World of Tanks

Omu' sincere respecte pentru distractia pe care o ai in tierele mici. N-ai nicio bataie de cap ca mine prin Tier9/10. :biggrin:
In alta ordine de idei pina luni dimineata aveti parte de ceva goodies.

Buy PzKpfw V Panther, PzKpfw VI Tiger, PzKpfw IV, M36 Slugger, M4 Sherman, M4A3E8 at half-price!
Get doubled amount of credits from PzKpfw V Panther, PzKpfw VI Tiger, PzKpfw IV, M36 Slugger, M4 Sherman, M4A3E8!
Additional equipment at half-price!
Pentru mine doar echipamentul ala la juma' de pret suna tentant asa ca o sa-mi fac ceva provizii de vents si rammere.
 
Tare nu-mi place IS-3. E ok ca și armură și puterea tunului dar banii pe care-i iau cu el de cele mai multe ori nu acoperă cheltuielile, după ce că am vândut arty și TD ca să am bani de ajuns acum la 4-5 lupte mai fac și una cu Lowe ca să am cu ce să-l repar. Deocamdată mai joc cu el să mai primesc ceva experiență pentru upgrade-uri, dar dacă merg așa în continuare cu el o să renunț și trec pe T29.
Și nu știu exact ce s-a întâmplat, dar am preluat echipajul de pe IS și la retrain mi-a luat banii dar nu mi-a făcut retrain pentru unul din ei așa că a trebuit să-i dau din nou și am pierdut 10% pentru el (aveau toți 100%, la retrain au rămas cu 90 iar unul are acum 80). Crap!
 
Sigur ai făcut retrain pe tancul corect? Am mai pățit să dau click-uri aiurea, la un moment dat am făcut training la un om cu 200 gold până la 100%... pe un tanc care nu-l mai aveam.
 
IS-3 cu BL9 si a doua turela e super OK.
Io ma gindesc sa-l iau din nou pentru atunci cind vor fi CW limitate pe tier 8/6/4...
 
M-ati corupt si pe mine. Deocamdata sint incepator si studiez in categoria de inceput, dar evoluez eu in timp (cind am asa ceva).
 
Succesuri. :biggrin:
In mod normal pina la Tier 4 ar trebui sa te distrezi destul de bine. De pe la Tier 5 incep problemele cu matchmakingu' iar de pe la Tier 8 problemele cu creditele.
Dar ia-o usurel si o sa te prinda daca-ti plac tancurile. Ai de unde alege slava Domnului.

Io aseara am trecut la Tier 10 american. Deocamdata nu am prea multe de spus, doar ca am un tun de Object 704 dar cu turela. :bravo:
Batalia din printscreen a fost mai norocoasa, urmatoarea a fost cu 4 kill-uri plus ceva damage, dead, Victory si am iesit cu fo' 10k pe minus. Cont Premium. :mda:

LE: Un tip aflat zilele astea. Faceti un cont pe IGN http://login.ign.com/prime/promos/world-of-tanks/preview/ si primiti un tank, 750 gold si o saptamina de Premium. Dupa ce luati oferta dati cancel la submisia moka care expira peste o luna si ramineti cu chestiile alea 3 moka. Am incercat aseara dar din pacate nu ofera ca modalitate de plata Visa Electron a lu' nevasta-mea si nici Maestro al meu asa ca pas de la mine.
WTF is with this forum? Nu ma lasa sa pun link la IGN ala? Io-te postul pe forumul lor. http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/58518-ign-prime-wot-promo-anyone-tried-it-free-stuff/
 

Attachments

  • shot_291.jpg
    shot_291.jpg
    864.1 KB · Views: 18
S-a jucat un joc ca echipa? Deocamdata nu prea am cum sa joc cu voi pentru ca sint la tancurile mici, dar ma straduiesc in timpul liber sa avansez cit pot.
 
Ca echipa nu ai decit Company battles sau Clan wars care ambele sucks big time deoarece sunt numa' scule de Tier 10 acolo.
Singura alternativa sunt plutoanele de 3 jucatori (dar trebuie sai ai pe cineva cu cont Premium ca sa te invite) sau plutoanele de 2 (care sunt free).
Poti intra in clanul lui war si vezi ce iese de acolo. :smile:
 
Asta e clanul lui war: CDP.
Da-i un PM ceva ca sa te invite si acolo o sa gasesti sigur baieti cu cont Premium ca sa te ia intr-un pluton (cu toate ca la tier-uri mici nu prea se oboseste lumea decit de fun).
Sau daca vrei sa avansezi mai repejor prin tier-uri si ai 10 euroi disponibili iti poti lua tu o luna de Premium (principalele avantaje sunt +50% la XP si credite), sau tot contra gold iti poti lua un tanc premium ca sa farmezi credite si free XP cu el.
 
Am impresia că e plin clanul. Dacă vrei îţi cedez eu locul, că n-am mai pornit jocul de vreo 2 săptămâni şi nici nu am vreun gând să îl pornesc în următoarea perioadă (găsit altceva mai fun+profitabil de făcut în timpul liber).
 
Ce nickname ai în joc? Momentan clanul e plin (100 oameni), da' când se mai eliberează un loc te invităm.

Momentan joc cu tier 6-8, dar pot intra și cu Matilda (premium tank, tier 5) ca să fac un pluton de 3 oameni de tier 3-5. Pot să te invit în pluton și fără să fii în clan, doar că dacă ești în clan poți găsi colegi de pluton mai ușor.
 
Luati-ma usor ca nu sint familiar cu termenii :smile:
Nu sint sigur, dar eu cred ca sint la tier 2, pot sa fiu invitat si de cei de la tier mai mare? De altfel nici nu stiu cu ce se maninca un clan ...
 
Clanul e useless in clipa de fata din cauza ca in Clan Wars participa numai tancuri de Tier 10. Singurul lucru bun e socializarea si lipeala la un pluton daca te invita un nene cu cont Premium.
Bineinteles ca se pot aduna in pluton 3 oameni din orice tier posibil dar e bine sa nu fie diferenta prea mare de tier-uri intre ele ca matchmaking-ul ia in considerare cel mai mare tier din pluton si va repartizeaza in consecinta. Asa ca daca tu esti tier 2 si faci pluton cu un nene care are tier 6 ai sa ajungi in meciuri contra tier 9/10 si nu ai altceva de facut decit sa imbratisezi un tufis si sa te rogi sa nu te zareasca unul din big-boys ca sa te termine dintr-o palitura. :biggrin:

Intre timp daca vrei sa-ti faci o idee despre mecanica jocului poti citi intr-o pauza de cafea/ceai/bere pagina wiki.
 
Clan - o grupare de vreo 100 de oameni (maxim) care au canal de chat comun si cam atat. Pot juca meciuri in Clan Wars impreuna, dar dupa cum spunea si burebista - nu ai ce cauta cu tancuri de nivel mic ca te mananca pe paine. Altfel pot juca meciuri normale si pot nimeri in echipe adverse, apartenenta la clan nu influenteaza match-making in bataliile normale, am patit sa am adversari din CDP si chiar sa dea cu sete in tancul meu.

Pluton: grupa de 3 oameni (daca e facut de cineva cu cont premium) sau de 2 (oricine poate face pluton de 2) care joaca impreuna in aceeasi misiune normala, de aceeasi parte. Cel care creaza plutonul poate sa invite pe cine are chef dupa orice criteriu, indiferent de tier sau de clan; plutonul si clanul sunt independente. In pluton ai si voice chat, vorbsti pe microfon cu colegii de pluton si daca lucrezi in echipa poti influenta serios rezultatul meciului. Tocmai de-aia plutoanele sunt limitate la 3 tancuri, ca un pluton de 5-6 ar face ravagii daca adversarul merge pe tactica uzuala "vedem noi ce facem". Intr-un meci normal nu cunosti ceilalti jucatori din echipa ta si de aceea nu exista o strategie comuna, deseori se acorda sprijin tactic dar nu la nivelul la care o poate face o echipa buna de 3 tancuri intr-un pluton.

Daca vrei putem juca niste meciuri de tier mic in pluton, da un semn pe YM daca ma vezi online seara dupa 10, pot sa imi cumpar ceva nivel 2-3 sa ne distram. Eu de obicei joc tier 5-6, dar am nivel elite la orice tanc de nivel inferior.
 
Avem și server privat de voice chat pentru membrii clanului, dar oricine are detaliile de conectare poate intra. Ne putem face canal separat de chat, ca să fie mai ușor cu coordonarea.
 
Pai ce sa zic, nu va incurc, eu sint abia la nivel 2. Trag tare macar sa iau un Lucks ca altfel vad ca stric toata distractia.
 
Back
Top