World of Tanks

Mai pe mine m-a socat ca a fost 12:00 secunde din clipa cind a inceput reload-ul pina s-a terminat. Nici macar o miime de secunda mai mult sau putin. Adica fix cit zic astia ca e RoF-ul la tunul asta.
Cum am spus mai sus -10% cu rammer si +16% eficienta la echipaj (din bonusul comandantului plus ventilatoarele) ar fi trebuit sa faca ceva. N-am pretentia la -26% load time cum imi da mie din matematica mea ruginita dar macar o secunda acolo, ceva, o maslinuta, un gindacel. :biggrin:

Eu sincer pun la indoiala orice modul acum daca ajuta la ceva. Sau o fi random influenta lor?
 
Pe partea de rammer + vent cred ca ajuta pana cand echipajul este 100%, adica da un boost atat cat sunt aia prosti. Mai apoi se desteapta baietii si nu mai au nevoie de module... Ia sa ma uit in manual pot gasesc acolo ceva mai multe info.
Eu am pus coated optics si acum parca vad ceva mai mult decat inainte!
 
Hmm, m-am mai uitat pe forums şi se pare că RoFul ăla este ceva echivalent cu "up to 500% better" din reclame, adică minimul posibil în condiţii ideale (100%+Rammer+Vent) :biggrin:
Ce să zic, gândire sovietică...
 
Mie-mi mergea grindingul descurajant de încet, și am făcut pauză de la joc vreo 2-3 săptămâni. Acum am reușit să iau gold, am luat repede o Matildă și acum e altă viață! Pot obține cash într-un ritm decent ca să-l folosesc pe restul achizițiilor. E dat naibii tancul ăsta mic :smile: În sfârșit am putut să cresc SU-76 până la elite, și să cumpăr SU-85B.

One more thing: jocul are cu totul alt feeling cu muzica oprită, dar în fundal mergând soundtrack-ul de la TRON Legacy :biggrin:
 
Exact asa am facut si eu ca altfel innebuneam la cum se juca in tier 1/2 dupa lansarea oficiala.

war sincer aia e singura explicatie logica. Ai 100% RoF daca folosesti toate modurile alea. Altfel nu.
 
Ia ca acum le-am dat jos am sa cronometrez din nou timing-ul la reload (SU-100 si T29).
SU-85 este in continuare pe vent, camo si rammer.
 
There is currently no text in this page. You can search for this page title in other pages, or search the related logs. :frown:

fixed, thx!
Mersi mult ptr link.
 
Problema e că NU e oficial, e o chestie pusă laolaltă de utilizatori şi la fel de bine poate să aibă valoare zero.
 
Oficial-neoficial aia e singura explicatie posibila si logica (in afara de faptul ca modulele sunt buguite) chiar daca pe pagina de prezentare a caracteristicilor fiecarui tanc se specifica doar ca echipajul trebuie sa fie 100% trained.
Ma rog, pina la urma bine ca macar am ajuns la maximul teoretic cu modulele alea dar sunt curios de testele lui bonko fara module ca mie nu-mi vine sa pierd f'un meleon de credite doar sa le dau jos si sa le pun din nou. :biggrin:

Aseara am avut parte de un moment de distractie cu T29. Am primit medalia de Scout intr-un meci cu compania STAPA (cautam un mod sa-l killerim da' pauza). Echipa adversa era formata din 9 jucatori care au facut rush fix pe mijlocul dealului de pe harta Pagorki si m-am nimerit io sa fiu primul care urcam dealul. Pe toti 9 i-am demascat. Am ras un Stug si dupa aia am fost pe post de practice target pentru toata echipa adversa (un Object mi-a dat lovitura de gratie). N-am apucat sa fac reload la 105-ul din dotare...
Totusi T29 si Scout e o combinatie mai putin intilnita zic io. :lol:
In alta ordine de idei mi-am facut loc in Top 500 la kills. Io sa fiu sanatos si la mai multe. :evil:
 
guguloi, felicitari ptr top 500! :smile:

Legat de teste, am facut ieri numai unul cu T29 si parca a fost ceva gen 12.24 sec reload dar nu sunt prea sigur de cat de accurate a fost degetul meu cand am pornit cronometrul. Revin cu detalii.
- SU-85, crew 100%, camo, rammer, vent, tun 107mm, 7.79 rounds/min: 7.58 sec
- SU-100, crew 100%, camo, laying drive, coated optics, tun 122mm, 5.38 rounds/min: 12.67 (+1 sec e posibil sa fie deoarece eu am inceput sa cronometrez din clipa in care am tras - refac masuratoarea)

Btw, ca vorbeam de spall liner, vezi ca-i greu si-ti scade acceleratia. L-am dat jos.
Acum am cutia cu scule, stab si coated optics pe T29 (nu folosesc turela noua).
 
Multam' omu' de teste.:thumbs:
Despre module. Am stat ca vaca aproape o zi sa le iau la rind sa vad ce-as putea pune si am zis asa:
- Spall liner. De obicei arty mi-o trage direct in freza si mai putin in senile. Iar despre ram nu-s prea multi care sa dea navala intr-un T29. Pass.
- "Wet" Ammo Rack. Nu prea am probleme cu ammo rack decit (in rarele cazuri deocamdata) cind sunt lovit cu HE si atunci e naspa tare cu reload-ul la 105 mai ales cind imi omoara si un loader...
- Enhanced Gun Laying Drive. Pina face reload tunul de 105 am timp berechet sa fac si aiming-ul ca lumea. Pass.
- Vertical Stabilizer. Tancul se misca destul de greu fiind un heavy asa ca e destul de OK aiming-ul din mers. Daca mai adaug si acuratetea cam naspa la tunul de 105 mi se pare in plus si asta. Pass.
- Coated Optics. Bun, +10% la view range da' ce folos ca vad pina la 470m daca tunul bengos da cu virgula la distanta aia. Pass.

Asa ca am ramas la good ol' trusty rammer si ventilatoare plus toolboxu', macar sa scot tot ce se poate din load si echipajul maximizat.
Ca o paranteza, Toolbox si repair skills la 70% vizibil ma ajuta la repair tracks. N-am cronometrat dar mi se pare ca ajuta.

Asa ca o observatie personala, de cind am T29 in vasta majoritate a bataliilor sunt plasat in primii 5 (primii trei mai exact). E OK ca si matchmaking dar e naspa cu echipa ca ori vin ca oile toti dupa mine ori aia din echipa adversa ma iau la ochi ca doar de am T29 si sunt in fruntea listei. :biggrin:

BTW, turela cu urechiuse pare OK deocamdata. Inca nu le-a nimerit nimeni. Chestia e ca pe cit posibil misc turela tot timpul ca sa nu fie prea usor de nimerit in ele.

Una peste alta imi place foarte tare T29. Pe linga faptul ca e aratos imi da si un sentiment de siguranta in marea majoritate a luptelor. Doar sa nu fiu lasat singur in fata si ma descurc onorabil.
N-as vrea sa-l compar cu Tiger ca e jenant. Am citeva Tiger-uri puse la panoplie deja. Cu KT e un pic mai dificil, mai ales la distanta ca ala e sniper.
Ah, si da, ai dreptate cistigi bani cu el. Chiar si cu tunul de 105 unde te costa 1k obuzul tot iesi pe f'un minim 5k plus daca apuci macar sa faci ceva in meciul ala. Nu e un money maker dar se poate auto-intretine fara probleme.
 
Asa ca o observatie personala, de cind am T29 in vasta majoritate a bataliilor sunt plasat in primii 5 (primii trei mai exact).
Ordinea în listă e o sortare (în ordinea asta) de: tier, numele tancului, numele utilizatorului. T29 fiind tier 7, probabil nu sunt chiar aşa mulţi peste.
 
So... am următoarele opţiuni:
- Iau M6 şi joc niţel cu el la oha... sau...
- Sar complet peste M6 şi merg direct la T29.

Problemă de research nu se pune, întreb doar dacă M6 aduce vreo satisfacţie imediată sau better off without it?
 
M6 cu tunul de 90 mi-a placut mai mult decit T1 cu tunul de 76. :smile:
Macar te obisnuiesti cu tunul de 90 ca ala o sa fie pe T29 pina stringi 50k XP pentru senile si tunul de 105...
Eu sincer n-am sarit decit peste cele de la tier mic ca ma enervam (bine si am grabit pasul cu ceva gold for XP la M3 Lee ca mi-a scos peri albi), restul le-am jucat de fun macar.
 
Hmm, m-am mai uitat pe forums şi se pare că RoFul ăla este ceva echivalent cu "up to 500% better" din reclame, adică minimul posibil în condiţii ideale (100%+Rammer+Vent) :biggrin:

war sincer aia e singura explicatie logica. Ai 100% RoF daca folosesti toate modurile alea. Altfel nu.

Problema e că NU e oficial, e o chestie pusă laolaltă de utilizatori şi la fel de bine poate să aibă valoare zero.
Iaca si oficial. End of story.
 
Back
Top