intalneam tier 10 deloc si tier 9 destul de rar, cu AMX-ul 75 doar in misiuni cu tier 10 joc. Si nu vrea pentru upgrade decat peste 113k XP, mai mult decat orice altceva in zona respectiva. Are un tun de rahat (precizie, penetrare, limite verticale) si o mobilitate de rahat (am aceeasi agilitate cu un E50 de 3 ori mai greu???), dar de adunat XP mai mult decat T20, T-43 sau Panther :frown: Copacul francez e facut doar ca sa fie, e plin de rahaturi la toate nivelele.

1. Cel mai bun TD de tier 5 e S-35 CA cu tunul de 105mm:


2. AMX 13 75, AMX 13 90, Lorraine 40t sunt tancuri de hit-and-run sau wolfpack. Un pluton de 3x BatChats conduse de jucători inteligenţi poate să facă praf un flanc inamic just like that.
 
Last edited by a moderator:
1. Stiu, l-am avut, e un soi de Marder de tier 5. Mai precis, e un soi de cum era Marder, ca acum l-au castrat chimic.
2. Nu vorbesc de BatChat, ci de AMX 13 75; nimeresc singur printre elefanti, nici nu fug suficient de bine (ma intrece M18 Hellcat in orice zi a verii) si nici nu trag suficient de bine (ma intrece tot M18 Hellcat cu tunul lung de 90mm), sunt doar un soi de T-50 mai prost la care reparatiile costa mult mai mult.
 
13 75 nu m-a încântat nici pe mine; dar 13 90 iz fun.
S 35 CA e o cadă de baie cu tun, pe mine mă distrează enorm, că stau la pândă şi le trag la gioale. În afară de Churchill LL, nici nu trebuie să mă chinui să ochesc, 165mm penetration e bun de tot.
 
How sweet!!! A full platoon of Object 704 ass-raping everyone!

Iar mai iau o pauza. Nu de alta, am jucat si eu cu British tree pana la tier 4, mai departe nu pare deloc amuzant. A13 e interesant, Valentilda e OK si cam atat.
 
Eu nu mai am bani să-mi cumpăr tancurile de tier 8 pe care le-am cercetat (ISU, Tiger 2), așa că m-am întors la SU-85 cu tunul ăla mai nou (D5S) să fac bani, că la ăsta ieși pe profit și dacă te omoară în primul minut, și cu medie peste 10k credits - față de chestii gen KV-3 unde câștigi jocul și-ți rămân 1000 de credits, că restul se duc pe muniție și reparații. Și ai parte mai des de jocuri fun cu 7-8 kills.
 
Eu nu am bani sa cumpar decat un singur tanc de tier 8 si le am cercetate pe aproape toate, mai putin cele britanice. Adica din peste 12 tancuri cercetate pot cumpara doar unul - nu ma pot decide, asa ca pastrez banii asteptand un discount de 50% la tancuri de tier 8. La cele de tier mai mic au tot fost, asa mi-am luat jumatate din tancurile de tier 6 si 7, la 8 nu am vazut in ultimele 6 luni.
 
Tancurile englezești sunt niște cărucioare pentru servit ceai fierbinte :biggrin: Până la Crusader (tier 5) pocneau mai rapid ca popcornu'. Crusader e primul cât de cât acceptabil, deși tunul 6 pdr Gun Mk. V (L/50) nu apucă să facă destul damage până să mor. Dar să nu uităm că, până recent (în termeni istorici), tactica de bătălie a englezilor era să-și alinieze soldații față în față cu ai dușmanului și să tragă pe rând rafale simultane. De ce m-ar surprinde forma tancurilor lor care parcă ar zice „hit me, please”...
 
Back
Top