World of Tanks

O chestie noua si calda: junior maps in Clan Wars. :eek:

Q: Are there plans for lower tiered clan-wars maps? so that we can finally fight with tanks that did actually exist?
A: Not on the main map - that's for sure. We are considering the launch of a separate "junior" global map for low tiers.


Hmm, s-au trezit rusnacii in ultimul ceas ca sa dea drumul in junior Clan Wars la restul de 95% de jucatori normali? Doamne-ajuta. :biggrin:
 
Deci, daca am doar tancuri de lower tier (pana in 6) si nu vreau sa urc mai sus nu prea am ce face pana nu apare chestia asta, nu?
 
Mda, ma indrept si eu vertiginos spre chestia asta.
In ultimele zile am jucat preponderent cu IS-7 ca sa-mi fac o parere despre el si mi-e cam clar, e varza cu carne.
In primul rind arty. In general dau de meciuri numa' cu arty-party (4+ bucati/echipa) si odata vazut pe harta toata lumea isi descarca obuzele in mine. Gone in a couple of seconds.
In al doilea rind gun damage. Este exasperant. In aproape fiecare meci am gun damage. Si nu numai odata. Prima lovitura de la un tanc (nemtesc in general ca sunt mai precise) egal gun damage. Sau driver/gunner dead. Si sunt out of match dupa aia.

M-am cam plictisit si pina baga aia company/CW tiered cred ca o sa-mi pierd interesul de tot.
Acu' ma joc cu arty si IS-4 ca nu ma doare capul de matchmaking/balance/echipa. Din cind in cind mai iau si Obectu' da' si ala ma exaspereaza cu critical hit cu 0 damage sau detrack cu 0 damage.
Am incercat si KV-urile dar matchmakingu' imi taie orice pofta de joc cu ele.
De grinduit spre ceva medium nemtesc/rusesc nu mai am chef asa ca viitorul nu suna prea bine.
 
Am făcut pluton de loltraktoare și ne-am dat în bărci cu ele :biggrin: Distracție maximă, jocurile sunt intense și se termină în 5 minute - ce mai, mi-am amintit de primele zile de acu' jumate de an :biggrin:

Mi-am luat și un Leopard, sărind complet peste Luchs. Cu Leo am tras până l-am făcut elite, da' exasperant rău de tot. Fiind Tier 4, intră numai cu avioane care mă fac dintr-o lovitură. Am jucat și zburdând cu șaij' la oră pe câmpii, și mergând tactic din tufă în tufă, cu camo net și binoclu, dar rareori am supraviețuit mai mult de 90 de secunde. Păi așa mai bine joc cu Panzer III, tot Tier 4, da' măcar are carapace și tun mai înțepător.

Seara nu e de jucat, toată lumea intră cu matahale cu care ori nu știu ce să facă, ori știu foarte bine (și tu, cu petarda T5/T6, ești carne de tun). Motivația e tot mai îndepărtată, când următorul upgrade necesită 50.000xp sau 1.500.000 credite, și tu le faci în ritm de 500-700xp/joc sau 8.000 credite/joc.
 
Yup, am avut si eu Leopard elite, camo skill, camo net, benoclu, coated optics, tot tacimul dar din pacate orice tactica incercam eram one-shooted la inceput de meci.
Am incercat si rush, am incercat si cover ca tine, tot ce m-a dus capul. Din pacate matchmakingu' imi strica toata distractia asa ca l-am vindut dupa citeva zile ca numa' fun nu era cu el.
Chestia e ca in Open Beta chiar m-am distrat cu PzIII si Luchs dar acum n-am mai reusit cu Leopardu'. :frown:
 
Nu ma prind cum poti sari peste Luchs direct la Leopard pentru ca trebuie cercetat Luchs ca sa il cumperi. Apoi, tunul e fix acelasi pe Leopard si Panzer III. Si nu prea ai de tras ca sa il faci elite pentru ca in afara de senile, parca, totul e cercetat pe tancurile anterioare sau vecine (ex. PIII, PIV). Are specific un radio care nu se poate pune pe nimic altceva, dar nu e deloc critic, si eventual ultimul motor care e tier 5 si e mai rar, de pe un alt VK si PIII/IV.

Exemplu de misiune buna cu Leopard (1500 XP duobled): harta cu farul pe munte, plecat din sud pe extrema estica, intalnit un TD si 2 tancuri (3 descoperite), fugit inapoi (cu o lovitura luat in fund), intors pe cealalta parte a muntelui, ajutat un TD sa distruga un Wolverine, venit cu TD-ul si ras cei 3 din spate (mai mult bounce, dar i-am sacait destul), intrat in baza lor si distrus cele 2 artilerii, joc terminat cu succes.

Nu iese des, dar merge. Nu aveam nici un echipament suplimentar pe tanc.
 
Am făcut research la chestiile esențiale la Luchs folosind free experience adunată jucând cu alte tancuri și convertind (cu gold) experiența suplimentară de la tancurile elite în free experience. Cu Luchs am jucat în beta și a fost simpatic, la Leopard nu ajunsesem. Clar experiența e diferită după beta :frown:
 
Cu Leopardul nu prea faci nimic, rar reușessc să fac un meci bun deși are toate upgrade-urile făcute. Iar când sunt ultimul în listă bag viteză și încerc să ajung la arty, cam asta e singurul tanc ce-l pot face fără probleme. Sau măcar să ajung să-i descopăr ca să-i anihileze arty din echipă. Ieri am reușit să fac probabil singurul meci bun în sensul că am supraviețuit până la final, am distrus un tanc și am făcut destul damage la altele, m-am fugărit printre clădiri cu un hetzer și un marder II care au fost anihilați de colegi, mi-am luat steel wall (rar cu tancul ăsta) și am luat și 500XP dublat. Dar asta doar fiindcă Hetzerul nu avea upgrade-uri și trăgea în mine într-o veselie dar fără să mă afecteze prea tare.
În rest joc pe linia rusească la heavy, am reușit să iau ultimul tun pentru IS și urmează upgrade-ul dar nu curând fiindcă nu știu când o să adun atâtea puncte. Pentru TD am JagdpanzerIV care cam suge, nu știu de ce dar la TD totdeauna mi s-au părut rezistente când eram de partea cealaltă a tunului dar așa nu-mi trebuie decât două focuri și-s gata. Dacă se întâmplă să mai rămân și singur între tancuri nici puncte de xp nu mai apuc să fac. Mai am un Lowe pentru bani și free XP și un Wespe pe arty.
Încerc să joc zilnic măcar până la prima victorie ca să iau punctele de experiență dublate și cam asta e, aștept să ajung la IS-3 cu care m-am înțeles mai bine în open beta.
 
Fiecare cu talentul lui. Al meu e să fiu membru fondator la cimitire :biggrin:
 

Attachments

  • shot_053.jpg
    shot_053.jpg
    908.6 KB · Views: 23
Prin bunavointa unui coleg forumist de pe CG am avut acces la contul lui in care are un Tiger (practic elite ca mai e KT-ul de cercetat) si un JT elite.
Eram curios cum functioneaza tancurile germane in varianta actuala a jocului.
Tiger a ramas acelasi magnet de obuze care nu refuza nimic dar spre surprinderea mea nu am mai avut niciun module damage/crew dead/fire. S-a comportat foarte OK din acest punct de vedere dar din pacate eu fiind obisnuit cu tancurile rusesti cu care ma duc la cafteala in prima linie mi-am luat-o-n freza de nu m-am vazut cu Tigeru'. :biggrin:
Ca stil de joc cred ca a ramas valabil sniping din linia a doua.
Oricum prefer totusi T29 in fata Tiger-ului.

JT. Surprinzator dar se misca foarte OK. Are acceleratie foarte buna si viteza relativ OK, se intoarce destul de repede. Sniping/damage OK dar si asta odata vazut pe harta e deliciul artileriei si orice tanc mai acatarii ma penetreaza frontal in lower plate.
Comparat cu Obectu' cred ca prefer Obectu' totusi pentru alpha damage si low profile/camo.

Si ceva tehnic despre AA-ul din joc. Ca sa functioneze trebuie dezactivat Advanced postprocessing da' pierzi alte efecte. Daca activezi Advanced postprocessing ala nu mai ai AA ci se activeaza Edge detect AA (care la mine nu functioneza ca arata la fel cu el activat sau dezactivat).
Ieri am gasit chestia asta: injectFSAA. Postul original al autorului. Discutii pe Guru3D (merge si pe alte jocuri care nu suporta AA). Un articol despre FXAA.
Functioneaza dar din pacate e prea incetosat pentru gustul meu.

Fara "hack"


Cu "hack"


Incet-incet se pare ca nu mai am aceeasi tragere de inima pentru joc. Ieri n-am jucat decit cu IS-4/7 si arty, restul nici macar nu le-am luat la joaca pentru daily double bonus. :frown:
 
Uneori, mai ales daca nu ai nimic de pierdut, poate fi distractiv si cu petarde de tancuri, gen M5 (american light tier 4). Daca il iei in serios in majoritatea misiunilor poti sa iti faci sepuku din start, nu are nici o sansa nici in fata unui PIII, daramite Tiger II, Panther sau Ferdinand vazute in misiuni cu acest tanc, dar daca joci complet aiurea si astrele se incruciseaza la 44 de grade, 12 minute si xxx secunde calculate precis cu aproximatie de o tanti la TV te poti alege cu Top Gun si peste 2000 XP intr-o misiune (doubled).
 

Attachments

  • shot_259.jpg
    shot_259.jpg
    291 KB · Views: 11
  • shot_260.jpg
    shot_260.jpg
    271.9 KB · Views: 12
  • shot_261.jpg
    shot_261.jpg
    250.8 KB · Views: 8
Free platoon for 2 players FTW. Astept sa bage noile tancuri rusesti pe care le dau bonus pentru KV si KV-3.
 
Back
Top