World of Tanks

Referitor la pontul cu contul ala pe IGN. Tocma' am reusit acu' sa ma fac moka cu 750 gold, 7 zile de premium si un tanc.
M-am cam scarpinat invers (a trebuit sa-mi fac cont de PayPal) si dupa ce am primit cadourile am dat cancel la subscriptia de la IGN.
Totul pare in regula. :smile:
 
Pai in contul curent mi-au sosit bunataturile. Cam asa arata pagina cu codul dupa ce ai trecut prin toate etapele.
 

Attachments

  • code.jpg
    code.jpg
    231 KB · Views: 88
Am reușit. Complicată procedură până să ajung la pagina aia, inițial am crezut că mă duce doar pentru download și am închis-o, eu tot căutam prin contul de pe ign. Mulțumesc.
 
N-ai pen' ce. Vezi numa' sa nu uiti sa dai cancel la subscription pe IGN...
BTW, interesant, vad ca linku' ala de mai sus la postul de pe forumul lor nu mai functioneaza. Oare de ce? :dracu:
 
Tot io. :biggrin:
What should we expect in patch 0.7.0?
Asta mi-a sarit in ochi

3) Company battles tiered.
Current company battle type will become Absolute, while new company levels will be added: Junior (4th tier max), Average (6th tier max) and Champion (8th tier max). Every level will get specific limit of points for its companies and also specific limitations for different tank types, primarily SPGs and light tanks.
Cu ocazia asta poate o sa intru si eu intr-un clan ceva daca o sa fie Clan wars pe tiere...
In rest nimic care sa ma atraga dar totusi claxoane nene? Cui PLM i-a trecut prin cap sa bage asa ceva in joc? Acu' pe linga lemming train, suicide run, ping-uri nesfirsite pe minimap o sa mai fiu si buimacit cu nspe claxoane de la toti retarzii de 10 ani? :capu:
 
Bip, bip, don't worry be happy.
Ieri cind jucam erau unii care trageau de nebuni din prima secunda, ca ma si speriasem ca nu stiam in ce trag. Asta-i viata.
 
Suicide run e bun dacă e făcut cu cap, am reușit de multe ori să nimicesc arty sau măcar să le fac vizibile. Cu Leopard mă bagă cu tier-uri mai mari decât cu Lowe și de multe ori nu am alternativă așa că în funcție de hartă caut să ajung la ei în bază după ce rămân arty fără apărare. S-a mai întâmplat uneori să primesc și one shot kill fără să fi descoeprit vreun tanc, dar asta mai rar.
Pentru scouting strategic Leopardu nu prea e ok, dacă nu reușesc să mă omoare cu primele focuri sigur îmi nimicesc motorul sau șenilele și adio mobilitate. Plus că demarajul la el e slab, mai pui și un motor afectat și te-ai transformat în sitting duck.
Oricum per total e fun și o să-l păstrez.

Încă mă mai gândesc dacă să păstrez M3 Lee-ul primit moka, e o struțo-cămilă de premium tank dintr-un tanc disponibil tuturor dar deocamdată mă bagă cu tier mic și sunt cam totdeauna în capul listei. Dacă pe măsură ce avansez se strică treburile îl fac bani, mi se pare aiurea totuși să nu mă lase să continui pe linia lui, chiar dacă e primit cadou.

Am făcut research și pentru T-29, am reușit aseară și l-am cumpărat dar îl mai țin în garaj momentan că n-am făcut training la echipaj (e luat de pe M6) și nici bani de tun și de turelă nu am. Poate diseară, dacă am timp să mai adun cele necesare. Cât mai sap să adun bani poate reușesc să adun și experiența necesară să fac minimul de upgrade (turela e luată, mai vreau ultimul tun și șenilele, eventual radio), măcar când ies cu el pe traseu să rup și eu ceva, că alții m-au rupt de multe ori și am rămas impresionat de el.
 
Dap, dupa umila mea parere T29 e cel mai bun tanc de Tier 7 (of course crew 100%, skill-uri secundare, module si echipamente)..
Io am vindut M3 ala, macar am un slot liber acu'. :smile:
 
Aseară am luat din nou un Luchs, just for fun. Dacă vrei să joci serios cu el, e greu; nimerești tot carne de tun și te omoară cam orice. O singură dată am nimerit top dog cu el :biggrin: și a fost un joc extrem de intens, am bântuit toată harta și am murit după 5 kill-uri.

Dar, cât timp e elite și folosit doar pentru distracție, e simpatic. Știi sigur că vei muri, așa că strategia e să fii cât mai eficient/util în timpul scurs până la „everyone get out”. Cu viteză și manevrabilitate, poți trollui tancuri mai mari destul de bine. Mulți pun botu' și uită de orice altceva de pe hartă ca să-l omoare, fără să realizeze că nu prea pot primi damage serios de la tunul ăla de 5mm. Dar cu asta echipa câștigă timp să înainteze, sau artileria să bumbăcească sitting ducks.
 
îl mai țin în garaj momentan că n-am făcut training la echipaj (e luat de pe M6) ... poate reușesc să adun și experiența necesară să fac minimul de upgrade (turela e luată, mai vreau ultimul tun și șenilele, eventual radio)
Cum faci training la echipaj si experienta daca nu le folosesti, faci cu altele si convertesti cu gold?
 
De fapt si eu as intreba despre experienta. Am jucat destule jocuri, si echipajul acelui tanc are doar 56% experienta.
Ceva ponturi despre cum se poate castiga experienta mai usor?

P.S. Inca sint la PzII, pe care abia-abia l-am upgradat.
 
Training la echipaj pentru tancul curent (T-29) fiindcă e luat de pe M6. Nu plătesc cu gold pentru asta ci cu bani, 200 gold pentru fiecare mi se pare cam scump. 20k bani e mai ieftin, mai ales fiindcă Lowe face bani grămadă. :biggrin:
Experiență pentru echipaj nu știu dacă se poate face altfel decât jucând cu el pe acel tanc, eu mă refeream la experience points, pentru cercetat module. Fac cu Lowe și Leopard și convertesc cu gold, plus ce mai fac cu tancul pe care vreau să-l upgradez.

Experiența pentru echipaj se poate face mai repede după ce tancul ajunge Elite, dar eu nu folosesc opțiunea asta, prefer să folosesc punctele de experiență pentru upgrade-uri.
Rapid Training is an option available only for Elite Tanks, tanks that have researched all upgrades. Selecting this option will means that each crew members receive a 100% xp bonus divided by the number of crew members, so 4 crew members receiving rapid training will get a 25% bonus every battle. This bonus is applied to both primary and secondary skill gain.

Rapid Training can be toggled on and off at any time by a check box above the crew icons in the garage on the upper-left side of the garage interface, or by a check box in the upper-right corner of the vehicle's research tree menu. When a player turns on Rapid Training, a dialog box will appear to notify the player that it has now been enabled.
 
Fă training cu 20.000 silver ca să aduci echipajul la 75%, pe urmă o să ai şi şanse mai mari la făcut restul de experienţă (nimereşti mai bine, se mişcă mai bine tancul, vezi mai departe etc). XP se câştigă prin activitatea din luptă (în principal scouting şi damage). Dacă nu vezi departe sau nu nimereşti (adică ai echipajul la 50%) faci mai greu XP.
 
Multumesc, nu am bagat de seama Rapid Training. Am LOLtraktor upgrade la maxim, asa ca acolo pot experimenta.
Si inca ceva: cum pot converti bani in gold? Sau xp in gold?
 
Daca nu ma inseala memoria, exista o conversie experienta-gold. La mine nu vrea deloc, sau imi scapa mie ceva?
 
Nu, ideea e că dacă ai (deja) gold, poţi transforma experienţa obţinută pe un tanc (ex: îţi place ţie un tanc aşa de mult încât joci şi după ce l-ai făcut elite) în "free XP", care poate fi folosită pe orice tanc (ex: nu-ţi place un tanc deloc şi vrei să treci peste mai repede, foloseşti free XP în loc să îţi blestemi zilele făcând 100 de jocuri fără nici o plăcere). Însă operaţia asta de transformare tank XP -> free XP costă gold. Altfel free XP creşte cu 1% din XP-ul pe care ţi-l dă fiecare joc.
 
Back
Top