World of Tanks

Se mai intampla ceva in WoT? Am vazut ca a aparut 7.5 si harti noi, dar nu am vazut hartile si nici nu stiu daca impactul schimbarilor e pozitiv sau negativ. Am vazut ca au saltat ramura de medii a francezilor cu un nivel, frate-meu avea AMX12 in garaj neechipat si a primit cadou un slot si un tanc de tier 5 complet echipat, eu aveam AMX12 elite si vandut si nu am primit nimic.

Am incercat ramura de TD a francezilor, e la fel de infecta ca tot tech tree-ul lor; TD-ul de tier 4 e mai slab din orice punct de vedere ca Marder II (tier 3) sau SU-76; francezii au ca TD si heavy doar melci turbati impotenti: sunt mari (si usor de nimerit), nu prea bine blindate si extrem de slab inarmate. Iar solutia rusilor a fost sa slabeasca Marder-ul :frown: Oricum istoria nu o poti schimba si nu poti face tancurile franceze avioane, dar macar le mai taiau un tier ca sa fie comparabile.
 
N-am apucat sa joc pe niciuna din hartile noi inca, nu stiu cum sint.
Miscarea cu AMX asa era in plan: cine-l are in garaj primeste cadou ELC AMX la tier 5 si AM13 75 se modificat si trece la tier 6. De fapt tot ce era de acolo in sus a crescut cu un tier in asa fel incat BatChat a ajuns la tier 10 ca medium.
Ramura TD frantuzeasca a fost incredibil de fun la tier 2-3, inclusiv premiumul cu care am reusit Top Gun si peste 20 mii de credite. Destul de bine pentru acel melc, care are al doilea tun de la Marder.
Oricum jocul n-are nici o treaba cu istoria, tancurile nemtilor sint din al doilea razboi mondial, ale francezilor sint mult dupa, majoritatea prototipuri din care unele chiar n-au ajuns deloc in productie. Efectiv compari mere cu avioane supersonice.
 
MM e mai ok acum, chiar n-am vazut mai mult de 2 tier peste mine... mai apuci sa faci cate ceva. Pana acum eram cu Tiger-ul in coada listei printre arty. ( nu merge sa-l joci ca pe un medium cum fac cu IS-ul, nici scout... eram degeaba, HE si speranta)

Din vreo 20 de meciuri o sigura harta noua am vazut, dar eram cu Grille... mi s-a parut destul de plana, fara dealuri, ascunzisuri, doar cateva cladiri (nu-mi aduc aminte numele). Poate cu un tanc normal se vede altfel :smile:
 
[...] frate-meu avea AMX12 in garaj neechipat si a primit cadou un slot si un tanc de tier 5 complet echipat, eu aveam AMX12 elite si vandut si nu am primit nimic.
Dap, ai scapat o oportunitate de a avea un tank moka plus slotul aferent. Iar ELC ala e interesant ca sa zic asa. La tier 5 are tun de Tier 7 cel putin si viteza de scout. Nu prea se roteste turela in schimb. E un hibrid intre scout si TD. Straniu.
Plus de asta daca aveai toate lights franceze plus Lorraine in garaj produceai o palarie de bani prin vinzarea lor acu' cind au fost urcate un tier. Peste un milion de credite profit.

Am incercat ramura de TD a francezilor, e la fel de infecta ca tot tech tree-ul lor
Dap, io am ajuns pina la ARL V39 ala si l-am vindut dupa citeva zeci de meciuri. Meh.

Iar de intimplat in WoT s-a intimplat introducerea mediilor si TD-urilor de Tier 10. E mai interesant acu' la tier mare ca heavy nu mai fac legea iar daca ai ghinionul sa dai peste un TD de Tier 10 te uiti cu jale cum dispare juma' de HP dintr-o palitura. :biggrin:

Si da, cum zice si Dashu singurul lucru cu adevarat bun de pina acu' in WoT e MM-ul mai prietenos pentru tier-urile de mijloc introdus odata cu peciu 0.7.5.
 
Mie de la ultimul update mi se oprește mouse-ul după câteva secunde de intrat în joc, și nu mai am ce-i face. Dacă dau alt-tab mai merge o secundă două și iar se blochează.
 
Io sincer nu mai am probleme cu CTD-urile la iesirea din lupta. Ma omorau astea in 0.7.4.
Am 60 de jocuri pe nou si am luat doar un CTD la intrarea intr-o batalie, dar poate e de la f'un mod ceva.

In rest alte probleme n-am avut cu WoT.
 
HAPPYTANKSDAY - o zi de Premium si alte zdranganele inutile.

Valabil - 2:01 CEST (00:01 GMT) on the 10th of August until 1:59 CEST on the 23rd of August 2012 (23:59 GMT on the 22nd of August 2012)
 
La razboi crezi ca-i mai pasa cuiva ce chimicale bagi in tine?
Pe de alta parte, alt week-end trist, distrugeam 4-5 tancuri singur si tot pierdeam, in timp ce echipa facea galerie si se scuzau ca au fost distrusi de artileria inamica, mai toti fiind light si meds.
 
Eh, din pacate nu numa' in uichend. E vacanta peste tot in lume...
Eu am prins simbata noaptea de pe la 12 la unu fo' 10 meciuri cu T110E4 din care am cistigat 9. Probabil ca s-au dus copii la culcare. :biggrin:

Mai sunt 2 chestii care nu-mi plac dupa peciul 0.7.5:
- Arty-party (si aici ma refer la meciuri cu 6-7 artilerii pe echipa) si daca iau cumva un Tier 10 la joaca atunci ma trezesc in meciuri de Clan wars, numa' Tier 10 (eventual 1-2 Tier 9) si arty de Tier 8 (eventual f'un scout). E plictisitor ca naiba.
- noile moduri de joc ma scot din pepeni. Cel putin 90% din batalii sunt Assault sau Encounter. Am ajuns sa ma bucur ca un copil daca joc Standard pe Malinovka. :capu:
 
Am avut un meci cu 8 artilerii de tier mare, jale mare cand au inceput alea sa traga.
 
8/echipa e numarul maxim pe care l-am vazut si io dar mai jos e poza oficiala a artileriilor post-patch 0.7.5. :shocked:

oOj8G.jpg
 
Am jucat in weekend cu un pluton de 3 (a folosit unul din noi codul de premium) la tier 3 si 4, a fost decent pana cand am ajuns sa jucam cu 2 x Somua S40 si un Hetzer; tancuri mai proaste ca astea rar de gasit, asa ca am abandonat. Eu si frate-meu voiam sa studiem ramura franceza de TD, initial el juca cu francez tier 3 si eu cu Marder, al treilea era scout cu Pz IIIA si am facut cam o duzina de misiuni castigate la rand, dupa ce si-a cumparat Somua si l-am scos si pe al meu din garaj nu am mai castigat mai nimic. Am incercat o combinatie cu Pz IIIA, M4 Sherman si un AMX ELX si ne-am trezit in misiune cu tier 8.
 
Eu am abandonat TD-urile franceze la ARL V39 ala (l-am poreclit oul cu pwula dupa cum arata :biggrin:).
Pur si simplu nu mai am rabdare de grinduit toate naspeturile pe care le inveteaza rusnacii astia.
Acu' sunt in stare de conservare: joc cu ce am fara nicio tinta pe termen scurt/mediu. Pe termen lung astept invitatia aia la War Thunder si poate asa o sa scap de WoT asta.

ELC ala iti strica MM-ul. E cotat ca light si are MM de rahat.
Joc daily double la ELC asta dar sa fiu al naibii daca inteleg care-i rostul lui. Are tun de TD si turela lipsa dar are si viteza/profil de scout. Din pacate nu poate face nimic din astea doua, nu e nici TD nici scout, e o struto-camila.
 
Am un garaj plin de tancuri cu care mă târâi prin bătălii. Cam la fiecare mai am câte 50-100.000 xp de făcut până când pot cerceta și upgrade-ul la următorul tanc, și apoi câteva milioane de făcut ca să pot cumpăra următorul tanc. Iar bătăliile sunt în medie cu 150-250xp, doar cu tancurile premium mai fac ceva bănuți dar nu semnificativ. Și atunci, joc la conservare, cum zici și tu. Când îmi tună, mai bag 2-3 jocuri, și apoi iar pauză. Mi-ar dura câteva zile de joc continuu ca să pup un tanc nou în garaj; n-am nici o tragere de inimă pentru asta.

Și da, de la ultimul upgrade s-au mai liniștit un pic împărțeala pe tier-uri aiurea. Dar acum, dacă dai de artilerie, păi e artilerie, nene... Plin de noobi și boți, multă frustrare cu greu compensată de câte o victorie rară. Meh.
 
De experienta nu am de ce sa ma plang, scot minim 500xp in aproape orice misiune tier 7; alea de mai jos nu necesita cate 100.000xp pentru trecerea la nivelul urmator. Din pacate nu imi ajung banii pentru ca nu am vandut nici un tanc de tier 6 sau 7 ajus elite, iar alea de tier 8 costa enorm. In afara de Somua mai am doar 5 tancuri de tier 7 de facut elite si am terminat aproape tot arborele pana la 7 (fara franceze si arty). Joc doar cate o misiune la dubla pe zi si atat.
 
Din cite am inteles acum cu noul MM ar trebui sa fie viata mult mai usoara la Tier 6/7. Ma rog, cel putin pentru tancurile normale ca TD/lights/scouts au in continuare MM-ul ala "generos".
 
Mie mi s-a parut ELC-ul ala net superior altor scout-uri (T-50 sau T-50-2). Poate am prins eu lupte cu jucatori buni, dar ELC-ul ala a cam facut ravagii si nu doar la artilerie.
 
Pai zi-mi cum dreq ELC-ul e superior unui T-50-2/Chaffee/VK 2801. Are viteza mai mica, manevrabilitate cam naspa, turela ioc, HP de-o baie, view-range/radio mai mic, RoF sinistru, acuratete la tras din mers zero. Plus de asta daca dai de un copac mai sanatos nu-l poti dobori.

Singurul lui lucru bun e tunul. Penetrare si damage de neam prost pentru tier-ul lui dar cu reload la aproape 11 secunde. Ar merge folosit ca un TD in cel mai fericit caz.
O singura data m-am cracanat de ris. M-am proptit in fata unui heavy de tier 6 (sau 7 ca nu mai tin minte) si i-am tras-o constant la 11 secunde cu cite 240 damage ca saracu' n-avea gun depression ca sa traga-n mine. Dar mare atentie, nu te proptesti in facehug cu toata viteza ca ai mari sanse sa crapi tu de la impact deoarece tancul e practic o foaie de hirtie cu tun si viteza.
 
Back
Top