World of Tanks

Oooo, daaaa...


Topic.
Cred ca e fun. No matchmaking problems, no ghost shells/invisible tanks, just race to death. :biggrin:
 
Last edited by a moderator:
Mi-am luat tunul de 107 la KV si ultimul motor. Am prins un tupeu de trag in tot ce misca, chiar daca se numeste Object si imi da una peste bot de ma lasa fara suflu :biggrin:
 
Eu as zice sa lasi obectele in pace ca esti one-shoot. :biggrin:
In rest da, in meciul corect KV cu 107 e simpatic foc. Inca nu mi-am facut timp sa dau niste ture cu derp-gun-ul dar probabil ca in uichend cind ma voi plictisi de poc-poc cu obectu' o s-o fac si pe asta.
 
Ce misto e sa dai one-shot-kill la KV cu SU-8 cu tunul bengos... :goofy: Asta daca nimeresti (da pe langa ceva de speriat) si daca sta KV-ul cum trebuie. :tongue:
Apropo, cu SU-8 dau peste o tona de Obecte, Ferdinanzi, IS-4, VK4502 si alte animale. Sux, ca cu greu le zgarii, cu noroc le iau 20-30% per lovitura... :frown:
 
Cu KV-ul cu tun de 107 nu ma ating de tot ce e nivel 9 (that sucks). Imi amintesc ca am jucat la un moment dat un simulator de tanc, T72 Balkans on Fire, care se zice ca e destul de precis ca simulare, in care existau vehicule precum: T34 (normal si -85), T55, T72. In acel simulator un T34 avea sanse bune sa faca praf un T55 si provoca avarii insemnate unui T72 (poate chiar sa il distruga daca apuca sa traga 4-5 proiectile), asa ca nu pricep de ce un tanc din 1944 poate fi invulnerabil in fata unui tun de 107mm lung. In sfarsit, asta e jocul, cu asta merg mai departe.

De vreo aproape 3 saptamani nu am apucat sa mai fac nici un tanc elite, desi joc cu vreo 4 in paralel; la T34 mai am ultimul upgrade (spre -85), la KV mai am radio si un tun + 2 upgrade paths de ~25k fiecare, la artilerie ultimul upgrade (13k) si la P38NA tot asa - dureaza al naibii de mult, am inceput sa ma bucur la un double pe zi la fiecare tanc si doar atat mai joc, altfel sa adun cate 75-200XP (cat luam la un KV cu tunul de 75) e o mare risipa de timp. Cred ca in ritmul asta nu o sa trec niciodata de tier 6 sau 7, as vrea sa ma joc cu un Panther si cred ca e singurul motiv pentru care nu ma las complet de jocul asta.
 
Eu am Panther (în beta n-apucasem) şi nu e chiar aşa mişto, că în 95% din cazuri dai numai peste avioane (plin de Lowe, T32, T34, VK-ul ăla de dinainte de Maus, IS-4, IS-7, KV5, artilerii d-alea cît o locomotivă). Nici cu tunul lung de 88 nu prea reuşesc să fac mare brînză, mai mult de 4 loviţi pe meci n-am reuşit încă (şi componentele sînt cercetate toate, echipajul e la 100% plus primul secundar la vreo 45%, optică, rammer, ventilaţie), de abia îmi scot banii, cu Premium (că e peste 12.000 reparaţia, plus obuzele care costă în draci, plus consumabile, că fără trusa de prim ajutor şi aia de reparaţii eşti mort instant)...
 
[...] probabil ca in uichend cind ma voi plictisi de poc-poc cu obectu' o s-o fac si pe asta.
Se pare ca uichendu' a venit mai devreme. L-am instalat ieri si in sfirsit am inteles de ce-i zice LOLcanon. :biggrin:
Un KT terminat din 3 lovituri in lateral/spate (mi-a scris ala in chat Noob lolcanon si mi-a inseninat ziua), la El Halouf one-shooted un KV din lateral de la 500m, un Hetzer de pe celalalt deal camuflat intre stinci s-a dus prin succesiunea That's was close-Target destroyed, la Lakeville one-shooted un KV-1S din lateral (eu in oras el pe drumul din mijloc), in Ensk e o nebunie printre cladiri. :biggrin:

Normal ca nu toate meciurile sunt extraordinare dar in mod cert e gura de oxigen de care aveam nevoie si drumul spre S-51 pare foarte usor acu'.

Apropo war (sau alt artilerist convins) ceva tips'n tricks despre S-51? Experienta mea cu arty e extrem de limitata si neplacuta (Hummel in Beta) asa ca orice sfat e binevenit.
Cind o sa-l iau o sa fie cu crew la 75%, senile, motor si radio bengoase mai ramine tunul ala mare de deblocat. Ce module (ma gindeam la vent, rammer si Enhanced gun laying drive)? Ce consumabile (mai merita daca tot sunt one-shooted cind sunt descoperit)?
Si in general ceva sfaturi despre cum trebuie sa joc cu artileria ar fi bine primite.
 
Cred ca incep lungul si chinuitorul drum inspre T30, indata ce iau T54 ptr care mai am nevoie vreo 50k xp.
In weekend-ul asta tre' sa fie parcat in garaj.
Legat de russian med, T34-85 pare din sticla, T43 mi-a placut mult ptr ca este echilibrat, T44 e agil si manevrabil, in schimb putere de foc mica. Dintre toate 3 T43 mi s-a parut cel mai ok.

Parca am zis ca am incercat arty: miss, reload, miss, reload, miss, reload, that was close, reload samd.
Dupa o saptamana mi-am bagat picioarele.
 
Hmmm, ce arty era aia? Ca desi ma chinui de zor cu SU-8, tot am cam 45-50% hit ratio, insa si "that was close" se pune ca face splash damage frumusel. :smile:
 
Cred ca incep lungul si chinuitorul drum inspre T30
Esti masochist sa mor io. :biggrin:
Eu m-am oprit la T29. Am deblocat T32 de fo' luna da' nu ma ating de T32/T34. Pentru damage-ul echivalent de pe T30 am Obectu' iar TD-ul care vine moka se pare ca e penetrat frontal de MS-1 cu HE. Simpatici rusnacii astia. :capu:

Parca am zis ca am incercat arty: miss, reload, miss, reload, miss, reload, that was close, reload samd.
Aseara am luat S-51 ala. Am pus rammer, GLD si camo net ca ventilatoarele nu sunt disponibile pentru el. Senile, radio si motor (ultimele 2 erau deblocate de la IS iar senilele cu free XP).
Am jucat fo' 10 meciuri in care am murit aproape in toate si succesiunea de operatiuni a fost fix aia zisa de tine. :biggrin:
Oricum spre surprinderea mea am reusit si 2 kills intr-un meci (bine, aia e fost exceptia ca in rest reload time, aiming time plus echipajul de cacao ma fac sa dau pe linga mai ales ca tancurile alea se misca si nu vor sa stea tepene deloc).
Dar m-am hotarit sa duc echipajul la 100% si sa pun tunul de 203 si apoi sa-mi dau cu parerea. Deocamdata indur shitty XP si damage facut cu pirtiitoarea de 152 (care fie vorba intre noi nu face mai nica in meciurile in care am cite 2 Maus).
 
Si eu il am deblocat de ceva vreme dar parca mi-ar surade T30... Ce-i asa rau cu T32 si T34? :biggrin:
Object ca object dar si acolo fara ceva team play esti mancat ca au impresia ca trebuie sa le faci pe toate ba mai si urla in chat 'noob object' dupa ce ramai singur pe un flank.

Si eu aveam pe Grille GLD, cammo si rammer dar nu am mai avut rabdare sa-i fac pe aia 100%.
Intre timp am cumparat iar un MArder II (aveam echipaj de vreo 95%), am pus GLD, rammer si cammo si alerg de bezmetic pe camp cu el. :biggrin:
 
Object ca object dar si acolo fara ceva team play esti mancat ca au impresia ca trebuie sa le faci pe toate ba mai si urla in chat 'noob object' dupa ce ramai singur pe un flank.
Corect, dar eu mi-am schimbat strategia: instant quit.
Ieri de exemplu in Prokhorovka. Pornesc al doilea din lista, o iau pe un flanc si hop si juma' din lemmingsi dupa mine. Ma pun in tufis ca omu' si absolut toti stau in spatele meu. Apare Leopardu' inamic, trag, detracked si 0 damage (normal) si e terminat de haita dar intre timp incep sa curga artileriile si obuzele in mine. Ma retrag in zig-zag, si scap pina la urma cu 50% HP. Ma duc inapoi in tufisul cu pricina, lemmingsii toti in spatele meu in aceleasi locuri. Astept citeva minute si-i intreb ce fac si ce asteapta. Primesc un raspuns ironic. Mai astept un minut si apoi le spun ca am nevoie de un scout (aveam printre lemmingsi si medium-uri rapide). Tacere. Intre timp celalalt flanc incepe sa fie decimat.
Dupa un minut dau Exit battle si ma sui in KV cu derpgun-ul. :biggrin:

Nu ma mai intereseaza credite (am aproape 5 meleoane si probabil ca o sa ajung pe la 6 in astea 3 zile ramase) si nici XP, vreau doar sa am niste joace placute si daca vad cel mai mic semn de echipa retardata ies imediat chiar si fara sa trag o ghiulea.
 
Bogatanule. Da si la aia mai saraci si mai oropsiti, care trag ca amaratii de 3-400k sa isi iau GLD sau care isi muta Cammo net de pe un tanc pe altul, in functie de necesitati. :goofy:
 
Da, e frustrant când vezi că nu ai suport. Cu object am win-def ratio de 47%, comparabila cu mizeriile M3li sau T1 hvy. Pe de altă parte am băgat si CW sau company battle unde we sucked donkey balls (underpowered).
În schimb când am echipa şi scouting, nu plec fără cel puţin 3 buc.
 
dreamer e doar rezultatul la o luna de Premium. 40 lei cheltuiti care eu as zice ca m-au ajutat mult atit la XP cit si la credite.
Alea 5 meleoane au ramas si dupa ce am facut investitii extravagante in Leopard, cumparat din nou modulele scumpe pe KV si luat S-51 si modulat si ala cum trebuie.
Acu' la finalul lunii de Premium pot spune ca merita din cind in cind (daca joci cit de cit constant zilnic) ca sa-ti refaci rezerva de credite si XP/free XP. Cu alte cuvinte mi-a adus cu 50% mai multe credite si XP/free XP deci am scurtat cam la juma' grindu'.
Eu sper sa nu mai bag bani o perioada buna in jocul asta, cel putin pina nu repara macar una din belelele majore: matchmaking/balance naspa, ghost shells, invisible tanks (cam astea ma seaca pe mine mai tare).
 
Avem nevoie de cîţiva oameni care să facă un experiment: treceţi interfaţa jocului în română şi daţi un semn în ce limbă comută de fapt, unuia dintre traducători i-a trecut interfaţa în olandeză la faza asta, să vedem dacă o problemă la ei sau omu' are ceva buşit în joc.


LE: mersi, nu mai e nevoie, e problema de la ei, am apucat să verific... să-i ia naiba, după ce că futizează traducerile trimise de noi mai şi încurcă pachetele de localizare.
 
Aventuri cu SU-8. Cam asa arata bataliile mele, rar de tot sa nu fiu intre ultimele 3 tancuri. Din fericire am avut doar 3 batalii cu Maus & IS-7 prin ele...
Si doua poze cu joace cu rezultate bune, chiar foarte bune, unul pe partea de XP si celalalt pe credite. La mai mare! :smile:
 

Attachments

  • 2.png
    2.png
    588.5 KB · Views: 12
  • 4.png
    4.png
    256.3 KB · Views: 13
  • 1.png
    1.png
    250.7 KB · Views: 14
  • 3.png
    3.png
    694.4 KB · Views: 12
Mai omul lui Dumnezeu zi si mie cum PLM ai 16 shots cu 12 hits sau 12 cu 6? Ma uit la tunul tau si seamana cam cu al meu (ba chiar sta mai prost la aiming time si accuracy).
Cum dracu' se joaca cu artileria asta? Eu pina gasesc o tinta, fac aiming/reload pentru ea si trag ala ori se misca ori obuzul cade alaturi. :frown:
E drept ca am echipajul la 80% dar totusi imi mai lipseste ceva la skill sau ce dreq?
Eu cu cont Premium deabia string 2-3k credite si 3-400 XP (si asta la victorie).
 
Back
Top