World of Tanks

...pentru că s-a dat startul aiurea, pentru că io nici acu' nu ştiu cum funcţionează, etc., etc.
Eu încerc să aduc în clan jucători buni (am adus un român cu IS-3 şi ISU-152 parcă), dar e plin acuma.
Cred că mai trebuie un clan. M-aş băga, dar noah...
 
Daca STAPA e plin si e nevoie de un loc pot renunta la al meu. Nu am decat un TD de nivel 5 si cateva tancuri deblocate, dar nu cumparate, asa ca nu pot ajuta prea mult inca in clan wars, doar sa imi spuneti daca e cazul sa imi iau jacheta si sa o intind, nu ma supar.
 
Damn, n-are treabă cu cine e în STAPA, geez. Nu fiţi români :smile:
Staţi liniştiţi că e OK :wink:
(unless you all want a romanian clan of course, in which case that can be aranged)
 
Pai zici ca e clanul plin si nu mai poti aduce jucatori, asta nu inseamna ca trebuie cineva sa iasa ca sa poata intra altcineva?
 
Nu :smile:
Înseamnă doar că e clanul plin şi că nu se mai pot aduce jucători, atât.

Analogie: ai un cofrag cu 30 de ouă. Nu mai poţi pune ouă în el. Nu înseamnă că arunci un ou ca să pui altul doar fiindcă se poate :smile:
Dacă vrei mai multe ouă, mai cumperi un cofrag. De-aia eram curios dacă sună interesant crearea altui clan, dar n-am primit răspuns. Mă gândeam la un clan românesc...
 
Pai daca s-ar face un clan cu cei de pe-aici ar fi suficient pentru niste meciuri ocazionale, zic eu.

Daca ai un cofrag cu 30 de oua si primesti oul de aur si nu ai unde sa il pui singur ca arunci unul din ouale existente, nu e neaparat nevoie sa mai cumperi un cofrag.
 
N-ai de unde să ştii că e de aur oul ăla, poate să fie stricat până la măduvă :smile:
Mă rog, nu asta e relevant, ci ideea de clan separat.
Let me know if interested :smile:

LE: Neo, e joc făcut de rusnaci maniaci după mălai. That should say it all :smile:
 
Guys si eu vreau clan cu voi dar daca dupa Beta se pastreaza cum e acu' si echipa adversa e plina cu tier 9-10 si doar fo' doo artilerii de saminta io zic pas ca nu ma prinde deloc stilul asta de joc.
Ar fi brici daca ar limita ceva de genu' Tier 5-7 categoria musca si Tier 8-10 categoria elefanti. :biggrin:
 
Pe mine chestia asta cu clan wars nu mă prinde de nici o culoare. Plus că ai câte un ciclu de joc la fiecare oră, teoretic ar trebui să facă mai mulți oameni din echipă cu schimbul la atacat, mutat, făcut câte ceva pe hartă, de-astea.

Iar ideea de clan românesc (ăsta fiind singurul criteriu) mă înspăimântă de-a dreptul, dacă fiecare se crede deșteptul pământului...
 
Păi eu aş vrea să fie tot ceva de genul "no obligations"; în gen STAPA, dar fără Clan Wars (deocamdată). Şi în strânsă legătură cu ei, adică să utilizăm acelaşi forum, să facem intreclan platoons dacă e nevoie, stuff like that.
Nu-i grabă, toată lumea poate să se gândească, să cugete în voie, că n-au intrat zilele în sac :smile:
 
Singurul avantaj de a sta în STAPA e că mai învățăm de la unii-alții diverse strategii. Da' în rest, la acest moment sunt fix inutil acolo.

Io-s în favoarea creării unui clan separat pentru noi, cu scopul de a juca împreună în plutoane sau, dacă ne tună, companii. Da' în rest, fără clan wars și dume din astea. Atmosferă relaxată, joacă cine când poate, fără obligații - this is supposed to be fun.

Se mai bagă cineva?
 
Păi... eu :smile:
Dar e un "cool-down period" de 48 de ore de când am ieşit din STAPA, până pot să creez alt clan. Aşa că doar după seara zilei de 23 mai o să începeţi să primiţi invitaţii :smile:

Sunt 15 români în STAPA; dacă măcar 10 vin în noul clan, o să fie un bun început.
Clanul reprezintă doar o fereastră de chat pentru toţi şi posibilitatea de a face pluton mai uşor. În rest, nimic deocamdată :smile:
 
Da mai, io am zis ca-s pe felie dar chestia mi se pare cam inutila. In clan wars fara macar Tier 8 nu te poti apropia si daca nu joci Clan wars de ce sa faci clan? :what:
 
Back
Top