World of Tanks

Dubios sistemul, pe site nu apare nici o notificare. Dau join clan, zice că am aplicat deja sau că am o invitație. Invitația nu apare niciunde decât prin link-ul din e-mail. Meh. I'm in :smile:
 
Casă de piatră şi ne auzim când ne vedem :wink:
LE: "The player has no rights to join a clan" - allex_dd

Cred că e countdown-ul ăla de 48 de ore.
Da' aşteptăm :smile:
 
No ghini, am iesit si eu diin STAPA, acum aștept să pot intra într-un clan nou, în care, din nou, să nu am vreme să fac nimic. Sucks.
 
Cate o lupta misto la fiecare 100 de lupte chinuite. Conform descrierii lor, titlul de Raider s-ar traduce Ninja Schija in termeni romanesti. :biggrin:

Haha, așa se va numi în versiunea în română, bine, fără Schija :biggrin: (asta dacă nu se apucă iară berbecii ăştia de la Wargaming să bage din traducerea făcută de „agenție” :hihi:).
 
Bai, la STAPA numele nu ma interesa deloc, dar Carpato Danubiano Pontic imi aduce de cuvantarile politice de acum vreo 25-30 de ani si prin asociarea creata sucks big time. In plus intelesesem ca se face un clan al poporului de pe XF, nu al tuturor romanilor care joaca WoT, din partea mea ala al romanilor de pretutindeni e doar un alt clan cu care nu simt nici un fel de afiliere, nici macar patriotica. Sper ca nu se supara nimeni, dar asta e impresia mea.
 
Adrian:
1. Poporul de pe XF care joacă în WoT e alcătuit din 10-11 inşi. Hardly a reason to make a separate clan.
2. Asocierea ta e subiectivă; chiar nu mă aşteptam să ai impresia asta; e ca faza aia că zvastica pute că a folosit-o Hitler, când ea săraca are mii de ani vechime şi e simbol mistic get-beget.
(Să nu mai menţionăm ce înseamnă "Stahlpakt")

Oricum, numele clanului se poate schimba (pe bani). Şi nu te obligă nimeni să vii nicăieri. Alegerea ta :wink:
LE: urâciosule :tongue:
 
Apropo de clanurile romanilor din WoT, am vazut pe undeva ca dupa primele zile de Clan Wars niste romanasi de-ai nostri sunt printre primii, ceva cu Ordis Draconis Valachorum...
 
Pai io-te meci ODV vs. STAPA. :biggrin:
shot_176.jpg
 
2. Asocierea ta e subiectivă; chiar nu mă aşteptam să ai impresia asta; e ca faza aia că zvastica pute că a folosit-o Hitler, când ea săraca are mii de ani vechime şi e simbol mistic get-beget.
Stiu ca e subiectiva si nu dau cu rosii in nimeni, dar am prins vremurile alea si erau pline inclusiv cartile de istorie cu "spatiul CRP in care romanii au locuit intotdeauna". Stii si tu, nu alegi ce iti ramane ca pitic pe creier.
 
Adrian, era mai bine dacă se numea "România Mare"? :smile:

În altă ordine de idei, am 55K puncte Free XP şi nu ştiu ce să fac cu ele.

Treaba stă cam aşa:
- Mai am f'o 19K XP până la IS;
- Mai am f'o 12K XP până la T29;
- Mai am o grămadă de muncit până la T-43 (cred că vreo 50K XP);

Acuma, strict între IS şi T29, m-am uitat pe research tree şi mă nelămuresc nişte lucruri:

Ultimul tun de la IS (122mm) costă 19.000 XP, pe când ultimul tun de la T29 costă... 40K XP (40.500 parcă).

IS gun:
Tier: VIII
Nume: 122mm D-25T
Damage: 390/390/465(HP)
Penetration: 175/217/61(mm)
RoF 5.56(r/m)
Accuracy: 0.40(m)
Aim Time: 3.0(s)

T29 gun:
Tier: IX
Name: 105mm Gun T5E1
Damage: 320/320/420(HP)
Penetration: 198/245/53(mm)
RoF: 5 or 6(r/m)
Accuracy: 0.37(m)
Aim Time: 2.0(s)

So...
- Tunul de la T29 are accuracy mai bun (0.37 faţă de 0.4), AP penetration un pic mai bun, RoF neclar (ce e aia "5 or 6"?) şi aim time semnificativ mai bun.
- Tunul de la IS are HE penetration un pic mai bun, Damage mai bun şi necesită mult mai puţin XP (mai puţin de jumătate).

Eu sunt mai sniper, aşa, şi mă descurg în general mai bine cu tancurile americane (T1 Heavy, M6). Pe de altă parte, mă simt bine şi jucând cu tancurile sovietice. Totuşi, pentru Tier 7 trebuie să aleg numai unul.

Question is... which one? :smile:
 
Back
Top