World of Tanks

titlul de Raider s-ar traduce Ninja Schija in termeni romanesti. :biggrin:
In beta am prins si eu doua sau trei medaii de raider.... cand uitam de joc si imi vedeam de alte treburi si reveneam ca o zambila in joc si ma duceam senin spre baza lor, fara sa mai fie cineva in drum :biggrin:. Cred ca una am facut-o pe bune. Am stat pitit si dupa ce am prins cateva hituri si deja echipa adversa era subtiata m-am dus si eu la atac.

Zilele astea am jucat cateva meciuri si m-am trezit cu T28 sau SU-76 in fata a 5-7 IS/KV-3/Tiger... In fine, OZN-uri de care ma ating doar ca sa stie ca-s acolo.

Daca as putea sa piratez jocul asta cu cata placere as face-o. :smile:
 
Sunt lucruri de calitate proasta pe care totusi le-ai accepta daca ti le-ar da cineva gratis. Dar crezi ca ai da banii pe ele?
Pentru mine (insist sa bolduiesc in caz ca ca unora nu le sare suficient in ochi exprimarea) e o insulta sa ceri bani pentru un joc cu o asemenea realizare tehnica si m-as simti cu adevarat prost (fata de mine) daca as sari cu banul ca sa fac dintr-un joc prost un joc mai putin prost. Dar fiind gratis e bun de pierdut vremea.

Acestea fiind spuse mi-as dori sa fie 100% pe bani doar ca sa pot sa il crackuiesc, sa-l piratez si sa le fac si eu lor in ciuda asa cum le fac ei jucatorilor... :smile:
 
Pai nu-i ca si cum as putea sa protestez in alt fel. Raspunsul logic ar suna cam asa: "Nu-l mai juca".
 
Trei. M4 Sherman, T1 Heavy şi M7 Priest. Asta dacă îl vrei Elite.

Mda, am uitat de popa. Still, e distractiv daca e intr-un meci de tier 3-6 sau 2-5, dar orice tanc e aiurea intr-un meci in care e ultimul din lista si nu are calitati de scout.
 
Între timp am trecut de la Luchs la Leopard, și e mult mai fain. În primul rând 50% din upgrades sunt de pe Luchs, deci nu pleci din prima cu porcărie de motor. În al doilea rând ai tun cu care te poți da la medium-uri. În al treilea rând ai blindaj mai serios. În ultimul joc m-am distrat cu un KV în baza lor, eu nu puteam să-l zgârii, el nu putea să mă prindă, că mă ascundeam după tancuri distruse. Am luat vreo 3 lovituri directe de la KV de aproape (presupun că n-avea nici el cine știe ce tun totuși) dar am supraviețuit până l-au nimerit cu artileria. Excelent pentru vânat artilerie, față de M5 Stuart are avantajul că ține mult mai bine la lovituri.

Partea nasoală: se descalță cam repede.
 
Vazand ultimele spg-uri tier 8 adaugate in patch m-am hotarat sa merg pe cele de la rusi, dupa ce la tier 7 americanii mi se pareau superiori. Dar am facut vreo 14k exp chinuiti cu SU-26 ca sa descopar ca si cel mai bun tun de la SU-5 are range slab, damage asemanator si doar 14 ammo maxim. Dupa cateva meciuri l-am vandut si am luat din nou KV sa merg spre S-51, nu inainte de a lua o medalie mai rara. :biggrin:

w3.png
 
La SU-5 ajungi destul de des la ultimul obuz, asta nu imi place nici mie, alaturi de range-ul slab. Altfel, e un tanc de arty chiar decent. Iar cu SU-26 n-a fost deloc chin, il voi pastra forever and ever, cand am chef de fun fun fun ala este tancul ideal pentru mine...
PS: cum papuci ies din clan?
 
Diferenta dintre el si precedentul este doar la penetration, asa ca depinde de stilul de joc. Eu ma intalnesc foarte des cu IS-3 face to face, si cu asta nu mai trebuie sa dau cu HE :smile:
 
Daca te referi la BL-9 pe linga penetrare mai are un atu important: accuracy. 0.35 fata de 0.4 il face tun de sniper. :smile:
RoF-ul e decent si la BL-9, dar penetrarea si accuracy fac toti banii banuiesc.
Intrebarea mea era mai generala, daca tancul in sine merita (bineinteles ma refer la full-upgrade, echipaj 100%, module, etc).
Adica eu deja ma cam impiedic la credite cu IS-ul simplu si banuiesc ca la Tier 8 devine si mai dureros o infringere cu citeva obuze trase si mort timpuriu...
 
Back
Top