World of Tanks

Se mișcă download-ul cu viteza melcului turbat. Cred că abia mâine reușeșc și eu să intru. Client auto update nu merge, dă eroare așa că scot kit-ul.
Apropo, dacă tot merge greu măcar scoateți tot kit-ul, unii au avut probleme și nu le-a funcționat după instalarea update-ului. Măcar dacă tot aștepți, să nu stia degeaba, oricum patch-ul are 1.3 GB față de 2.5 cât are tot kit-ul.
 
Eu am descarcat update-ul cu greu, asa ca l-am lasat pe torrent sa ia si altii, dar inca nu l-am pornit ca nu am avut timp. Sunt 2700 seeds la 7300 peers, e suficient de bine. Torrent oficial de la ei, nu vreunul obscur sau dubios.
 
Păi de cel oficial vorbesc, acum se mișcă ceva mai cu talent dar până pe la 20% n-a sărit de 200kb/s. După cum zici lumea s-a aruncat la patch, dar nici la versiunea full nu e pustiu. :smile:
 

Attachments

  • wot.jpg
    wot.jpg
    19 KB · Views: 8
Vedeti ca dupa peci o sa aveti probleme cu download-ul localization (asta daca nu cumva intre timp repara rusnacii astia beti link-urile).
La botu' calului ciuciu moneymaker Object 212 si in sfirsit cu noile optiuni de FXAA nu mai am zimti iar jocul chiar arata OK.
Astea sunt modurile care merg OK la mine. Mai ramine sa-mi aduc aminte ce fisiere trebuiesc redenumite pentru a scoate fumul din sniper mode.
 

Attachments

  • jsgme.jpg
    jsgme.jpg
    35.8 KB · Views: 20
Dupa patch nu mai merge bine voice chat, dupa diverse combinatii incercate la microphone sensitivity eu am reusit sa ma fac de inteles, frate-meu nu: la senzitivitate mare distorsioneaza groaznic, la mica intrerupe in timp ce vorbesti, intre aceste valori are ambele simptome.

Hartile noi sunt destul de dubioase, in cea cu mlastina am nimerit cu VK3002 (medium tier 7, slab) cu chestii de tier 9, nu prea ai pe unde sa avansezi fara sa te vada toata lumea ca la concert, iar in cealalta harta am gasit un loc prin centru unde erau 15 tancuri distruse in 50 de metri.

Imi place ca inamicii sunt mai usor vizibili cand esti dupa tufe si nu ii vezi direct, dar nu imi foloseste la nimic ca vad excelent profilul la tot tancul si el e mascat aproape tot de o movila sau piatra. In rest alte modificari nu am observat, am abia 26-28 de fps raportate in joc cu diverse chestii dezactivate sau pe low, asa ca FXAA nu e de mine.

More stuff: noua lista e mult mai buna, dar facuta pe dos: nu retine setarile din misiunea precedenta (se reseteaza pe modul full details) si in modul mediu e pe dos - in loc sa iti spuna modelul tancurilor iti da lista inutila a numelor jucatorilor.
 
More stuff: noua lista e mult mai buna, dar facuta pe dos: nu retine setarile din misiunea precedenta (se reseteaza pe modul full details) si in modul mediu e pe dos - in loc sa iti spuna modelul tancurilor iti da lista inutila a numelor jucatorilor.
Adi io folosesc un mod si totul arata ca inainte. Momentan e varza afisajul pre-battle dar in battle totul e OK.
Probabil ca zilele astea o sa repare omul si afisarea pre-battle, dar deocamdata nu ma deranjeaza.
Pre-battle



Battle

 
Când afli ce fișiere trebuie modificate pentru versiunea asta ca să se scoată fumul și rama neagră din sniper mode, zi-ne te rog și nouă.
 
Rama neagra am scos-o cu vechiul mod.
Pentru fum era ceva cu redenumit fisiere dar am uitat, tre' sa caut.

LE: Se pare ca aia cu fumul nu mai merge daca e asa cum zice nenea asta (via gogu translatoru')
Turning off the smoke - deleted! As in 0.7.0, this was useless patches (
The developers have promised to optimize the effects, and that's a swallow. As part of the effects they have replaced the smoke texture to the shader, which is removed just as the script makes WOT TWEAKER
But there is a minus, scripts, he is removed along with other effects (sparks, spatter the ground, fire) are not as hungry, and that left my patches. But now it is impossible to remove only the smoke, in light of what my patches loses relevance. Just remove all the effects of the program, you can still WOT TWEAKER
In schimb deseara o sa ma joc cu texturile lu' ala. Improved 100% si Increased 200% suna promitator. Plus Improved effects. :biggrin:
 
More stuff: noua lista e mult mai buna, dar facuta pe dos: nu retine setarile din misiunea precedenta (se reseteaza pe modul full details) si in modul mediu e pe dos - in loc sa iti spuna modelul tancurilor iti da lista inutila a numelor jucatorilor.
La loc comanda. Dupa cele 30 secunde pre-battle revine la setarile pe care le-ai avut ultima oara.

Când afli ce fișiere trebuie modificate pentru versiunea asta ca să se scoată fumul și rama neagră din sniper mode, zi-ne te rog și nouă.
Fumul nu mai e cazul. Ai la Graphic settings 2 setari pentru Sniper mode: iarba si nivelul de detaliu la extra-effects. Totul e OK direct din joc. :smile:
 
O chestie uper funny la W.o.T. in calculatorul meu. Nu se mai conecteaza la server. Ca sa ma pot conecta, il sterg ca exceptie din firewall, apoi ii dau unblock cand urla el :smile: . Funny, nu? :smile: .
 
Nu, e o problema aparuta la 0.7, se plang mai multi pe forum, am patit-o si eu - merge daca dai esc, connect, esc, connect etc, ina maxim 25 de incercari merge :frown:

E specifica unor conturi, pe al meu se intampla de fiecare data, pe al fratelui niciodata, am incercat si invers - fiecare pe calculatorul celuilalt.
 
Mda, acu' ma dau cu Tiger. Marea majoritate a meciurilor stau si ma holbez la Mausi, IS-7 si alte lighioane d'astea. Ieri am ajuns sa scriu si pe forumul lor despre MM-ul timpit. Mai aveam un pic si-i injuram ca la usa cortului.

Cre' ca i-am speriat ceva ca azi au inceput sa curga si meciuri ca cel din atasament. Ignorati miss-urile ca eram emotionat fiind cap de lista cu Tiger. :biggrin:
Mie mi-a placut meciul mai mult spre final... :dracu:
 

Attachments

  • tiger_powah.zip
    980.1 KB · Views: 3
Astazi am avut 7 kill-uri cu Pz38(H)735 intr-o batalie pierdupa pe Mines.
Ca de obicei am luat-o in plina viteza fenomenala de 15 km/h pe flancul stang si am asteptat sa apara inamicul. Am doborat doi, am inaintat prin apa in stanga a urmat numarul trei, patru, apoi mi-am dat seama ca treaba e groasa si am ramas vreo 3 contra vreo 9 de-ai lor.
Am facut cale intoarsa pe unde venisem, intre timp deja baza noastra era capturata. Am dat mesaje disperat Pz II care era pe acelasi flanc cu mine, motivand ca vin mai greu, sint foarte lent. A inteles, si s-a repezit spre baza, schimband amabilitati cu un M2 Light Tank. Din fericire am venit si eu repede, tancul accelereaza mult mai bine cu driverul la 100%, asa ca am scos din lupta M2-ul, apoi am dat nas in nas cu un mic T1 Cunnilingus Tank care a sarit in aer rapid. Nici n-am apucat sa ma intorc bine s ama ascund, ca un M2 mi-a sarit direct in bataia tunului si s-a dus si el, din pacate el si cu T1 au apucat sa-l distruga pe colegul cu Pz II, eu am ramas singur in echipa, si m-am pregatit de lupta cu vreo 5 inamici care mai ramasesera.
A aparut primul tot un Pz38(H)735 cu care am facut schimb de proiectile. Am reusit sa-l avariez, insa imediat au aparut tancurile rapide, un BT-2 si un T1, iar BT2-ul m-a scos din lupta si pe mine, urasc BT2-urile din cauza tunului puternic.
Totusi un record cu 7 kills, o partida frumoasa.

PS - aseara pe la 6 eram pe Cismigiu pe patinoar, cand s-a auzit o bubuitura care a zgaltait tot centrul Bucurestiului, am inteles ca in centrul istoric pe Lipscani a fost si mai rau, iar de la bubuitura a sarit lerul din Hrusca. Colonele Guguloi, posteaza aici te rog data viitoare cand iti pleaca copii cu colindul dupa ce ti-au sterpelit KV-ul din garaj :smile: .
 
Last edited:
Datorita faptului ca a fost un Craciun urat, fara zapada, am zabovit mai mult ca de obicei in fata calculatorului la W.o.T. CU ocazia asta am adoptat o noua tactica campin... defensiva. Pz38H735(f) este un tanc defensiv, nu are deloc mobilitatea de a se deplasa pe harta, asa ca face un rol bun de aparare a bazei, iar cu o optica buna si camuflaj poate face treaba buna.
Tactica s-a dovedit buna, am avut de 3 ori cate 9 kill-uri, pe Malinovka, Mines si Himmelsdorf, pe fiecare dintre ele. Pe Himmelsdorf era sa am 10 insa un M2 a reusit sa fuga dupa o cladire, asa ca am capturat baza impreuna cu un Pz35(t). Pe Malinovka la fel, acolo a fost un draw, am ajuns prea incet in baza inamica unde ma astepta un Pz II in care n-am mai avut timp sa trag.
 
M-am gindit sa pun si aici lista mea de moduri. Chiar daca nu intereseaza pe nimeni macar sa am un loc de unde sa le iau daca uit linkurile. :biggrin:

OTM - Nu mai are nevoie de explicatie, e un must pentru oricine joaca WoT
nordi's crosshairs - E arhiva mea in postu ala. Diferite crosshair-uri si reload time plus panelul cu damage-ul pe care-l primesti. Alternativa Jimbo's crosshairs.
Debug panel clock - Ceas ingame plus cosmetizate informatiile despre FPS/ping/latency
Sniper FPS - scoate chenarul negru in sniper mode
Ahumex textures - imbunatateste texturile din joc cu performance hit 0.
Scarab's garage - un garaj mai dragut decit ala stock
zuamgua icon mod- icoane la tancuri. Tine de gusturi. Mai sunt si cele ale lui Grepa sau Jimbo.
Colored messages - Mesaje colorate in garaj after-battle. Mai estetice decit alea albe stock.
Duke voice pack sau Voice CoH. Funny voices.

In alta ordine de idei mai recent ma dau cu Tiger. Dupa ce am facut urit pe forumul lor referitor la MM-ul in care pica animalu' asta ca prin magie am inceput sa am parte de meciuri umane, ba chiar cu mine cap de lista si fara arty.
Teoria conspiratiei anyone? :biggrin:

Tot zilele aste am luat o medalie tare ciudata cu Tiger: Scout. :eek:
Asa ca impresii generale tancul e OK daca nimereste in meciuri umane. Tot e predispus la crew/module damage dar parca nu asa de dezastruos ca in Beta. Iar odata cu noua normalizare si nerful la HE rezista bine la arty sau HE-urile trase din tierurile mai mici.
Anyway, 7k XP pina la KT...
 

Attachments

  • shot_025.jpg
    shot_025.jpg
    785.8 KB · Views: 22
Vorba lui burebista: paranoia. Zilele trecute am jucat cu StuGIII. Care are echipaj elite si este la 95% din experienta de baza (da, am ambitia sa vad ce se intimpla la peste 100% cind trec la specializari). In peste 90% din jocuri sint in "coada" listei si tancul meu explodeaza de la prima lovitura, pe cind tunul meu daca reuseste sa zgarie monstrii cu care ma razboiesc. Sau poate cineva comploteaza si ma baga in cele mai proaste echipe :smile:
 
Dupa mine matchmakingul si balance-ul din el sunt primele chestii care trebuiesc reparate la jocul asta.
Pot sa traiesc cu tancuri klingoniene, cu 0 damage hits (crits sau detrack) sau cu ghost shells dar faptul ca MM-ul la Tier 5-7 este dezastruos in marea majoritate a cazurilor strica toata placerea jocului si nu ai altceva de facut decit ori sa ramii ca spooky in tierurile mici ori sa stringi din dinti ca un chinez batrin (je) si sa-ti faci loc spre Tier 8 ori sa scoti bani din buzunar sa-ti iei un tanc Premium de tier 8 sau macar o luna de Premium (eu mi-am promis solemn ca nu mai cheltui un ban cu jocul asta pina nu repara abominatia asta de MM/balance).

Eh, macar acu' am pasari care zboara. :biggrin:
 
Pai deh, daca ma prind intr-o dispozitie ciudata, dau StuG-ul si imi iau JagdPz IV. De nevoie ... dar inca mai am nevoie de niste credite.
Cu toate ca StuG-ul imi place, parca prea moare in majoritatea meciurilor la prima lovitura.
 
Back
Top