World of Tanks

KV - 8 kills:

...şi epic final fight, holding the fort... din păcate n-am reuşit să fac TOT ce vroiam :smile:
 
Last edited by a moderator:
Ce tun si ce motor pe KV? Fuge ca o racheta si trage ca un Abrams, eu am motorul al doilea si tunul de 75 (senilele si turela upgraded) si ma misc ca melcul cu reumatism si parca trag cu fasole gata fiarta.
 
Păi al doilea motor are doar chance of fire schimbat, se mișcă la fel. Tunul de 75 e glumă. Eu am luat tunul de 122, măcar să dau niște damage, că în 90% din jocuri îs ultimul iepuraș, de obicei pic cel puțin cu IS-3, dacă nu Object, și ăștia mă omoară doar dacă se uită mai atent prin lunetă. Am făcut vreo 40 de jocuri și am omorât 10 tancuri.
 
war KV-ul top de lista rulez. Credeam ca-mi arati un meci vs. IS-3. :biggrin:

bonko, clan doar cind o sa schimbe rusnacii modul de formare a companiilor. Asa cum e acu' full Maus/IS7 nu ma atrage deloc, chiar daca am IS-4/Object in ograda. Macar in random battles is cap de lista cu ele.

Adrian, ala e KV full cu tunul de 107. Face varza orice daca e cap de lista.
 
E KV cu echipaj la 100%, tun de 107, toate research-urile făcute, secondary skill (repair) la 80%.
Plus Rammer, Gun Laying Drive şi Ventilation.

Meci contra IS-3 şi de-alea nu are rost să capturez, capturile sunt în scop laudativ, nu "uite ce praf e tancul versus tier 8". Toată lumea ştie asta :smile:

O să pun şi tunul de 152 şi o să fac nişte capturi şi cu ăla... să se vadă derp gun-ul în acţiune.

LE:
Azi noapte a fost day of defeat din nou. E uimitor cât de idioţi pot fi unii. Pe bune, a fost mai rău ca în orice altă zi.
În Prokhorovka se duceau toţi în colţul din stânga jos, ăilalţi veneau pe după linia de tren nestingheriţi; în Abbey mergeau toţi pe mijloc contra 7-8 TDs şi mureau pe capete. În Mountain Pass pierdeau un flank complet da' nu se întorceau să-l apere, scriau "go cap" când era 10-5 pentru ăilalţi, numa' de-astea.
De nervi, am renunţat temporar la T32 şi mi-am luat un S-51, echipaj dus la 100%, tot research-ul făcut, pus pe el Rammer şi Camo Net (o să pun şi Gun Laying Drive).
Impresii:
- jucătorii de arty au dreptate: trage al dracului de lent şi e dificil de ochit (pentru că unghiul lateral de tragere e gen 5 grade or smth).
- jucătorii de arty NU au dreptate când spun că nu e OP. Am dat one-shot la ISU-152 aflat la 100% HP. A picat ghiuleaua pe el şi... a murit. Am nimerit aproape de un KV-13 şi i-am luat 85% HP numai din splash damage. Am dat direct într-un IS-4 şi l-am dus de la 100% la 32% HP, apoi încă una aproape de el (la vreo 5m) şi i-am mai luat 14%. Am omorât un IS aflat DUPĂ o stâncă din splash damage (confirm: splash damage trece şi prin bolovani). Am mai lovit un T32 şi i-am luat o bucată zdravănă din HP (peste 60%). Şi toate astea cu un SPG tier 6 şi în vreo 5 meciuri, având în vedere că în ultimele 2-3 săptămâni am jucat arty ocazional şi e prima oară când joc cu S-51 (deci it can only get better).

Şi la asta o să fac nişte capturi.
 
Mda, ma batea si pe mine gindul odata sa bag mare la KV ca sa deblochez dracia asta, da' mai am fo' 50k XP de adunat si e cam greu cind pic aiurea in matchmaking.
In timp poate-poate...
 
Eu am făcut cu nişte colegi de clan 50K XP într-o zi, jucând în pluton de KV-uri.
Da' tu nu vrei clanuri, nu vrei plutoane, vrei solo... :wink:
 
Russian idea of balance. 10 TD-uri... E ca si cum ai incerca sa scapi din fata plutonului de executie.
 

Attachments

  • balance.jpg
    balance.jpg
    60.5 KB · Views: 26
Mda, 10 e "cam" mult. Io cam 7 am vazut maxim intr-o echipa si m-a busit risul. Asa cum ma buseste si cind vad 5 arty/echipa (si arty d'ala bengos nu Bisoane).
 
Cum pana mea se mai cumpara goldane in jocul asta? Ca pe mine ma tot duce pe o pagina unde imi zice sa fac transfer bancar in Olanda, like wtf...
 
Mda, am selectat Playspan in loc de Billing partner ala si mi-a aparut ecranul pe care-l stiam.
[strike]Cu toate ca Billing partner ala cica-ti aduce +5% gold moka...[/strike] (a fost pina pe 12.06)
 
Ieri dand si pe ala facea la fel... amu' a mers, thanx.
In alta ordine de idei, am facut curat in garaj si au aterizat asa: SU-85, SU-8 si PzII Luchs. Asta alaturi de Matilda si Su-26, care au locul garantat pe veci in garajul meu.
Impresii:
SU-85: il stiam din beta, trag sa ii fac upgrade la pusca, nimeresc ori meciuri misto ori vraiste, nu exista cale de mijloc. Astept upgrade-ul, sa pot gauri si eu mai serios un T29 sau IS-ceva.
SU-8: primul joc n-a mers bine, tinteste incet, insa da damage bun. Are potential.
Luchs: parca asta trebuia sa fie un tanc rapid. Max 24 km/h, wtf!? Sux momentan, ma gandesc daca ii fac upgrade sau ma chinui asa pana iau Leopard.
 
SU-85 cu 107 e o binecuvintare. Pina acolo ai de tras oleaca.
Luchs e ciudat ce zici tu. Are max. speed 60km/h si-mi aduc aminte sigur ca aveam ceva viteza cu el. :biggrin:
 
De Luchs şi Leopard m-am plâns şi eu acum vreo lună, îs jale neupgradate, nu faci nimic cu ele. După ce le upgradezi full e cu totul altceva.
 
N-am ajuns nici macar la ala de 85, mai trebuie 3-4 jocuri bune, pana acum am facut upgrade motor + senile, ca radio era cercetat de la SU-85B.
De Luchs mi-am dat si eu seama de asta cand altul de langa mine, tot cu Luchs, a plecat de langa mine de zici ca era ceva BMW M5 fata de un Logan 1.4. Asteptam provincia cu upgrade-urile.
 
Back
Top