World of Tanks

Da, posibil!

Revenind la T29, inca ceva info:
- upgrade-ul de turela aduce vreo 100 - 150 hp + 50m view range, adica de la 380m la 430m; numai ca astea vin si cu minus: urechile sunt weak spot + mie nu-mi place cum arata

De la minusurile de mai sus apare intrebarea 'ce module pun pe tanc?'.
- vent: ok cel putin ptr o vreme; atunci cand echipa este 100% nu stiu daca plusul pe care il mai aduce face asa o diferenta
- toobox: f util cel putin pana cand echipajul e ceva mai 'skilat' ca sa zic asa, dar chiar si atuni repair track ia ceva timp
- rammer: sa dea naiba, daca ai rof 5/min nu stiu ce mare diferenta mai face rammer-ul asta (e de testat as zice eu); oricum -10% loading time e in teoarie!
- spall liner: asta ar trebui sa fie util si sa ofere ceva protectie la HE si arty
- coated optics: de luat in considerare daca nu faci upgrade de turela
- vertical stabilizer: eu l-am luat si ma ajuta ptr ca folosesc destul de des sinpe mode chiar si in close combat (urmaresc sa le-o dau sub buric unde-i pielea mai fina :smile:)

Doar ce am facut un test cu rammer montat pe T29 si reloading in 11.55 sec.
Banuiesc ca rammer are efect cand ai echipaj de pana in 100%.
La fel si SU-85, reloading aproape 8 sec standard cu rammer montat (crew 100% in ambele cazuri).
 
Last edited:
Eu am rămas în urmă şi am de gând să rămân aşa câteva (zeci de) zile.
- T1 Heavy e Elite şi crew la 98%.
- T-34 a devenit Elite azi şi cu crew la 92-93%.
- SU-85 e "în creştere".
- Matilda a comutat pe generat free XP, numai azi am strâns de vreo 20K.

A, şi da, am 33 de Sniper Medals şi până în iulie vreau să adun 100.
 
Pentru cei care sunt membri STAPA si care comenteaza ca nu au fost anuntati/nu au stiut/nu a scris la gazeta/nu a fost stire pe tv despre 'shooting movie parade' - ca altfel ar fi fost prezenti - ii rog un singur lucru: sa taca.

Pentru cei care critica filmul facut de war4peace ca nu are aia, ca nu are ailalta, ca e flat si lipsit de climax, ii rog sa vina cu niste propuneri concrete de imbunatatire a materialului existent iar war4peace o sa verifice daca le poate implementa prin video editing. Altfel, am o rugaminte similara precum cea de mai sus: sa taca.
Pentru cei cu logica lipsa si cu argumente ce promoveaza mediocritatea (sau mai rau): sa taca. Nu trebuie sa vezi prin pereti sau sa fii Copolla ca sa ai o opinie avizata daca un film cu Superman sux sau nu, sper ca asta explica tot.

- Matilda a comutat pe generat free XP, numai azi am strâns de vreo 20K.
Cum faci 20k free experience intr-o zi? Din ce am observat dupa fiecare misiune iti da puncte de experienta pentru tancul respectiv si un procent mic (poate 10%, nu stiu sigur) ca free experience. Sa inteleg ca ai facut vreo 200K azi cu Matilda si ai si cei 20K free XP? Mi-am luat si eu Matilda, dar abia am facut 1K XP in cateva zile.
 
Let me rephrase :smile:
Matilda are crew la 100% şi aveam marcat "Accelerate Crew Training". Ei bine, azi l-am scos, urmând să adun XP şi să-l convertesc în Free XP mâine sau poimâine, când mai fac un shopping de gold.
Adică astăzi am făcut bătălii cu Matilda şi s-au adunat vreo 20K XP care urmează să fie convertiţi în Free XP.
Sorry, am fost cam vag în postul anterior :smile:
 
bonko multam' mult de idei si teste.
Deci Toolbox musai, spall liner e de luat in seama si ala cu aiming time la fel.
Sunt surprins de ventilatoare si rammer daca zici ca efectul e practic zero. Sincer din beta incoace le-am pus pe ambele pe orice masinarie am condus. Acu' ma gindesc serios sa-mi schimb modulele.
In alta ordine de idei, deci da, Tier 6 vs. IS-7 (nefericitii aia cu KV-uri din echipa adversa erau in pluton saracii). Rusnacii rulez. :capu:
 

Attachments

  • tier10vs6.jpg
    tier10vs6.jpg
    545.4 KB · Views: 19
Da, la fel am procedat si eu vent + rammer as a must. Vent mi se pare ok cel putin cata vreme crew nu este 100%, mai incolo nu stiu ce diferenta face asa cum spuneam mai sus. Legat de rammer am testat atat pe T29, cat si pe SU-85: nici o diferenta, reload timing standard. Poate ar fi bine sa mai testeze si altcineva.
Deja am dat jos rammer de pe T29 si am pus spall liner si asa am de gand sa fac si pe td-uri (pun optics/gun laying drive) - o caruta de bani!
Btw, am citi pe undeva pe forum ca rammer ar face ceva dar nu mereu si ca -10% e max atins...
 
Eu am obligatoriu rammer pe Matilda pentru că face aim lock-on mai repede decât reload; deci orice minus la reload ajută.
Comparativ, degeaba pui rammer pe T-34 cu gun-ul de 57mm pentru că face reload mai repede decât aim, deci acolo trebuie modulul ăla care îţi scade timpul de aim... cum dracu îi zice... nu ştiu :smile:
 
Pai pana mea in mod normal rammer + echipaj 100% plus ventilatie ar trebui sa dea o eficienta de 116% la echipaj. Cu rammer mai scade timpul de load cu 10% deci practic ar trebui ca load-ul standard sa scada cu 26% nu? Sau stau prost cu matematica?
Hai ca nu-l scade cu un sfert dar nici macar un 10-15% vizibil nu e? Rusnacii dreq.

In alta ordine de idei T29 e in garaj da' am o problema: m-am indragostit de M6 elite... :inlove:
Am fost pina si Invader 100% cu el. :haha:
 
Invader 100% am şi eu două, din câte îmi amintesc ambele cu Matilda.
Cât despre informaţii din joc, se vede că-i făcut de ruşi. N-au nicio treabă cu claritatea. Sincer, cred că nici ei nu-şi dau seama care ce-i.
 
FYI legat de spall liner - se spune ca nici ala nu prea face ce ar trebui sa faca in procent de 15%, ci cu mult mai putin.
Asta mi-a spus un coleg de clan care a citit pe forum despre testele unora. Nu stiu ce modul sa mai cumpar!

Cand o sa iesi cu T29 pe strasse o sa cam uiti de M6.
 
Eu tocmai ce mi-am luat SU-85B, am pus tunul de 57mm lung si am inceput munca spre SU-85. Greu, noroc cu Matilda ca face bani, da' e nasol fara FreeXP. Ma lupt acum si cu SU-5, e lung al naibii drumul pana la SU-8, 48k credits...
Si nu stiu ce naiba sa fac cu M2 parca ii zice, daca sa continui cu el si sa iau M3 Lee (all time favourite vad) sau sa merg spre T34 la rusi si gata... ca ori joc eu prost ori M2 ala e prost, orice-as face mi-o iau urgent in 90% din batalii...
 
dreamer daca M2 e prost stai sa ajungi la M3 Lee. :biggrin:
Io mi-am rupt 150 gold ca sa convertesc free experience sa scap de el. M-a exasperat la un moment dat, nu mai suportam sa intru in lupte cu el. E un fel de TD dar fara vlaga la tun si mare cit un hambar.

Deci bonko o sa-mi placa T29 mai mult ca Matilda? Yammy...
Mai naspa e ca plec doar cu tunul de 90 pe el deci tot un fel de M6 dar cu un tier mai sus. O sa vad in uichend daca ma hotarasc sa renunt la M6 si sa-mi transfer echipajul pe T29. Ma uit strimb la cele 40k credite pentru tunul de 105 plus 10k pentru senile. Basca motoarele...
 
Eu mai am vreo 8k XP să iau tunul de 107 pentru SU-85 și încă 25k să-l fac elite, ca să trag de crew mai rapid. Mi-am mai luat un M3 Stuart, pentru când mă plictisesc de așteptat cu TD-urile. Mai sus trec doar după ce echipez complet SU-85.
 
Eu am umplut toate sloturile cu tancuri ! :smile:
Principalele favorite sint M2 Light Tank si Pz35(t). Ca sa am parte de putina variatie am luat si un MS-1, cu care stau dupa copaci in genul unui TD, un T57 cu care ma joc de-a SPG-ul si un AT-1 pentru a avea si un TD.
La favorite am tancurile elite, iar comandantii au training 75%. MS-1 e si el elite, la el a fost simplu, e un tanculet bunicel aproape degeaba.
T57 este ok, bataie lunga, si l-am mai folosit si pe post de TD la nevoie. Inca nu e elite, iar radioul cel mai bun e cam scump deocamdata. Faza e ca nimeresc in lupta cu tancuri care suporta si 2-3 boabe pe scafarlie.
AT-1 tocmai a ajuns si el elite, si mai am nevoie de ceva bani pentru tunul cel mai bun, cel de 57mm, cu penetrarea mare. Oricum e un tomberon cu tun, iar in lupte mai prind si cate o intalnire cu un Marder II si trebuie sa o sterg rapid. Cand am avut tunul cel mai slab am prins un M3 Lee in care trageam in disperare, de-abia s-a hotarat omul sa se intoarca si sa strice un obuz pe mine.
Momentan vreau sa iau tunul cel mai penetrant pe AT-1, sa-l fac pe Arty elite, si sa-mi duc echipajele de pe M2 Light Tank si Pz38(t) la 75%.
 
Legat de rammer am testat atat pe T29, cat si pe SU-85: nici o diferenta, reload timing standard. Poate ar fi bine sa mai testeze si altcineva.
Am pus rammer acum vreo luna si ceva in beta pe M12 (tier 6 spg) si nu s-a simtit absolut deloc; am presupus ca e bugged. De fapt si dupa "lansare" jocul tot beta e, nici nu se feresc sa recunoasca (ver. 0.6.3.11).
 
Eu mi-am luat SU85 si sunt un pic dezamagit: tunul standard e de 76mm, pe SU85B (un tier mai jos) aveam tun de 85mm cu cadenta buna. SU85 mi se pare ca are armura mai buna (dar insuficienta, oricum nu tragi in tancuri de la 10 metri ca sa traga si ele in tine) si tunuri optionale mai exotice (rof mic si precizie slaba), dar e la nivel cu Stug III.

Eu tocmai imi fac lista cu tancuri cu care e o placere sa joci si tancuri cu care te chinui. Pana acum am (tara si tier):

bune:
MS-1 (R1, tun puternic), AT-1 (R2, tun de 57 bun), SU76 (R3, tun de 57 foarte precis), SU85B (R4, tun de 85 puternic), BT-2 (R2, foarte rapid, foarte usor de facut elite si trecut la nivelul urmator), BT-7 (extrem de rapid, usor de trecut mai departe), T-26 (R2, tun surprinzator, recordul meu personal de kills per mission), T-46 (R3, cu tunul de 76 mm e surprinzator de distractiv), T28 (R4, tunul de 57 foarte precis, sniper excelent, foarte slaba armura)
PanzerJaeger I (G2, tun decent), Marder II (G3, cel mai larg unghi de tragere la orice TD din joc, tunul de 75 e decent, cel de 76 si mai bun), Panzer IV (cu upgrade de turela si de tun e un sniper redutabil)

Proaste:
- toate unitatile de artilerie - e un chin sa treci de ele
- majoritatea tancurilor germane - in configuratia standard sunt un chin, upgraded sunt destul de distractive, mai ales Luchs si Leopard
- Stug III - undergunned
- T34 - in configuratia initiala e o porcarie, fully upgraded abia devine decent; armura slaba pentru tier
- toate tancurile americane, in special M2 medium (armura slaba, tun de 37 slab, obuzier de 75 imprecis in turela deschisa, viteza proasta, manevrabilitate slaba ) si M3 Lee (nu are turela, tunul are penetrare proasta, foarte inalt si usor de nimerit)
 
Tunul interesant la SU85 e 107mm, rof nasol dar din 2 lovituri dai jos KV-ul (cu orice alt tun trebuie să tragi de minim 10 ori). E bun de money maker cu orice tun, şi când am făcut 5 XP (defeat, eu AFK în bază, nici nu m-am mişcat) tot mi-a dat cam 2x banii de reparaţii, iar media dacă joci cât de cât e 8-9000 silver. Probabil nu la fel de bun ca Matilda, da' e gratis :smile:. Diferenţa majoră faţă de SU-85B e unghiul tunului, mai ales pe verticală.
 
Adrian la SU-85 tunul de 107 e sarea si piperul. :biggrin:

Io am facut doua ture cu T29 ca n-am mai rezistat. Doamne e un chin cu el stock si tunul de pe M6. Nu pot monta niciun modul ca n-am senile. Mor una doua. :frown:
Ah si cireasa de pe tort M6 are doi gunneri si un loader iar T29 viceversa asa ca am un loader la 75% acu'. Deosebit, prevad un weekend cam incrincenat.
 
2 tragatori? Parca are un singur tun - M3 Lee parca are 2 tragatori dar ala chiar are 2 tunuri, chiar daca cei din turela superioara nu e folosit in joc.
 
Da, asa e configurat. E prima oara cind patesc sa-mi transfer echipajul pe un tanc superior si sa am lipsa/in plus un om.

bonko acu' am inteles si eu ce ziceai cu detrack-ul. Am 3 meciuri cu el pina acu si in toate am fost sitting duck. Damn tre' sa ma mai fac free experiece pentru senilele alea ca sa-mi pun ceva module ca e tragic.
 
Back
Top