World of Tanks

Eu personal m-am mai potolit de cind am scapat de Hetzer si am trecut la StugIII. Dupa upgrade-ul maxim rar mai plec dintr-un joc fara macar un tanc distrus. Si creditele cresc binisor, citeodata chiar si 10 mii. Mare diferenta fata de Hetzer. Recunosc si aici ca inainte de upgrade am tras de nu mai putin de 7 ori in KV si la fiecare lovitura am facut damage 1-2%.
Pe de alta parte, am cumparat PzKpfw III. Mare greseala. Nu face nici un damage, si n-am idee cita rabdare trebuie sa am sa trec de el.
 
Stug-ul Elite e fun al naibii. E ca o masina de curse cu mitraliera pe el. :biggrin:
Mi-aduc si acu' aminte cu placere de Open Beta cind ramineam fara munitie la el.
Dar in principiu prefer SU-85-ul.

PzIII-ul (tot in Open beta) m-a distrat si asta alaturi de Luchs. Face niste curse nebune cind e Elite. Dar din pacate acum cu matchmakingu' asta uricios nu stiu cita distractie mai ai in PzIII. :frown:
 
Te asigur ca este o imbunatatire substantiala fata de Hetzer care a ajuns de risul curcilor. Am renuntat la Luchs si am trecut la Leopard pe partea de tancuri usoare, care face treaba buna ca scout, dar trebuie sa ai un noroc incredibil sa distrugi ceva in conditiile actuale.
 
Pai cu Leopardu' sa nu te astepti decit ca in vasta majoritate a meciurilor sa fii scout pentru big-boys de Tier 9. Asta e soarta scout-urilor si din pacate acu' au bagat si Ferrari alea de Tier 5 iar Leopardul e cam obsolete.
Acu' fo' luna-doua mi-am facut si eu Leo elite in ideea ca fac scout si ma distrez pe sub nasul Mausilor. No chance. De obicei cind eram vazut eram si one-shooted. Si plus de asta nu prea a functionat la mine nici varianta stat in tufa cu benoclu si optics ca sa iluminez tancurile inamice ca eram detectat inainte sa reusesc sa fac ceva util.

Acu' alt pitic imi zice sa fac pe dracu-n-patru sa ajung la un T-50-2 ca sincer ma face sa rid intotdeauna cind il vad cum se invirte printre heavy-urile inamice. Ramine sa mai negociez cu piticu'... :biggrin:
 
Am făcut 7 tancuri într-o luptă de light tanks. Dar treaba asta o faci doar dacă joci puțin tactic, adică nu te duci și te arunci între ei.
 
Nu m-am plins de rolul unui Leopard. Inteleg foarte bine pentru ce-i facut.
Pina acum am reusit 5 in lupta de light tanks si 4 cu TD-ul.
Pina una-alta muncesc sa-mi aduc echipajul la 100% ... si parca e o eternitate pina reusesc.
 
Iar m-a palit plictiseala cu ce am in garaj asa ca mi-am luat o masinuta de curse. Deocamdata e modelul mai mic ca n-am avut atita XP sa sar direct la ala adevaratu'.
I-am pus echipajul de pe SU-85, am folosit free XP ca s-o utilez cu toate alea, am mai pus una-alta din modulele de prin depozit si am pornit voios in primul meci cu gindul sa fiu ultimul pe lista printre Mausi si alte lighioane si cind colo...

shot_018.jpg

Citeva impresii dupa 10 meciuri. Credeam ca Patton e manevrabil da' e caruta pe linga asta. Merge cu 59 km/h pe drum drept, prin apa, prin mil, pe teren accidentat, accelereaza aproape instantaneu pina pe la 40 km/h, ia curbele aproape in unghi drept si mi-e greu sa tin tinta pe inamic cind ii dau cercuri asa de repede se misca. :biggrin:
Momentan e destul de distractiv. Vad ca matchmakingu' deocamdata ma menajeaza si pic in lupte in tier 4 (maxim 5) si astept sa vad cum e cind oi fi pe post de scout/carne de tun pentru Tier 9/10.

Mai am fo' 50k XP pentru adevaratul scout T-50-2 dar nu-i bai, rabdare este, timp este doar distractie mai ramine de gasit.
 
Am dat si eu de primul Object 704 si am reusit sa il distrug cu SU100 intr-un mod rusinos - vreo 4 tancuri aliate trageau in el din fata, l-au dus cu greu la 2%, iar eu trageam din spate de la 10 metri si nu patea absolut nimic. Intr-un final (dupa vreo 15 lovituri nimerite, toate trase doar in el) a facut BOOM! Ramasese de mult singur pe harta si inca mai facea ravagii.
 
Multam mosu' :beer:

Next weekend... fun fun fun. Poate ajung si eu la SU-8 ca m-am saturat de SU-5. No range, no power, no nothin'.
 
Multam' baieti dar dupa cum vedeti eu sunt doar raspindacu'. Creditele merg la baiatu' ala care a gasit oferta. :smile:
Sa le folositi cu placere.
La mine goldu' conteaza ca mai mut/testez cite un modul d'ala de la un tanc la altul si-mi place sa am o rezerva acolo de aur.
 
Bagat si eu ca sa nu scap ocazia. Aurul a mers frumos pentru cumpararea unui loc suplimentar in garaj. In rest, am mai bagat citeva meciuri frumoase, pe masura ce echipajul StuG-ului are din ce in ce mai multa experienta (inca nu sint elita). Locul suplimentar a fost ocupat de un exemplar de Wespe, ca pina acum nu jucasem cu arty.
 
Locurile noi în garaj ar trebui cumpărate la promoții, când sunt la jumate de preț (dacă nu e urgent, bine-nțeles).
 
N-am stiut ca exista promotii pe tema asta, dar nu pot sa zic ca-mi pare rau. Felul de a juca cu arty mi-era necunoscut inca si mi-a prins bine, ca nu ma induram sa renunt la nici un tanc.
 
Daca ai luat-o pe arty nemtesc opreste-te undeva la GWPanther ca e moneymaker si plus de asta mie imi place cum se comporta (cind il vad pe cimpul de lupta ca nu am unul in garaj).
 
Eu sunt la Hummel și e ok dar dă damage cam mic. Dar măcar are accuracy spre deosebire de cele dinainte cu care nimeream foarte rar.
 
Back
Top