World of Tanks

Afacerile ca afaceri...

tn4_img005.jpg

Am auzit de unii care si-au deschis restaurant cu banii luati pe tancurile vandute din bonus code...
 
Am bagat vreo 7 coduri fara a vinde tancul de fiecare data, asa ca la final am luat teapa... :smile: Me idiot.
 
Ieri am reusit sa vand PzIII si sa cumpar PzIII/IV si sa aduc StugIII la elita. Si cind ma straduiam sa vad cum fac creditele pentru un JagdPzIV, chiorul a vazut promotiile. Asa ca am bagat rapid banii intr-un periscop si o plasa de camuflaj (a doua pereche) plus un loc suplimentar in garaj. E drept ca voi avea ceva de munca pina string la loc creditele, dar a meritat promotia cu 50% reducere.
La PzIII am facut upgrade la cel mai bun tun si muream dupa prima lovitura, si aia ineficienta. Am facut downgrade tunului si intr-o ora am reusit sa-l fac elita si l-am vandut. Aviz amatorilor.
 
@spooky :rotf:

@ipman. Man, in doua zile faci 1.7 meleoane credite, 10 zile de premium si 10 sloturi in garaj. Toate moka cu codurile generate mai sus un pic. :smile:
Am si eu am un PzIII in garaj cu gindul ca ajung la un E-75 dar am asa o lehamite sa joc cu el cind ajung pe post de scout in meciuri de tier mare... :frown:

@dreamer. Pai ai pierdut 7x170k credite, in rest ai un tanc premium si zilele de cont premium. Nu e chiar teapa mare.

In alta ordine de idei (ca tot nu aveam ce face cu banii) in uichendu asta mi-am luat IS-3-ul inapoi (si cu ideea de viitoarele companii pe tier-uri ca nu aveam nimic de Tier 8 in garaj) si dupa citeva meciuri hopa:

shot_048.jpg

Uitasem cit de fun e cu tanculetu' asta. Au inceput iar sa curga medaliile de Steel wall, Sniper si Top Gun.
 
Peciu' minune e asteptat vineri pentru EU.

Q: still no news about 7.0 on the portal.
when we are going to get the patch?

A: For EU, it should be Friday, if there are no side issues.

Rusii il au de citeva zile, americanii il instaleaza azi iar noi (M)UE-istii mai avem de asteptat. :damn:

De asemeni T34 Premium e impins la Sf. Asteapta din nou.

A: M103 won't be added in 7.1. Unfortunately. To speed up the release of 7.1, some content is to be withdrawn.

Nu poti pune nicio baza in rahatul lor de "roadmap".
 
-1,2 meleoane credite zici tu ca nu e teapa, la ce mare bogatan esti matale... :smile:) Eu tot trag acum cu contul ala premium sa produc credite, ca de produs XP mai greu. Oricum, am inceput sa prind meciuri misto tot mai des, si cu T-127 si cu SU-85 si cu SU-8 (3 IS-7 caftite ieri) si cu Matilda. Doar T50-ul ala se incapateneaza sa pice in meciuri dubioase... :smile:
 
T-50 a.k.a. mini-Porsche scout? :biggrin:
Pai io ma rog sa pic in meciuri cu Tier 10 cu 50-2-ul ca acolo fac multe XP si credite numa' din scout ca de omorit poate fo' artilerie doua si cam atit.
 
Oi face tu mai bine zig-zag-uri decat mine, ca eu ii dau blana, ma misc in cea mai haotica modalitate posibila si brusc mi-o iau de la vreo hanimala de IS sau Jagdwhateva...
 
IS-3 was fun, IS-4 is better. Și probabil o să fie și mai și pe măsură ce reușesc să-i pun upgrade-urile.

Zicea unu într-un meci că odată cu update-ul 0.7 o să primească nush-ce tanc, așa că trebuie să ia IS-4 până atunci. Care-i faza?
 
@dreamer, corect, nu toate meciurile sunt extraordinare, am si eu o gramada care nu dureaza mai mult de un minut dar pe hartile deschise de exemplu e o placere sa ma pun intr-un boschet si sa fac spotting la toata echipa inamica iar mai tirziu cind se linistesc apele ma duc dupa arty. E fun.
Dar si mai fun e cind fac zig-zag-uri prin baza lor si nu ma nimeresc aia. Aia e adrenalina pura, ma misc pe scaun de parca as juca simulator de masini. :biggrin:
L-am echipat cu vents, optics si benoclu si mi se pare optim pentru cum il joc eu. T-50 e un pic mai slabut la viteza si n-are view-range asa de mare dar in principiu cam tot aia tre' sa faci.

@LNT relax, nu se introduce nimic rusesc in peciu asta. Au aminat T34 Premium pentru peciu 0.7.2 iar chestia aia cu rusii e undeva prin Q1 2012 (zic ei).
IS-3 o sa primesca un buff la armura in peciu asta dar si un nerf la turela (n-o sa mai aiba a doua turela).
Umbla vorba ca si IS-4 o sa beneficieze de ceva buff-uri la armura.
IS-4 cu S-70 e God-like (minus driver hatch). Nu degeaba il muta astia la Tier 10...
 
Preliminary Patch Notes v.7.1
- Fixed bugs with vehicle armouring: IS-3 (top front turret), IS-4 (side hull and 122mm BL-9 gun mantlet), T95 (side hull);
IS-3 and IS-4 are getting their 7.0 bugs fixed, eg the latter had his side armour decreased by 20mm. Restoring the correct values.
E de bine, e de rau? Nu mai inteleg nica'.

Bun ca noi nu avem nici macar 0.7.0 si astia au lansat test serverul de 0.7.1. :capu:

@Neo, yup, cam asa e cu scout-urile uneori. Dai sa-i impresionezi p'aia cu miscarile tale de felina si iei una-n freza de te lasa fara suflare. :haha:
 
Pai dupa orice schimbare vine un mare val de support tickets chiar daca problema e PEBKAC, daca ar face upgrade la toti data s-ar cocosa centrele de suport. Oricum trebuie facut tiered ca daca ai o problema nu ai chef sa o descoperi ramanand cu toate serverele pe jos, risti doar un singur grup, vezi daca merge si la urmatorii le dai chestii gata testate, functionale. Rusii intotdeauna au fost mai beta-testeri chiar si in productie, de-aia lor le da chestiile noi mai intai.
 
Ai perfecta dreptate Adrian si sunt de acord cu tine dar ce nu-mi place e lipsa de comunicare cu noi gugustiucii care mai baleiem pe forumul lor dupa ceva info.
E asa de greu sa zici cind si cum si de ce se fac peciurile astea? In clipa de fata tre' sa baleiezi prin blogu' Overlordului (mai ales pe la comentarii), pe site-ul oficial si pe nspe thread-uri de pe forum ca sa pui cap la cap frinturi de informatii.

Personal nu ma deranjeaza ca-l implemeteaza ultimul la noi ca practic mai repara intre timp din eventualele bug-uri (lol), atita doar ca ma seaca secretomania asta ruseasca (ma rog, ucrainiana).
 
Colonele Guguloi (imi place cum suna), eu ii inteleg chiar si asa - tocmai sunt la finalul unei migrari pe o platforma despre care SAP spune ca ar fi cea mai mare instalata in lume si la cate chestii au aparut in timpul migrarii in nici un moment nu am avut posibilitatea de a da din start o agenda foarte precisa - da, am avut o agenda clara in project board, dar nu am facut-o publica pentru ca s-a modificat de n'spe ori si nu puteam da anunturi la fiecare 2 zile cu un noua, imagineaza-ti ce ar fi zis oamenii. Asa le-am dat un interval in care o sa se intample procesul, ne-am incadrat si asta a fost, nu prea transparent dar eficient. Iti dai seama ca ei inca au liste cu sute de chestii care nu merg si totusi fac migrarea, incearca sa le repare pe alea critice si sa mearga mai departe, iar bug fixing nu e o stiinta exacta.

Stai linistit, o sa vina, ca e o zi mai devreme sau mai tarziu nu conteaza, e distractiv si inainte si dupa, deci care e problema?
 
Vandut ieri T127. Foarte frumos cand pici sa joci cu low tiers, insa nu nimeresti, asa ca alergi pe harta poate-poate prinzi un Hetzer pe la spate. De obicei insa marlanii care au Hetzer nu ies la plimbare neinsotiti ca sa pot sa ma invart eu cu T-127 in jurul lor si sa-i gadil cu tunul, asa ca nici macar nu apuc sa-l vad bine ca un proiectil ma linisteste.
In schimb cu Pz38H stau bine, driverul a ajuns la 95%, are toate chestiile bune pe el, e un tanc defensiv, pot apara cu el un flank. Telescopul ma ajuta sa vad la distanta de la care nu pot fi bine vazut, asa ca trag in inamici si ii vad cum isi invart turela in disperare ca sa vada de unde a venit proiectilul, care ricoseaza in multe cazuri la distanta aia insa oricum e deranjant.
Ieri stateam cu el pe Mines sus la aparare, busisem 3, apoi am plecat linistit sa-mi iau ceva de mancare, mai eram cu 2 coechipieri care nu se stresau sa captureze, inamicul mai avea doar doua tancuri. Cand m-am intors, un Pz II la putin peste 10% tragea in mine de mama focului cu teava aia cu cornete de 20 mm, mai tragea si in blindajul frontal, si nu stiu cum naiba statea ca era aproape exact in aparatul de ochire. Am apasat pe butonul de la mouse si asta a fost :smile: .
 
Mi s-a făcut milă de unu ieri, mai să-mi dea lacrimile. Un T40 (td-ul ăla mititel) trage în mine și mă atinge dar nu prea tare, înconjor piatra după care stă și îi blochez spatele după care îl violez. Apoi trec mai departe, în fine nu mai contează lupta da mă ia ăsta cu mesaje că de ce îl omor, că ce mi-a făcut el, că de ce mă iau de tancuri slabe - sau mai slabe ca mine, n-am înțeles exact - deci sincer spun că mi-a dat o lacrimă la cum se regreta omul ăsta. De obicei nu stau să văd lupta până la capăt decât foarte rar când e interesantă, dar acum am stat numai pentru berbecul ăsta că m-au impresionat vorbele lui, mai să mă duc să-i aprind o lumânare. :biggrin:
 
Si clasicul filmulet cu Hitler. De data asta despre intirzierea peciului pentru UE. :bravo:

 
Last edited by a moderator:
ieri am facut un mic pluton cu frate-meu, amandoi cu SU100, el cu tunul mai rapid de 100 si eu cu cel lent de 122 - doar de curiozitate sa vad cum e. A iesit un meci interesant, am distrus fiecare cate 4 inamici si am ramas singur pe harta contra 3 de-ai lor. Au jucat foarte prost, asa ca au pierdut:SU100.png

E recordul personal de experienta si bani intr-o misiune, iar medaliile le-am impartit - eu defender (am prins un VK 3001 P ce captura baza cand a ajuns pe la 90% si mai tarziu inca unul pe la 50%) si Master Gunner, frate-meu sniper.

Am facut si pluton de 3, fiecare a venit cu ce avea prin casa: Stug III, SU-85 si Marder II. Am mai si pierdut misiuni in care ne-am intalnit cu avioane (Lowe, my love :smile: ), dar in general am facut prapad: o echipa de 3 TD-uri care joaca coordonat (voce) e aproape la fel de periculoasa ca un pluton de T-59. Tipul cu Marder s-a descurcat onorabil, nu avea experienta dar avea tun bunicel si asculta binisor instructiunile date :smile:
 
Back
Top