World of Tanks

Eu am patit-o cu M2 Light Tank, m-am trezit pe Karelia in coada listei, in lupta cu KV, PZ III, T-34, Stug, o gramada de fieratanii grele si rele. Am luat un demaraj de campion pana la primul pietroi cu intentia sa fac scouting, m-am plictisit si am luat-o inainte si mai tare. M-am trezit cu un KV in fata, i-am tras una cu flinta mea de 37 mm cat sa-i iau vopseaua, a ripostat cu un obuz imens, apoi a aparut inca un Stug si-a incercat tunul pe carapacea mea, care s-a dovedit insa indestructibila.

Am bagat viteza printre ei, au aparut punctele rosii, am luat multe obuze pe carapace, insa tancul meu inainta victorios, direct in baza inamica, unde am inceput sa ma intart de nebun degeaba in jurul steagului. Intre timp a inceput sa ploua cu obuze, manevra a atras atentia, parea ca toti vecinii insistau sa gaureasca un biet tanc usor, in timp ce eu cautam sa capacesc ceva artys, care se ascundeau insa bine.

Brusc m-am pomenit in fundul lui arty si am inceput sa-l ciuruiesc cum am putut mai bine. Dupa ceva ignoranta din partea lui, si-a intors tunul si mi-a tras una sanatoasa si inutila.

Am plecat de acolo repede si am fugit dupa un KV pe care am inceput sa-l hartuiesc de la mica distanta, in timp ce el tragea in disperare in cutia mea de tabla. Din pacate un Stug a avut ceva mai mult noroc, un singur obuz m-a facut fier vechi.

Dupa ce eroica misiune s-a terminat, am constatat ca mai aveam vreo doi colegi in misiune, iar adversarul vreo 5, asa ca scorul final a fost de partea lor. N-am prea castigat nici Xp si nici puncte, desi am avut multe lovituri la tinta. N-am avut din pacate prezenta de spirit sa retin cate obuze m-au lovit, am uitat... sa ma uit, si nici cate am tras la tinta. Oricum aparea ca nu am dat damage la nimeni, ceea ce era cat se poate de real.
 
Asta merita pus si aici. Singurul motiv pentru care nu a facut 12 killuri e ca a ramas fara ammo. Chiar si asa tot i-a rupt aluia senila pana sa moara :biggrin:. Scorul era 14:14, dupa ce micul gigant s-a invartit singur pe harta si a curatat 5-6 adversari.

L.E. Am dat peste cateva buguri recent de am inceput sa ma intreb de ce naiba as da un leu pe jocul asta... Trag intr-un tanc, imi striga ca we've got them (sau ce spune cand distrugi un inamic) dar el era la 28%. Dupa 5 secunde pun iar tinta pe el si era la 29%. In alt tanc am tras, a explodat si s-a innegrit caroseria si dupa o fractiune de secunda a revenit din morti si zburda pe acolo linistit.
 

Attachments

  • 11.jpg
    11.jpg
    135.8 KB · Views: 25
SU-85 powah. :biggrin:

su_85.png

Medalia e deosebita, e prima in 5000 de meciuri. Singur impotriva tuturor (bine erau numa' 6). Ma simt bine.

Noile harti. Steppe aia am prins-o de trei ori si de fiecare data am fost la fel de bezmetic, alergam dintr-o parte in alta de nebun dupa puncte rosii.

Mountain pass e super, o gramada de cai de acces, e mare, e frumoasa pentru toate specializarile. Ramine de studiat da' cu KV-3 dintr-un capat in altul plus caftelile de pe drum se cam termina timpul de joc.

Lag am avut o singura data pina acum, dar n-am jucat decit fo' 15 meciuri.
Tre' sa ma obisnuiesc cu minimap-ul si noile harti (si alea redesenate) si cred ca merge treaba.
Nu mi-e clar daca e mai bine cu spotting-ul si ghost shells dar ramine si asta de vazut.

bausto buba e acu' cu noul patch sau inainte? Eu pe alea de le zici tu nu le-am intilnit. Inca.
 
Cu spotting-ul tocmai am văzut eu cum e: mă duceam cu Luchs-ul spre un SU-85 văzut de departe, ajung lângă el - chiar lângă tufiș - și dispare. Mă învârt pe lângă, că poate îl văd iar, până i se face milă și mă spulberă dintr-o lovitură.
 
L-au facut arcade, in ultimele 2 misiuni a iesit scor de maidan: 15-7 in una (alergam cu SU-85 dupa inamici ca sa apuc sa mai distrug si eu cate ceva, abia am prins 5 si s-a terminat jocul) iar in una am ramas cu 9 HP intr-un T-28, 2 inamici distrusi la activ si de acolo pana la final am mai distrus inca 5. Nu sunt sigur atat de bun, cred ca au stricat jocul.
 
Adrian nu's ce sa zic, dealungul timpului eu am avut parte sa fiu in echipa cistigatoare cind am batut cu 15-1 si cind ne-am luat-o cu 15-1. :biggrin:
Poate ai nimerit o serie cistigatoare. Sau poate chiar au nerfuit astia jocul ca sa apuce mai multi gugustiuci sa faca si ei un kill acolo. Cu rusii astia nu stii la ce sa te astepti.

BTW, am dat de o gramada de Lowe d'alea pe bani grei. Nu prea au ce face aia cu banii bag de seama.
 
Eu am văzut unul în echipa adversă şi le-am dat tuturor mesaj "let's kill the rich bastard".
Nu vreau să vă zic ce-a ieşit. Noi am luat bătaie, da' ăla a murit printre primii.
Harta: Mines (ex-Pagorki)
 
Mi s-a parut mie ca Mines seamana cu Pagorki... :frown: .
Shit, i loved Pagorki... :frown: . Ce bine era sa bage Mines si sa lase si Pagorki...
 
Eu am văzut unul în echipa adversă şi le-am dat tuturor mesaj "let's kill the rich bastard".
Nu vreau să vă zic ce-a ieşit. Noi am luat bătaie, da' ăla a murit printre primii.
Harta: Mines (ex-Pagorki)

Not nice. Așa am pățit eu cu Matilda. Și am nimerit și un pluton inamic super bine organizat. Am murit printre primii și-am mai luat și bătaie, deși mă pitisem super bine. Concluzia lor a fost "rich bastard with tank paid for real money". Not nice.
 
Ete na... și de ce nu le-ai răspuns „poor and frustrated bastards with stock tanks struggling to make together same amount of credits I get in every game” :tongue:

Mines arată mult mai bine decât Pagorki. Au apărut tufe și pietroaie unde trebuie, au dispărut niște garduri și întărituri de pe insulă, nu mai poți sta pe dealul din stânga jos la snipereală spre insula din stânga mijloc că nu vezi fără un scout, etc.
 
Nu am jucat Mines decat o data (am facut doar 3-4 meciuri aseara, din care 2 Steppes), dar mi se pare schimbata suficient de mult incat sa nu mai functioneze tactica de pe cea veche, asa ca puteau sa le lase pe amandoua. Acum mi se pare mult mai aglomerata, seamana mai mult cu hartile urbane (mai putin teama de artilerie) decat cu campurile deschise pe care TD-urile te iau la frecat.
 
Imi bag picioarele, la orice lovitura iau detrack, indiferent de tanc!? Wtf!? Si cum e posibil sa te trezesti pe Himmelsdorf in timp ce mergi linistit inainte fata in fata cu un Marder II care venea si el direct spre tine. Asta pe la 40 de m asa, fara cover, fara nimic...
 
Not nice. Așa am pățit eu cu Matilda. Și am nimerit și un pluton inamic super bine organizat. Am murit printre primii și-am mai luat și bătaie, deși mă pitisem super bine. Concluzia lor a fost "rich bastard with tank paid for real money". Not nice.

Bă, mă leşi... Matilda e 1500 Gold, Lowe e 7500 Gold. Pe forum-ul oficial e mare vânzoleală de "Huo" pe chestia asta. E pur şi simplu enorm de scump.

Eu de obicei cu Matilda sunt întâmpinat cu "Oh, Matilda, we lose" în echipa mea sau "LoL, Matilda" dacă mesajul vine de la inamici.
Drept e că Matilda e cam OP pentru un Tier 5 medium tank. Am cumpărat şi câteva gold shells, le ţin deoparte şi le folosesc contra KV sau T1 Heavy ca să le dau lovitura de graţie.

Mi s-a parut mie ca Mines seamana cu Pagorki... :frown: .
Shit, i loved Pagorki... :frown: . Ce bine era sa bage Mines si sa lase si Pagorki...

Ce naiba îţi plăcea la pagorki, că totul era doar "go hill as fast as possible"? nicio strategie, nicio cale alternativă, era un mare praf.
Când mă duceam pe hill muream, când mă duceam pe ocolite prin dreapta dădeam de angry bushes, prin stânga stăteam la snipereală sau pitit şi făceam pe troll-ul fugind către baza inamică spre finalul luptei.
Acum ai căi de atac separate, alternative, rute ocolitoare and shit. Way better.
 
Pe Pagorki aveam locurile mele preferate, niciodata uphill. Intotdeauna prin balta.
Cand stateam in partea cu balta in dreapta, fugeam pana la un boschet care avea un pietroi intr-o parte si asteptam sa se alinieze toti nataraii care fugeau uphill. Nimeream cativa si ii obligam sa se ascunda, apoi fugeam spre baza prin dreapta.
Din partea cealalta aveam rezervare la boschetul din stanga, de unde observam ce se petrece in balta dar si uphill. Cand raportul de forte era ok fugeam spre baza adversa, daca nu, stateam sa apar baza mea.
Mines arata si ea foarte bine, trebuie sa ma obisnuies cu ea.
 
Mda, invisible tanks si ghost shells exista in voia cea buna. Momentan singurul lucru pozitiv e detrack-ul mult mai greu de facut.
Plus de asta o data la citeva meciuri am parte de lag si ma trezesc ori mort ori la dracu-n praznic pe harta.
Asta e, back to game.
 
Eu azi n-am nici o şansă de jucat coerent. Există lag selectiv (nu pot să mă mişc minute în şir, da' pot să trag şi chiar să distrug inamici), există chestii care apar brusc (stau cu SU-85 în tufiş la 4 metri de colţul hărţii şi apare brusc un KV între mine şi marginea hărţii), există ghost shells la discreţie (trag de 5 ori în T1 Heavy şi nu îl nimeresc până vine el chiar lângă mine şi mă spulberă).
 
Am avut şi eu parte de ghost shells.
Dar cu KV am avut parte aproape numa' de meciuri contra tier 8-9. Am dat quit battle într-o veselie.
Match-maker-ul e harcea-parcea, după cum se poate vedea mai jos.

mm02q.png
 
Bun, la toate alea spuse si de voi mai bag si artileria. Io cred ca ma las daca mai prind citeva zile d'astea numa' cu meciuri vs. 3-4 artilerii si io in heavy tanks. Chiar imi strica si ultima bruma de placere ramasa dupa matchmaking, lag, T54, tancuri klingoniene si obuze Iosefini.
S-ar putea sa se apropie momentul unei pauze prelungite daca mai continua asa. Din pacate. :frown:
 
Momentan singurul lucru pozitiv e detrack-ul mult mai greu de facut.
O fi la tine, pentru mine este cea mai frustranta modificare... SU-85B, T28, SU-5, Matilda... 50% dintre lovituri sunt detrack.
Io cred ca ma las daca mai prind citeva zile d'astea numa' cu meciuri vs. 3-4 artilerii si io in heavy tanks.
Zi-mi si mie, peste ce arty dai tu de sunt asa de rele si cu ce tancuri joci? Eu joc cu SU-5, al mai tare tun, ale mai rele obuze si cu KV-1S, T29 si Tiger nu e deloc simplu, de-abia le iau cate 10-15% per lovitura, 20% cu mega noroc...

LE: arty p0wah FTW. :goofy: Pacat de banii putini produsi, altfel SU-26 ramane un tanc delicios. :smile:
 

Attachments

  • arty.jpg
    arty.jpg
    81.6 KB · Views: 17
Back
Top