World of Tanks

Wha? :biggrin:

Cu ala parca e fun si cand ti-o iei. Macar ai facut curse pe harta si, spre deosebire de un scout low tier, chiar poti sa faci treaba. Printre Maus si IS-4 e mult mai fun decat cu BT-7 printre M3 si SU-76.
 
That's what makes it fun :biggrin:. Asa ca imediat ce grinduiesc pana la IS-3 vand IS ca sa fac un loc in garaj.

A devenit frustrant sa dau bounce cu IS si tun de 122mm in T-28. Sau 4-5 critical hits consecutive dar 0 damage. WTF is so critical then? Prefer sa ma invart ca o gaina fara cap printre inamici, sa le rup senile, sa le otravesc fantanile si sa le violez femeile.... Oh, wait, asta era din alta poveste :biggrin:.

Si asa mi-am pierdut rabdarea si in cam orice meci ma bag in fata, daca omor ceva bine, daca nu ies si gata, astept cele 200-500-800 XP points.

L.E. Ca sa citez pe cineva care dezbatea pe tema asta: "Damn, we've hit them in the fuzzy dice!" :bravo:

L.L.E. ...Aia a ma-sii, am zis ca fac smecherie, iau cel mai tare tun pe T29, rup tot. Stateam fata in fata cu T1 (cumva el nu ma vedea, intorcea turela in toate partile, cred ca deja umplea frigiderul rusilor). Primul foc critical hit 0 damage, urmatoarele 4 complet pe langa, apoi un foc cu care i-am luat 75%, apoi inca 3 focuri complet pe langa. Si asta fara sa misc mouseul un milimetru, el nu s-a miscat, doar invartea turela. Am iesit direct din joc. Inteleg de ce-mi spunea mama "nici un pas catre est" :smile:.
 
Primul foc critical hit 0 damage, urmatoarele 4 complet pe langa, apoi un foc cu care i-am luat 75%, apoi inca 3 focuri complet pe langa.
Asta se cheama random damage/accuracy care se incadreaza in ±25%. Se pare ca tu ai nimerit peste seria necistigatoare cu cele 9 focuri trase. :biggrin:

Cred ca pina la urma (daca o sa mai joc jocul asta si peste citeva luni) o sa-mi trag si io un T-54. Sa fie acolo daca zici ca-i fun.
Dar momentan inca ma simt OK dupa o saptamina fara WoT. Vad ca ajunge doar sa mai citesc pe forumuri despre el si peci si-mi trece de joaca. :biggrin:
 
Tocmai am avut un meci uimitor: intr-o batalie cu T1 HT si KV cap de afis si ceva tier 2-3 coada un Leopard a venit spre tabara noastra si vreo 10 tancuri trageau in el, inclusiv in timp ce era oprit, de la distanta mica, si nu se intampla nimic. Intr-un tarziu si dupa vreo 50 de lovituri cel putin (5 am tras eu cu un Pz IV cu tunul cel mai lung) a fost distrus, apoi unitatile din urma lui au distrus in cateva secunde toata echipa noastra de 15 care nici macar nu se indepartase de baza prea mult; un nou invincibility bug sau se juca un developer cu tancul lui tunat cu neoane albastre la senile?
 
Adrian din ce zici tu acolo se pare ca ai dat peste "clasicele" hit-uri cu 0 damage. Totusi 50 e mult prea mult. Ori ai gresit la numaratoare ori jocul e complet fcked up. :biggrin:

In alta ordine de idei alt World of... De data asta World of Battleships. :damn:
 
E singura data cand am vazut asa ceva, de-aia am si mentionat episodul de Twilight Zone. Am mai avut ocazional zero hits in serie, dar tancul ala era la intrarea in baza noastra si practic toti 15 ajunsesem sa tragem in el in disperare, cineva i-a lovit o senila si statea pe loc fara sa ii scada HP.

Nu am idee ce joc cu barci ar putea fi interesant - un tanc de 3-4 oameni poate fi redus ca simulare la unul singur (desi mi-ar place un WoT in care sa ai minim 2 oameni in echipaj, un sofer si un comandant/tragator, poate chiar 3 oameni reali per tanc), dar orice destroyer class ship e deja prea mare si prea complex ca sa aibe sens sa il simplifici la un singur om; am jucat Battlestations Midway care facea asta onorabil si era un arcade pentru copii de 5 ani.
 
Battleship?

L.E. S-au laudat ca au reparat bugul cu tankuri aratate distruse dar ele sunt ok. Fail mare cat URSS. A se vedea lista de tancuri inamice si ce scrie despre unul din ele in stanga pozei.

error.jpg
 
Am pățit o dată ca o lovitură de arty să îmi omoare tot echipajul dar să-mi lase tancul la 75%. N-am mai putut juca nimic, eram blocat acolo, dar nici nu mai trăgea nimeni în mine... Posibil să fie tot ceva de genul ăsta.

Azi am făcut un one-to-one cu KV-3 vs Hummel în baza inamică, tras de 3 ori lateral în el de la 5 metri, toate 3 loviturile au dispărut. Nu damage, nu ricochet, nu semn că ar fi ajuns în altă parte. Toate erau lovituri în plin, bine ochite, aveam tot timpul din lume până încărca Hummel-ul.

LE: se pare că e generalizat, lag ciudat pe server (latența sub 100, dar dacă dai drumul la server crosshair poate să fie și în spatele turelei).
 
Eu cred că or să le unifice până la urmă, aveau și World of Warplanes în plan parcă. Ar fi fain un simulator cu tancuri, avioane și bărci sincer, imagine the tactical possibilities of being blown up, scapi de un tanc, scapi (?) de un avion și te bubuie un battleship de la 50km în larg :biggrin:
 
Neo, mai întâi joacă și pe urmă o să înțelegi cum e cu tactica într-un joc în care nu pici de 2 ori în aceeași echipă și singurul mod de comunicare utilizabil e click-ul pe o hartă cu 10x10 pătrățele.
 
Păi am jucat, am și acum Matilda și abia l-am reinstalat pe lappie :smile: Există și chat și există și Teamspeak dacă vrei musai să ții discursuri :smile:
 
Se presupune că nu prea ai ce discuta cu random people anyway. Teamspeak dacă s-o face vreodată XF team :smile: Other than that you can type, thought you were proficient at that :biggrin:
 
Light tanks have more fun. Standard account, dacă se implica şi echipa puţin reuşeam să supravieţuiesc până la final, aşa m-am trezit singur la ei în bază între doi şi m-a caftit un hetzer. Ca abia apoi să mă apuc să-i fac idioţi şi să-i trimit să distrugă amărâtul ăla de tanc.
Oricum, cred că ăsta e cel mai bun punctaj pe care l-am scos cu Leopardu' până acum. A mai urmat o rundă asemănătoare după care m-a dat cu tancuri de nivel 8-9 şi cum nici un Luchs nu reuşesc să distrug din 2-3 focuri...kamikaze scout m-am făcut.
 

Attachments

  • shot_001_resize.jpg
    shot_001_resize.jpg
    89.6 KB · Views: 12
Ma tot gandesc de cateva zile sa fac o lista cu top tank per tier, fully upgraded. Am doar 10 sloturi in garaj si de fiecare data cand vreau ceva nou trebuie sa renunt la ceva mai vechi, dar e greu sa vand, de pilda, un SU-85 cu echipaj 100%. De acceea ma gandeam sa fac o lista cu ce merita pastrat pentru fiecare tier si eventual tup (TD, LT/MT/HT, arty), cu singura restrictie la la arty am extrem de putina experienta si la restul nu le stiu decat pana la tier 6 (ex. tot ce e tier 5 si mai jos le-am facut elite). E cineva interesat ca sa facem lista aici si eventual sa o imbunatatim sau o pun la mine in Google docs non-shared?
 
Ai putea sa-ti trimiti echipajul in baraca daca e full trained si cu skill-uri secundare si in caz ca vreodata vrei sa revii la tanc iti recuperezi echipajul ca restul de consumabile/module se mai pot cumpara.
Io asa am facut cind mi-am vindut SU-85 pentru IS-7 si in seara asta am facut operatiunea inversa. :biggrin:
Doamne ce dor mi-a fost de SU-85.

Strict la intrebarea ta cu top tanks pe tier e un pic cam subiectiva ca fiecare natie are plusuri si minusuri dar in general cu ce-i rusesc n-ai cum sa dai gres.
 
In afara de IS-7 poate. As juca oricand cu Maus in loc. Poate ca nu am jucat suficient de mult cu ele ca sa imi fac o parere avizata...
 
Asa e. IS-7 n-are ce cauta in random battles.
Hai sa incerc un fel de clasament.
Heavy.
Tier 6. KV-3 dar mi-a placut si M6.
Tier 7. T29
Tier 8. King Tiger
Tier 9. IS-4
Tier 10. Orice in afara de IS-7. :biggrin:

TD (nu stiu nimic de americani)
Tier 6. SU-100 (cred) dar cica si Slugger ala ar fi OK
Tier 7. Nu prea mi-a placut SU-152 (pica in meciuri naspa) asa ca poate unul din celelate 2 natii.
Tier 8. ISU cu BL-10. Si Ferdi e interesant da' BL-10 ala e jenant pentru Tier 8.
Tier 9. Object overall. Am jucat si cu JT e super OK, T95 nu-mi place ca e melc cu armura frontala de neam prost.

Arty (nu stiu nimic de americani).
Tier 6. S-51. E jenant cu tunul ala de 203. Mult prea mult peste tierul lui. Si GWPanther imi place.
Tier 7. Object 212. Acelasi tun cu S-ul dar mai multe obuze si unghiul de ochire ceva mai mare. Moneymaker si la defeat.
Tier 8. Nu's ce sa zic, Object 261 nu prea-mi place chiar daca ar trebui sa fie mai rapid la reload, accuracy mai bun si aiming time mai mic dar are meciuri in care da numa' pe linga. In fine cred ca oricare arty de Tier 8 e OK.
 
T95 m-a făcut din două focuri când l-am întâlnit cu Lowe, eu n-am reușit nici măcar să-l zgârii deși am tras de aproape. Armură frontală de neam prost e puțin spus. :smile:
 
Back
Top