World of Tanks

Atunci mă întreb de ce dracu' să mai plătești premium dacă la plutoane mai poți avea doar încă un jucător în plus. Poate dacă ar fi fost plutoane de 4 sau 5 la premium înțelegeam...
 
5 intr-un pluton e overkill, poti schimba rau de tot soarta unui joc: o echipa de 3 TD, 1 mediu si 1 heavy bine alese si care coopereaza rade tot ce misca; daca sunt si toate la acelasi tier si fully upgraded o sa rada usor si tancuri cu 2 tiere mai sus. Sau 5 T1 Heavy iesite la un atac impreuna :smile:

4 ar fi limita maxima la care sa nu ruinezi jocul.
 
M3 Lee for fun, la prima luptă pe care am pierdut-o am rămas față în față cu un T29, noroc că au capturat baza, eram singurul rămas în viață. Iar următoarea luptă cred că a fost ghinion, am pierdut 5 în echipa noastră față de 2 în cea adversă fiindcă ne-au capturat baza iar noi cred că-i căutam pe ei.
Oricum, îmi place tănculețul și l-aș păstra, doar că momentan nu mai am loc în garaj. Bine, nu că T1 ar veni prea curând dar totuși...
PS: Are doar upgrade-ul de motor care e necesar înaintea cercetării T1, până la T29 merg direct la țintă fără alte popasuri. Apoi mai văd ce și cum.
 

Attachments

  • m3.jpg
    m3.jpg
    217 KB · Views: 16
O data la cateva zile incerc sa fac cate o misiune cu fiecare tanc pentru double XP si m-a pus xxxx sa iau M7. E cel mai tembel tanc cu care am avut ocazia sa merg, am upgrade de motor (de la Sherman) si de senile (free XP) si se misca precum o vaca bortoasa; are tun de 37mm cu care nu am reusit sa distrug un Pz 38 (un tier mai jos), iar turela pentru tunurile de 75 mm (cercetate deja pe Sherman) costa 2700 XP. Cum se poate juca cu tancul asta daca nu ai Sherman inainte? Chiar nu imi imaginez cum poti sa faci XP pentru turela, senile si motor mergand cu vaca asta beata si neinarmata (hipioata?).
 
Și eu m-am întrebat același lucru în beta. Nici fully upgraded nu se schimbă mare lucru. Acum n-am mai luat M7 că știam cum e, am rămas la M5 pentru când mă apucă cheful de scouting.
 
Eu incerc doar sa il duc la elite si sa il vand, dar research la urmatorul il fac cu Sherman, nu cu M7. Chiar si asa cu jumatate din lista cercetata dinainte (cele 2 motoare, cele 2 tunuri) tot e o pacoste. Mi-am luat-o dintr-o singura lovitura de la un M4 de la 100% HP, nu stiu cu ce bolovan a aruncat de s-a stricat dracia pe loc.
 
Jocul asta nu o sa iasa niciodata din beta, o sa fie forever and ever plin de buguri conceptuale si de realizare. :smile:

Eu m-am cam saturat de bounce-uri sau detrack fara damage date cu IS si tun de 122 in tancuri cu 3-4 tiere mai jos, rateuri din 15m, echipe echilibrate "russian style", heavyuri care sunt si in miscare mai greu de vazut decat e TD-ul meu camuflat si alte balarii de-astea. Am inceput sa joc cu pauze de cate-o saptamana si daca joc mai des nici macar nu am rabdare sa fac bonusul zilnic.
Ultimul lucru cat de cat fun in jocul asta e SU-85. Dar nu cred ca spala rusinea :smile:.
 

Attachments

  • marder.jpg
    marder.jpg
    60.3 KB · Views: 13
Nu știu ce tunuri are M4, dar eu am pățit să mi-o iau dintr-o lovitură de la el și cu PzIV. Și părea să aibă un tun destul de subțire.
 
M4 Sherman are si un tun de 105mm cu 350-410 damage. Nu e prea precis la 0.48, penetration are 150mm si e suficient cat sa cocoseze un PzIV.
 
Jocul asta nu o sa iasa niciodata din beta, o sa fie forever and ever plin de buguri conceptuale si de realizare. :smile:
[...]
Am inceput sa joc cu pauze de cate-o saptamana si daca joc mai des nici macar nu am rabdare sa fac bonusul zilnic.
Word bro. Acu's pe undeva prin Italia si sa mor io de-i simt lipsa.
Am auzit ca a iesit si peci, vad ca iar se dau chestii moka dar parca nu ma mai intereseaza.
Ca sa nu mai zic ca de cind joc cu ultimele scule din tier am ajuns la sapa de lemn.
Sprit-pauza la mine pe o perioada indefinita. Eventual dublu-XP cind oi ajunge acasa.
 
Macar au anuntat cand vine peciu care da noile tancuri rusesti? Nu ma intereseaza nici unul din ele dar ma intereseaza locurile din garaj. Vreau sa iau ceva gen PzII sau altceva cu fun factor si nu am chef sa vand ce am acum acolo. Prefer sa astept sa-mi dea ceva tancuri, sa le vand si sa imi ramana locul.

Si bani pe gold nu dau sub nici o forma.
 
Pe ala il astept si eu cu un KV si un KV-3 in garaj tinute pentru cele 2 sloturi gratuite. Recunosc ca ma mai distrez cu KV-ul, dar la KV-3 nu am nici macar echipaj pe el, nu e scos din ambalajul original. Si tot ceva tier 2-3 vreau sa iau, ma gandeam care o fi cel mai bun pentru asa ceva, PzII nu imi place ca nu poate fi inarmat, poate M2 Medium cu obuzierul de 75 sau MS-1 cu tunul de 45mm :biggrin:
 
Cumpar T-54. :smile:
Am jucat cateva meciuri cu un T-54 upgradat complet si cu ceva module pe el... E chiar mai fun decat SU-85. Ceea ce e chiar wow. Au fost printre cele mai fun meciuri ever. Ma invarteam printre inamici cu masinuta aia de numa' numa'. Tras din mers? Nici o problema, nimereste la 100-150m la 55Km/h. Damage si penetration sunt rezonabile. Munitia cam costa (1200/shell) dar nah, merita. Nici nu stiu care e cea mai rapida cale sa ajung la el. De la KV>KV-1S>... sau sa o iau de sus pe linia de meds. Si sa vad ce vand ca sa fac un loc in garaj.

Cred ca vand IS imediat ce deblochez IS-3. Sau chiar mai devreme. De cand a ajuns sa dea bounce in PzIII...
 
Back
Top