World of Tanks

La dracu, pierdui promoția. Și era bun ceva aur de convertit experiența. Ata ete, data viitoare.
 
Poate mai e fo' unul activ din astea (culese de pe CG)

GSTRMW7C3-62F4-WEE8
GSTRMG4U2-48W5-PRR9
GSTRMK6U8-52Z5-MFU4
GSTRMB4R4-38W4-RHG7
GSTRMG3R7-89F4-SDN7
GSTRMN3Z5-37C6-EPP7
GSTRMZ6E7-66S9-VVE2
GSTRMC3C4-38R6-HPH6
GSTRMN2M4-34M8-CNE6
GSTRMW3A5-27U5-XCF4
GSTRMK7A3-75X8-EBU7
GSTRME5Y2-26V6-FHM6
GSTRMS9P6-84X3-UEU4

In alta ordine de idei ieri scrisesem un post pe CG despre dezamagirea mea cu T30 de duminica seara. Era cam asa:
[rant mode ON]

Daca tot mi-am activat ziua asta de Premium ieri m-am decis sa joc cu T30-ul in special.
Dupa cele nspe meciuri jucate mi-am intarit parerea ca e cam naspa. Si nu e vorba de hull ca stim cu totii ca tancurile americane au paper armor, e vorba de mult-doritul tun.
Din pacate tunul suck balls. Hard. In esenta e vorba de accuracy la distante medii/mari. Pur si simplu n-are nicio treaba cu acuratetea. Pui tinta pe mijlocu' tancului si obuzul se duce la dracu-n praznic pe linga tot tancul. Si asta din pozitie stationara ca daca incerci sa tragi din mers mai bine sa nu incerci ca te enervezi si mai tare.

Am avut o situatie in care la distanta mare (602 m) statea un VK4502(P) Ausf.B din lateral (cu turela cu tot) deci aveam practic un dreptunghi in care sa trag. Pus tinta pe indelete pe mijlocul tancului si tras. De trei ori. De doua ori obuzele s-au dus la naiba si o singura data i-am dat detrack (din fericire cu damage si nu cu 0 damage cum patesc de obicei).

Dar meciul care m-a lasat plin de draci a fost unul pe Malinovka in care am intilnit toate bubele jocului: acuratea de cacao, spotting system si crit hit cu 0 damage.
Dupa lupte grele am ramas asa:
- in echipa noastra eu cu T30 si 50% HP (1000 HP mi-au disparut exact in primele secunde de meci cind baza a fost spotted de un rushing T-54 si eu am luat una de la un JT care mi-a stricat motorul si mi-a dat si foc si pina sa intre mesajul de Set on fire deja pierdusem suplimentar fo' 500 HP pe linga palitura JT-ului), un Ferdi cu 50% HP si un T25 100% HP.
- in echipa lor ramasesera 4 arty, un E100 cu 400 HP (am tras de 5 ori in el in timp ce traversa cimpia, 2 in plin si 3 pe linga, normal cu acuratetea tunului) si un T32 cu 800 HP.

Meciul inca se putea cistiga destul de lejer dar a intervenit sistemul Works as intended™. E100 statea in baza noastra pe dupa case (da' n-a avut curaj sa o captureze ca era zburat dintr-o lovitura) asa ca un Hummel de la ei s-a apropiat prin mlastina ca sa ne spotuiasca. L-am vazut, am tras din lateral si bineinteles detrack cu 0 damage. Aproape imediat de pe deal a inceput sa coboare T32-ul. Intre timp Ferdi a terminat E100 si la rindul lui a fost terminat de arty. Am lasat in plata domnului Hummelu' si m-am apucat de T32 (cu putin noroc era loc de one-shooted). Exact in clipa in care am tras ala si-a activat dispozitivul klingonian si a disparut (era pe drum, la vedere, stationar si cam la 200m) iar la mine tinta automat s-a lipit de altceva si obuzul s-a dus in ma-sa rusnacilor timpiti. Bineinteles ca apoi a urmat o ploaie obuze si am fost gata.

Pe scurt daca jocul era functional: E-100 nu mai ajungea la noi dupa 5 obuze trase in el, zburam Hummelu' dintr-o lovitura si urma sa zbor si T32-ul raminind doar 3 arty de cules pentru mine si T25 (eventual si Ferdi daca supravietuia). Piece of cake, dar in schimb jocul s-a terminat cu defeat si frustrare din cauza bug-urilor nerezolvate si nerecunoscute de developeri.

[rant mode OFF]

Aseara masochist cum sunt iar am jucat cu T30 si a iesit fix pe invers. 15 lovituri trase fara niciun miss (doar 3-4 ding-uri) este ceva la fel de rar pe T30 cam ca parul pe broasca. :biggrin:

t30_sniper.png

Pai si cum dracu' sa nu te enervezi daca intr-o zi e muma si in alta zi e ciuma? Atita random io inca n-am vazut. Fiecare aspect al jocului e random, de la matchmaker pina la damage. Presupunind ca tinta nu si-a activat klingonian cloaking device tot timpul habar n-ai daca nimeresti si daca nimeresti apoi daca penetrezi si daca nimeresti si penetrezi cit damage dai (de la 0 la ±25%).
 
Mosu', cu T-50 cum te mai descurci? Pe mine ma enerveaza ca zici ca e facut din carton, armor zero, insa fuje bine bine, am reusit sa detectez 13/15 intr-un meci inainte sa imi iau one-shot de la un Ferdinand...:smile:
 
Pai de ceva vreme am T-50-2 Elite. :biggrin:
Ma descurc onorabil avind in vedere ca e scout. Am ventilatoare, optics si benoclu pe el si fac scout.
Am doua tactici mari si late care depind de ce meciuri prind si pe ce harti:
- daca sunt pe harti deschise in meciuri de tier mare (adica io ultimul pe lista) trag o fuga pina in cel mai apropiat tufis de baza inamica si fac spotting (merge perfect pe Malinovka, Prokhorovka, Westfield, Steppes, etc) iar cind se mai linistesc apele dau iama in artileriile lor. Daca hartile sunt cu orasele atunci ma invirt ca nebunu' printre inamici incercind sa-i tin cit mai mult iluminati si sa nu crap prea repede.
- daca sunt in meciuri de tier mic (adica io in primii 5-6 - da se intimpla si asta) incerc sa fac damage cit pot invirtindu-ma de nebun pe harta.

Bineinteles ca am meciuri epocale in care am facut scout la toti cei 15 inamici, am belit si artileriile si am si terminat in viata dar am si meciuri (o gramada) cind nu apuc mai mult de un minut de joaca (in general din cauza condusului prost sau neinspiratiei mele de a alege traseul).
Cel mai bun meci al meu a fost asta (da, e x3 XP-ul dar e pe cont standard):

t50_2_powah.png

Am dansat prin padurice/satuc pe Komarin de i-am zapacit pe aia. :biggrin:

Alt meci memorabil a fost cind pe defeat am luat 1100 XP si medalia de Sniper si am tras toate cele 70 si ceva de obuze.

Una peste alta, cind am nevoie de ceva diferit de cioca-boca cu Tier 9/10 iau scout-ul si-mi gasesc cele citeva minute de adrenalina pura.
 
Mestere... meriti un bax de bere! Multam frumos ca ne-ai anuntat de promotiile astea!

Site-ul ala vad ca merge cam greu, dar cu un pic de rabdare si cateva F5 merge pana la urma, eu am reusit sa activez si pentru mine si pentru frate-miu. Vad ca baietii au marit numarul de chei disponibile, acum is "Keys Available: 9775". Bafta la mocaciuni! :biggrin:
 
Got one, thanks. Creca am 4 dinalilalte extra, dati de stire daca vreti si vi le trimit pe PM duminica, cand am din nou acces la net.
 
Am sinucis vreo 4 bucăți dintre care 2 arty iar în final am rămas singur și le-am luat baza, cele două tancuri rămase n-au mai avut timp să mă ajungă. JPanther rules, v-am mai spus? :biggrin: Nu se compară cu nici un alt td de până acum, e greoi dar dacă stai ceva mai în spate și-i articulezi îi faci praf.

Joc în paralel și cu IS-3, am vreo 120k experiență. Încă puțin și trec mai departe, mai am nevoie de vreo 40k experiență. Treaba merge bine, mai ales când mai vine și câte un boost cu bonus code. Mulțam și eu!
 

Attachments

  • kolo.jpg
    kolo.jpg
    33 KB · Views: 16
Joc în paralel și cu IS-3, am vreo 120k experiență. Încă puțin și trec mai departe, mai am nevoie de vreo 40k experiență. Treaba merge bine, mai ales când mai vine și câte un boost cu bonus code.
Cat timp iti ia sa faci 120k experienta? Eu joc cu vreo 5 tancuri cate 1-2 misiuni pe zi pentru EP dublu la victorie, asta inseamna vreo 5-6000 XP pe zi cand apuc sa o fac, 120k ar fi o luna intreaga. Care e XP mediu pe misiune?
 
Cred că media ar fi undeva la 500 puncte dar fără premium account. Cu premium am luat și aproape 900 puncte deși am pierdut.
 
PzKpfw 38H735 (f) luat cu cei 750 gold, multumesc Burebista :smile: .

Initial am jucat cu el ca si cum as fi fost invincibil, asa ca la primele batalii n-am apucat sa fac nici o victima. Incet-incet incep sa joc cu el ok.
Incerc sa am stilul Pz35(t). Nu am viteza, asa ca pandesc la boschet. Arat turela bine blindata, si am trecut plasa de camuflaj de la M2 Medium pe el, M2 oricum e cat o casa, poti pune si covorul persan pe el, tot a tanc se vede. Am luat si ventilation si liner.

Mines, vreme rece, vant moderat, ca pe vremea cand faceam plaja pe Pagorki. L-am dus pe frenchie premium la boschet in liniste si am asteptat. Adversarii victoriosi veneau cu ceva avantaj pe partea mea. Pe rand au iesit in fata mea si pe rand si-au luat-o pe carapace. Dupa ce n-am mai avut tinte am luat-o usurel spre baza la aparare, in timp ce colegii fugeau in baza adversa. Inca doi destepti au incercat sa intre in baza si si-au luat-o. 6 kill-uri, incep sa ma sijt bine ca golden boy.

Tot pe mines am mai avut o batalie interesanta, in care am ramas cu un T26 contra 3 tancuri, din care 2 Pz38H735(f). Pe unul l-am gaurit, insa al doilea m-a distrus, a apucat s atraga inaintea mea. T26 a plecat cat a putut de repede si a capturat baza adversa, pana sa se miste premium-ul ramas.

Pe Himmelsdorf dupa ce am distrus 4, am nimerit cu colegul de premium in baza adversa. Tipul a plecat sa distruga ce a ramas, apoi eu m-am pomenit cu un Pz35(t) care trage in mine. De uimire am tras cu intarziere, nu m-am sinchisit sa intorc cu fata spre el, iar omul era tanchist bun, m-a distrus. Dupa aia a plecat dupa celalalt premium si l-a distrus si pe el. Noroc cu un PzII care l-a lichidat.

Pe Mines am incercat sa fac ceea ce-mi doream de mult, sa iau in brate un Loltraktor. Era ultimul tanc inamic, era la 10%, bine ascuns, insa colegii rau intentionati l-au lichidat cand eu mai aveam cativa metri sa-l salut.

Incepe sa-mi placa din nou jocul, am acum 82% experienta. Ma enerveaza ca echipajul decedeaza usor, senilele la fel desi nu prea am nevoie sa ma misc, insa am luat trusa de prim ajutor si am vazut ca poate invia un tanchist :smile: .
 
As mai avea nevoie de niste gold, asa ca sper ca burebista sa anunte daca se iveste vreo oferta. In fond am luat Pz38H735(f) din bonus key de care mi-a spus el, si acum cred ca oarecum are o responsabilitate fata de echipajul meu. Sint doar 2 in echipaj, acum au 86%, imi trebuie gold ca sa-i trimit la academia aia de tancuri, nu la vreun Spiru Haret unde la licenta sa le arate o silueta de tanc si sa-i intrebe ce e: a) M3 Stuart, b) lingura, c)toate trei. Asa ca comrade burebista, te rog vino cu al doilea bonus ca copii nostri sa poata urma o facultate buna :smile: .
 
Back
Top