World of Tanks

Am jucat ieri cu Stug III si 2 Hetzer in pluton, am avut parte de vreo 2 meciuri proaste (eu trageam in Lowe, ceilalti in decor), in rest a fost foarte distractiv. MM e uneori aiurea (in BT-7 am intalnit E75), dar in general e acceptabil.

In schimb am probleme mari cu conectarea, sunt misiuni in care intru dupa 10 minute (si 10 incercari). Sau cu faptul ca daca am ambele monitoare cuplate la computer ingheata tot computerul din cand in cand, doar in WoT.
 
Pai daca nu joc cu el, nu am cum sa ajung la Jagdpanther.
Si nu stiu cum se face, ca atunci cind intalnesc unul, trag in el de ma plictisesc si tot el ma omoara. Dar presimt ca daca voi juca eu cu el, va fi fix pe dos :biggrin:
 
Într-adevăr de la Jagdpanther parcă mai joci cu td, până aici a fost foarte aiurea. E o plăcare chiar dacă uneori mor foarte repede, dar dacă dau de tancuri bune măcar au nevoie de cel puțin două focuri să mă doboare. Eu mai am nevoie de vreo 16k exp. ca să trec la Ferdinand. :biggrin:
 
Life is good in Tier 2 yet... :smile: . De cand am premiumul cu echipajul peste 100%, camo si optics, e o placere sa stai in aparare. Iar daca pierd batalia jocul e si mai fun, ca o droaie de nemernici se reped sa cucereasca baza si nu toti au succes. Plus Loltraktoare obraznice care trag in mine cu creionasul ala de 20 mm cand eu discut cu camarazii lor de Tier 2, asa ca mai intorc turela si mai arunc in aer un Lolishor din ala, ba un Cunningham, apoi ma reintorc la M2 si Pz 35. In plus imi place sa lovesc in BT2 si T2 Medium cand alearga ca disperatii, le trimit obuzul la intalnire :smile:.
Cand joc cu TD-uri si tancuri de Tier 3 e mai nasol. T127 e net superior si situatia e albastra cand ne intalnim fata in fata, insa mai trag cate una in BT7, T46, Stuart... merge.
 
Pe linia germana Marder si Stug III sunt chiar bune, Hetzer e undergunned, PzJ IV e undergunned (acelasi tun e si pe tancurile mediu din acelasi tier, deci wft?). Cui nu ii place Stug III nu ii va placea in nici un caz PzJ IV, tunul de 88 bace boom! mai tare dar are penetrare mai mica si parca si precizia lasa de dorit, totul cu un tier mai sus. Iar cele vreo 60k XP pentru JagdPanther se aduna asa ce inceeeeet ... :frown:
 
KT are deja 18 meciuri.
Noroc ca m-a remorcat un alt forumist intr-un pluton cu un prieten de-al lui ca altfel mi-o cam furam.

Stock KT-ul e un Tiger mutat mai sus cu un tier dar cu armura ceva mai acatarii (deja am un Steel Wall in 18 meciuri). Deocamdata ma simt cu el ca si cu T34 cu tunul de 105, World of Ding.
Am incercat intr-un meci s-o fac pe brawleru' da' dupa 2 ding-uri m-au hacuit aia asa ca de acu' stau cuminte in spate si Dumnezeu cu mila.

Momentan n-am ce sa cirii ca echipajul e la 90% si practic e stock. Dupa ce am luat module/crew damage la greu m-am hotarit sa merg cu upgrade-urile pe calea senile-turela-tunuri-motor. Asta e, o sa ma mai chinui cu long 88 dar macar nu ma ustura la buzunar munitia.

MM-ul pare prietenos deocamdata, cam ca la IS-3 si T32. In general sunt meciuri vs. Tier 8, citeva contra Tier 9 si destul de rar vad Mausi si alte lighioane d'astea. Dar e devreme sa ma pronunt dupa 18 jocuri, mai vedem dupa fo' 2-300 de meciuri.
 
Ba spuchi, traiti-ar Pz38H735(f)265,3(bzz), super misto jucarie, sar'mana de recomandare, uite ce-am facut in primu' joc cu animalu' asta... :goofy: :biggrin:
Mi se cam luase de SU-100, T-50, SU-8 si alte animale, daca o tine tot asa tancul asta, ramane pe veci in garaj alaturi de SU-26... :smile:
 

Attachments

  • minimaus.jpg
    minimaus.jpg
    95.4 KB · Views: 25
Am intrat pe serverul de test, unde e si o parte din tech tree-ul frantuzesc. Au niste tancuri Tier 2 extrem de dragute, originalul de la Pz38H si inca unul, D1. Le-am luat dar n-am reusit sa joc cu ele, probabil ca nu sint suficuenti jucatori de tier mic. Iar daca tot am pornit cu 30.000 gold, am luat tancul chinezesc si Lowe.
WTF, cum poti juca cu asa ceva? Pana incarca si trage, nici nu-ti vine sa tragi ca dupa aia iar astepti. Si toti fug ca mascaricii in jurul caselor asteptand sa se incarce tunul :smile:) Ce naiba joc e asta, rummy pe etalate? Ma intorc pe serverul normal la luptele mele de Tier 2 :smile: .
 
Tancurile premium încarcă ceva mai repede decât echivalente lor la tier. Se vede că nu ai jucat cu tancuri serioase, să vezi acolo timp de așteptare până încarcă, nu ca astea de tier2 care încarcă mai repede decât poți tu trage. :smile:
 
Dupa cateva meciuri slabe, cateva cu tancuri de tier 2-3, am avut 7 kills pe Malinivka adineauri, tier 1-2 only. Efectiv joc doar cu Pz38H735(f), M2 si Pz35(t) fiind practic lasate la pensie de multa vreme, cu echipaj 100%, cammo, ventilation, etc. Trage asa de repede si asa de precis ca e o placere sa tragi la intalnire in BT-2 si M2 care vin in viteza. Vad la distanta si trag cand vad, asa ca uneori proiectilul :smile:nu intra nici macar in Loltraktor, dar e haios sa-l vezi cum misca disperat turela sa vada de unde a venit obuzul :smile: .
 
Ieri am avut o partida mai neobisnuita cu PzJ IV - e un TD slab, destul de greu de jucat cu el, am inceput cu 5 rateuri si apoi am terminat cu o serie de 9 inamici distrusi, ultimii cand eram singur contra 4 (1 Pz III/IV, 2 T-50-2 si un Wolverine). E neplacut cand coechipierii joaca foarte prost, eram un grup de 4 TD-uri peste rau (harta cu 3 poduri, un deal pe o parte si un castel pe cealalta) si T-50-2-urile i-au tocat pe ceilalti 3 pe rand fara ca nici unul sa intervina, eu plecasem la atac (enervat ca nu nimeream nimic) si la un moment dat imi striga frate-meu in casti ca il toaca un T-50-2 si coechipierii lui nu il ajuta desi erau la 50 de metri. Asa ca am pierdut pe rand SU-152 (frate-meu), apoi 2 JagdPanther, pana m-am intors si am ras tancurile era deja prea tarziu pentru ei. Tipul cu Wolverine a jucat foarte prost, nu a folosit deloc faptul ca el are turela si eu nu (trebuia sa vina in laterala mea si sa ma faca praf), asa ca pana la urma am castigat.

Acum incerc sa joc cu T-34-85. Cu T-34 era OK, se misca destul de vioi, un pic cam slab inarmat dar acceptabil; T-35-85 l-am luat deja echipat (motor cercetat pe alt tanc, tunuri la fel), am nevoie doar de senile si turela (am deja T-43 cercetat prin KV13) si e un tanc mediu lent, cu armura slaba si tun mediocru - asta per total il face un tanc prost pentru ca nu exceleaza prin nimic. Fata de KV13 cu care mai joc (si eu personal sau in puton cu frate-meu) e mai lent si mai slab ca blindaj, ma asteptam macar viteza sa fie mai buna pentru ca e mai usor, asa ca sunt incantat ca am cam trecut peste el la T-43.

Am jucat si cu M6 in ultima vreme; daca T1 heavy era o placere cu blindaj foarte bun si tun decent, M6 are un tun slab (da, de 90mm dar nu nimereste si cand nimereste nu face cine stie ce avarii) si blindajul slab: m-am batut cu un T1 heavy fata in fata de la 10 metri, el cu tun de 75, eu de 90, cand l-am distrus mai aveam sub 40% in conditiile in care eu am tras primul (adica un foc mai mult decat el). E o placinta mare si bleaga.
 
Steel Wall la Tier 2 cu Pz38H735, this rulz. :goofy:
39 Hits... nu stiu cu ce au tras insa de n-au facut damage. :smile:
 
Io ieri am incasat 41 de bucati cu KT-ul de la un Sherman. Un Steel Wall muncit.
A tras ala cu tot ce avea, HE, AP, pe unde a putut si el. :biggrin:
 
Pz38H735(f), stil de joc defensiv.
E super cool cand sint in echipa castigatoare, cateva kill-uri si experienta la greu.
E super cool cand sint in echipa care pierde, cei care vor sa captureze baza trec prin fata mea, am si mai multe kill-uri, si ceva experienta.
E fun, iar cand ai adversari cu autocannon, poti avea 150 de lovituri primite, clar Steel Wall.
 
Am luat Ferdinand-ul dar mi se pare execrabil, atât la cum trage cât și la matchmaking. Eu am tier 7 ologit, orb și surd și ei mă dau cu IS-7, E-75, Maus și alte minunății. Cum pana mea fac eu 60k experiență să iau tunul ăla bun la așa lupte? La IS-4 am în mare ricoșeuri iar la IS-3 îi iau câte 20%. Praf pulbere fină. De bani nici nu mai zic, am rupt bugetul în două, nici măcar la victorii cu ceva damage făcut nu reușesc să ies pe plus. Cred că mă reorientez spre td-urile rusești, alea par mai bine făcut și-s a naibii de rezistente frontal, la Ferdinand parcă-s toate laturile la fel.
 
Back
Top