World of Tanks

war, precizia aia e o chestie statistica. Am avut un kill la ~560m cu tunul de 76mm de pe T46. Are precizie de 0,5, adica infecta, iar acea lovitura a fost pure luck. Iar acum, cu SU-85B am avut Sharpshooter si Master Gunner 5 sau 6 meciuri la rand dar in alte meciuri am ratat 7-8 lovituri consecutive la maxim 300m desi am tunul de 57mm destul de precis. Statistica...

Statistic ar trebui sa fiu distribuit in mod egal in echime top/medium/bottom tier. Totusi am avut ~50 de meciuri consecutive in care am fost bottom tier. Sa ma exprim mai clar, am fost ultimul din lista. Chiar si cu tank elite si upgradat. Hai sa fiu indulgent si sa spun ca in 2-3 meciuri am fost penultimul :biggrin:. Si totusi unul dintre cele mai frumoase meciuri a fost chiar cand eram bottom tier cu SU-85B pentru ca am ras un KV si un KV3 (inainte sa mor), KV3-ul de la 500m (muuulte lovituri, desteptul invartea turela si atat).

In alte meciuri am nimerit cu idioti care stateau gramada in baza, 10 insi, KV1S, KV13, KV3, Leopard, etc. Nu scout, nu atac, nimic. Dupa vreo 8-9 minute de plictiseala de genul asta in care mai murea un inamic, mai murea un aliat, am zis sa avansez cate putin. Incep toti sa tipe back to base, noob, etc. Nu am reusit sa fac prea multe pentru ca arty care trebuia sa ma acopere ma-njura ca nu ma intorc in baza asa ca am dat damage la un KV si un Pz IV si am dat coltu'. In final a fost draw, iar aia ma mai injurau ca noob si go change diaper, kid :biggrin:.
Deci uneori ii inteleg pe aia care-si baga picioarele in echipa si joaca solo cat pot, chit ca nu supravietuiesc pana la sfarsit. Cu asa echipe si coechipieri, why the fu*k bother?
 
In final a fost draw, iar aia ma mai injurau ca noob si go change diaper, kid :biggrin:.
Deci uneori ii inteleg pe aia care-si baga picioarele in echipa si joaca solo cat pot, chit ca nu supravietuiesc pana la sfarsit. Cu asa echipe si coechipieri, why the fu*k bother?

Exact motivul pentru care joc cât de rar se poate. Din păcate comunitatea este la pământ în WoT.
 
Nice.
Mi-am luat si eu azi Premium o luna. Sper sa termin ori cu ISU full ori cu IS-4 full. Sa vedem.

LE: Mda, echipele sunt jalea de pe lume. De aia tot zic ca daca nu implementeaza alte moduri de joc in care si cei cu tier-uri mici sa-si faca echipe jocul o sa se duca incet-incet.
 
Azi a fost "Day of Defeat" la mine. Cred că am jucat mai bine de 15 meciuri cu T-34-85, nicio victorie, încă mai trebuie să fac bonus-ul ăla zilnic de double XP.
Am ajuns să urăsc tancul ăsta. E oribil. Orice shell pătrunde şi omoară câte ceva. Engine, track(s), ammo rack, commander, gunner, loader, driver, minim un modul/crew member făcut praf de fiecare dată când ceva explodează pe lângă mine. Parcă e decapotabilă, să mor eu.
Asta şi combinaţia aia parşivă de match-making în echipe de tier 6+ (că mereu îs la fundul listei)... a făcut ca ziua de azi să fie a' mai neagră din WOT (cum frate să nimeresc cu M6 contra tier 10?).

Ieri în schimb am avut o zi excelentă, nu neapărat plină de victorii dar plină de momente interesante.

În captura de mai jos putem vedea următoarele:
1. Match maker-ul e cât se poate de varză, a pus 4x KV pe o parte şi 0 pe partea ailaltă.
2. Se poate să tragi cu Matilda toate cele 60 de shells într-un meci.
3. "Critical Hit!" notification e o minciună electorală. Câte module are un KV? 20? Că am avut 5x critical hits (una după alta!) la un KV (fără tracks!) şi l-a durut în bască. Că după aia au mai fost, tot la acelaşi KV, asta-i altă poveste.
4. Poţi să dai bounce cu HE de mai multe ori la rând (ultimele 4-5 HE shells au fost TOATE bounces). WTF.
5. O Matilda poate să ţină în loc două bucăţi KV minute în şir.

Sunt multe chestii ciudate în filmuleţ; vă invit să-l vedeţi; pentru cei nerăbdători, începeţi de la minutul 07:00.
Chiar mi-ar plăcea să avem o discuţie pe tema respectivă, despre ce se petrece acolo, în special ce stă în spatele ciudăţeniilor care apar.
 
Last edited by a moderator:
5. O Matilda poate să ţină în loc două bucăţi KV minute în şir.
Poate pe dracu'. Daca venea un KV spre tine erai gata din 2 lovituri (presupunind ca avea 107-le) sau dintr-una (daca avea derpgun-ul). :biggrin:
Berbecii aia care capturau baza au dat inapoi in loc sa dea inainte.

Ma bucur ca ai prins invisible tanks (am scris si un post si pe forumul lor dupa ce ai prezentat filmuletu' da' nu-mi fac iluzii ca o sa-l bage cineva in seama, works as intended, e normal sa dispara ditamai magaoaia de KV in open filed la 300 m, nu?).
 
Poate pe dracu'. Daca venea un KV spre tine erai gata din 2 lovituri (presupunind ca avea 107-le) sau dintr-una (daca avea derpgun-ul). :biggrin:
Dacă veneau către mine deveneau mai mari în scope şi le trăgeam shells acolo unde-i doare. 1. detrack; 2. lovitură în "gât" (între turelă şi hull); 3+4 în laterală sau fix în tun. De aproape îi pot măcelări cu AP.
 
Cu T34-85 sunt cateva reguli de baza precum niciodata singur in dogfight, stai tot timpul cu multimea si evita cu orice pret sa fii primary target. Oricum, si mie mi-a fost greu cu tancul asta si m-am bucurat cand am scapat de el.
Cu T43 lucrurile sunt ceva mai diferite dar de obicei joc in pluton cu cel putin inca un medium si asta se vede in raportul win/def unde aici este de vreo 58% ptr win.

In general, din ce am observat, cand joc in pluton meciurile castigate cresc simtitor si e si firesc.
 
Foxter, WoT e un Counterstrike cu tancuri :smile:
bonko, depinde foarte mult cu cine eşti în pluton. Dacă eşti cu camperi sau speriaţi de bombe, e cam nasol. Şi aici depinde foarte mult de oameni.
 
@war4peace
Ma refeream la faptul ca e foarte importanta distanta la care e tinta si locul unde lovesti tinta in joc precum si tactica. Si tanand cont ca Blitzkrieg a fost jocul meu preferat legat de cel de al doilea razboi mondial, WoT mi se pare un joc interesant. Si eu imi amintesc de niste Elefanturi nemtesti distruse de M10 Wolverine cu putin ajutor de la mine si infanterie.
 
Păi aia e, e suficient de bun să scoată bani, nu e nevoie de mai mult cât timp lumea cumpără Lowe. Ah, că se satură de el peste o lună, că şi-o iau de la un SU-85 pentru că joacă prost (descoperit o nouă medalie pentru TD-uri, distrus 3 sau mai multe tancuri de nivel > 2 decât tine într-un joc), asta e numa' bine, mai liberează serverele. Aşa că laşi 2 oameni să întreţină serverele şi să mai răspundă la mail-uri o dată pe lună, şi treci la următorul.
 
Și lumea zice că Blizzard sux că scot un joc la 10 ani, dar de faptul că acel joc e puricat până-n măduva pixelilor nu se mai menționează. Probabil WoT o să ajungă la 1.0 când WoW o să se lanseze :hihi:
 
LOL Steelwall. :biggrin:
 

Attachments

  • lol.png
    lol.png
    308.8 KB · Views: 23
Well, dacă Leopardul avea tunul ăla cu ROF mare, e normal. Putea să tragă toată magazia în IS-3, că nu se întâmplâ nimic, nici măcar șanse de descălțat nu are.

Mi-aduce aminte de o luptă din beta, cu heavy-ul ăla pe gold cu nume infernal (PzKpfw B2 740(f)), care cred că e singurul tanc cu diferență atât de mare între blindaj și tun încât dacă te bați cu altul la fel nu ai absolut nici o șansă să îl omori înainte să se termine obuzele. Am găsit unul cu același tanc și ne-am dat unul altuia câteva minute de la vreo 50 de metri unde apucam: șenile, turelă, dintr-o parte, din față, din spate... nimic.
 
Back
Top