World of Tanks

First posted: April 29th.
Am mai anunţat pe canalul de chat din joc în fiecare zi, am avut două sesiuni de participare, am anunţat ieri seară din oră în oră, apoi la fiecare jumătate de oră timp de 3 ceasuri înainte de filmări. Ţi-am trimis şi invitaţie (tuturor v-am trimis) la training room.
Acu' serios, dacă nu te uiţi pe chat, nu te uiţi pe forum şi ignori invitaţiile... şi mai şi dai vina pe mine... decide tu ce să cred.

Acu' serios, pe chat nu ma uit ca e o lunga poveste fara cap si fara coada si fara nici un scop, cred. Nici la invitatii nu m-am uitat ca de obicei primesc doar pentru pluton si eu tot faceam XP la tier 2, maxim 3, nu era de mers in pluton la nivelul ala. De forumul ala e prima data cand citesc si nu intentionez sa imi fac cont acolo, sunt in clan pentru o partida ocazionala dar nu pentru o casnicie. Deci, oi fi anuntat poate si prin megafon in Gara de Nord, nu si-a atins scopul, FAIL.
 
Si ai fi preferat... ce? PM? E o inventie fara sens, pe care nu o citesti, doar trimite vBulletinu spam. Pe mail? Sunt convins ca ai filtre anti-spam care baga mailu la junk fara discutii. Prin telefon? Nu raspunzi decat intre 10 si 11 la numere care nu sunt in agenda. Pe forum? Citesti doar posturile pare, martea.
/joke. Acum serios, ce ai fi vrut sa faca mai mult de atat? :smile:
 
Măi oameni buni... ce să zic... dacă voi sunteţi în STAPA de ceva vreme şi aţi "ratat" alea o sută şi ceva de notificări, discuţii şi link-uri către forum din ultima lună... io ce să vă fac? :smile: Mai beliţi ochii şi pe canalul de chat. Asta e şi ideea de clan: colaborare, etc.
Probabil aţi ratat şi event-ul de Training Camp care începe... mâine. Păcat. Eu nu pot să particip că sunt la munci în perioada aia. Am participat la două sesiuni de training, au fost fun, am înregistrat una şi am şi postat pe forum-ul respectiv.
Eu ce-am făcut am făcut pentru clan, pentru a creşte coeziunea, scopul principal a fost să facem ceva împreună, ca echipă. Dacă nu câştigăm, asta este, nu-i capăt de lume. Iar dacă avem noroc şi câştigăm ceva, cu atât mai bine, free gold pentru poporul care a participat.
Bineînţeles că se putea mai bine cu filmuleţul; idei am cu ghiotura, dar e nevoie şi de participare, de o ţâră de dedicare din partea celor care vor să participe. Dragoste cu forţa nu se poate, şi dacă oameni care sunt în clan aleg să nu se implice (pasiv sau activ, nu mi-e clar)... e alegerea lor.
Cât despre scrisul aici în loc de acolo... aici suntem, câţi, 10-12 din 100 câţi are clanul?
 
/joke. Acum serios, ce ai fi vrut sa faca mai mult de atat? :smile:
Sa scrie aici, ca citesc tot zilnic. Sau PM aici, desi nu mai era nevoie.

Cât despre scrisul aici în loc de acolo... aici suntem, câţi, 10-12 din 100 câţi are clanul?
Exista un motiv pentru care scriu si citesc aici si exista altul pentru care nu fac cont pe fiecare forum care ar putea fi interesant: nu am timp si chef. E tot ce pot face, sa fiu activ aici, deocamdata STAPA e un atribut minor in profilul meu WoT (nici WoT nu prea am jucat in ultima saptamana si ceva).
 
Acu' serios, pe chat nu ma uit ca e o lunga poveste fara cap si fara coada si fara nici un scop, cred.
And of course, dacă tu crezi, atunci aşa este. True. Nu există să te înşeli :smile:

Nici la invitatii nu m-am uitat ca de obicei primesc doar pentru pluton si eu tot faceam XP la tier 2, maxim 3, nu era de mers in pluton la nivelul ala.
Io n-am văzut vreodată să întrebi de loc în pluton pentru tiers mici. Poate din cauză că nu te uiţi pe chat? :smile:

De forumul ala e prima data cand citesc si nu intentionez sa imi fac cont acolo, sunt in clan pentru o partida ocazionala dar nu pentru o casnicie. Deci, oi fi anuntat poate si prin megafon in Gara de Nord, nu si-a atins scopul, FAIL.
1. Pe forum-ul ăla sunt o grămadă de informaţii. Afli cine e în clan, ce le place, ajungi să cunoşti oameni. Ai ocazia să afli strategii pentru fiecare hartă, etc.
2. Şi-a atins scopul. Au participat oameni, ne-am simţit bine, am colaborat, socializat online, am ajuns să ne cunoaştem mai bine. N-a ajuns la tine pentru că ai ales tu să n-ajungă, fiindcă prin pasivitate şi decizii personale ai ignorat formele de comunicare la care aderă o grămadă de oameni din clan. Your choice, da' nu arunca failu' pe mine că te faci de kko. Again, your call.
3. Fiecare e în clan din motive proprii, cu asta sunt de acord. Nu sunt însă de acord cu modul cam pueril în care arunci mâţa moartă în ograda altcuiva. Ruşinică :smile:
Exista un motiv pentru care scriu si citesc aici si exista altul pentru care nu fac cont pe fiecare forum care ar putea fi interesant: nu am timp si chef.
Înţeleg şi sunt de acord cu tine. Again, nu despre asta vorbim, ci despre faptul că deşi alegerile tale stau la baza neinformării proprii, tu arunci vina pe mine.
Gândeşte logic: postând aici, nu făceam decât să generez zgomot pentru ceilalţi Ţ oameni care citesc acest forum şi n-au nici în clin, nici în mânecă cu acel clan. Target-ul era clanul, nu membrii XF. Şi clanul are forum propriu. Ergo: am ales audienţa cu procentajul de interes cel mai ridicat. Again, din punctul meu de vedere am avut succes. Scopul meu (de a socializa, de a face ceva împreună cu membrii interesaţi ai clanului) a fost atins. Faptul că scopurile tale sunt diferite e altă mâncare de peşte :smile:
 
Nu intreba ca te faci de kko. Sunt postate acolo, citeste-le, clanul contribuie, munceste, se strofoaca si tu dai vina pe ei ca nu gasesti strategiile. Stai jos, 2!
 
Buey si io credeam ca-s maniac da's mic copchil. :biggrin:
Back to my shiny/shitty stock M6.
BTW T1 Heavy in meciuri umane este priceless.

attachment.php
 

Attachments

  • t1heavy.png
    t1heavy.png
    73.5 KB · Views: 155
Last edited by a moderator:
Unde sunt strategiile alea?
În secţiunea pentru membri, Map Tactics.
Tu nu o vezi pentru că ai cont de regular user, nu de membru. Ca să capeţi acces anunţă aici ca să primeşti drepturi de membru.

Nu intreba ca te faci de kko. Sunt postate acolo, citeste-le, clanul contribuie, munceste, se strofoaca si tu dai vina pe ei ca nu gasesti strategiile. Stai jos, 2!
Să ştii că rămâi pe tronul tău şi dacă admiţi că nu ai fost interesant, nu-ţi fură nime' coroana :smile:; it's okay, we understand :tongue:

burebista: De-aia îl păstrez pe al meu pe termen nedefinit. Are şanse 50-50 ca să ajungă în bătălii în care e top tier şi face treabă bună. Deocamdată am pus pe el doar rammer, dar o să pun şi toolbox şi ventilation. Echipajul e pe la 94% dar nu e grabă :smile:

Sunt în dubii dacă să păstrez şi T-34. Tunul de 57mm e belea, dar în ultima vreme nimeresc din ce în ce mai des contra tancuri de tiers 7-8 şi e cam da cacao contra lor. Cred că merg mai departe după ce fac unlock la T-34-85 (f'o 15K XP left).

LE: First tank Parade contender:

Plusuri:
- Are efectul ăla de film vechi pe celuloid.
- Muzică Ok-ish.

Minusuri:
- Niciun fel de paradă.
- E prezentare separată a unor tancuri oarecare din bătălii random.
- Îi lipseşte ideea de "clan" parade (zero tancuri acţionând împreună într-un mod cât-de-cât sincronizat).

Sunt curios care vă place mai mult...
 
Last edited by a moderator:
Well, a lor e o prezentare de tancuri, nu un "clan parade". Nu se compară, doar efectul ala îl face mai interesant.
Am tras cu ochiul un pic la americani:
- primul filmuleţ mi-a stârnit câteva zâmbete, în special tancul ăla îmbrăcat în "pijamale" :hihi: (watch the video)
- al doilea e destul de reuşit, explozii multe, lupte, okish' music, lipsea Rambo :tongue:
 
Al doilea e foarte reuşit, recunosc.
Primul... so-so, mi s-a părut aiurea prezentarea aia de pe la final, gen "avem TeamSpeak, website şi tancuri frumos aliniate". Doh. Toată lumea are.
 
war, tu vii aici si te plangi ca nu am participat la un eveniment anuntat oriunde in alta parte decat aici. Nu crezi ca logica ta are o doaga lipsa? Ce e atat de complicat de inteles? Plange-te pe forumul STAPA daca ai anuntat acolo, nu aici.
 
Mda, al doilea filmulet prezentat de IMHO e OK dpmdvd. Urmeaza al lui war. Pina acu'.
Io am dat T1 aseara ca sa-mi transfer echipajul pe M6 si mai departe pe T29.
Am de grinduit pina la tunul de 90, deocamdata M6 e pe post de T1 dar cu un tier mai sus. Cam naspa, da' cu rabdare si tutun se rezolva pina-n uichend.

Adrian, war e clar mai dedicat/pasionat decit noi, eu doar m-am mirat ca nu ne-a spus si noua aici ce are de gind ca poate se incropea ceva de genul filmuletului ala americanesc. :smile:
 
Asta cu forumul clanului and stuff e normală la MMO-uri. Există diferite niveluri de implicare într-o ghildă/clan, de la spamat cu invite-uri pe cine găsești (caz în care și dacă ești în clan și dacă nu tot cam aia e), până la admitere cu depunere de CV-uri, test scris și test practic (caz în care dacă ratai event-ul de grup te dădeau afară).
 
war, tu vii aici si te plangi ca nu am participat la un eveniment anuntat oriunde in alta parte decat aici. Nu crezi ca logica ta are o doaga lipsa? Ce e atat de complicat de inteles? Plange-te pe forumul STAPA daca ai anuntat acolo, nu aici.

Cine s-a plâns? Am constatat un fapt. Let's move on, chiar nu are importanţă, facem din ţânţar armăsar.

Mda, al doilea filmulet prezentat de IMHO e OK dpmdvd. Urmeaza al lui war. Pina acu'.
...cu o singură menţiune: filmuleţele prezentate de IMHO sunt alea de pe server-ul american, deci nu afectează concursul de pe serverul european.
Adrian, war e clar mai dedicat/pasionat decit noi, eu doar m-am mirat ca nu ne-a spus si noua aici ce are de gind ca poate se incropea ceva de genul filmuletului ala americanesc. :smile:
E vina mea, nah, am presupus că se uită lumea şi pe chat-ul ăla din joc, că de-aia e în clan. Obviously, I was wrong.
Şi cu asta basta, nu e mare lucru, pe bune :smile:

Există diferite niveluri de implicare într-o ghildă/clan, de la spamat cu invite-uri pe cine găsești (caz în care și dacă ești în clan și dacă nu tot cam aia e), până la admitere cu depunere de CV-uri, test scris și test practic (caz în care dacă ratai event-ul de grup te dădeau afară).

STAPA sunt laid back, fiecare face ce vrea atâta vreme cât joacă WoT cât-de-cât. Tocmai de-aia eu nu m-am plâns sau văitat, am făcut o constatare şi mă gândeam că e păcat că n-au participat mai mulţi de-ai noştri; ceva de genul "păcat că a plouat azi", adică nu cu nervi, nu cu frustrare, nu acuzator, ci doar menţionam un fapt.
Recunosc, m-a iritat niţel că am fost luat la p*lă gen "de' de ce n-ai anunţat şi aici?", that's all.

Jaffar: true, au aplicat efect de celuloid pe tot filmuleţul.
 
Pentru cei care sunt membri STAPA si care comenteaza ca nu au fost anuntati/nu au stiut/nu a scris la gazeta/nu a fost stire pe tv despre 'shooting movie parade' - ca altfel ar fi fost prezenti - ii rog un singur lucru: sa taca.

Pentru cei care critica filmul facut de war4peace ca nu are aia, ca nu are ailalta, ca e flat si lipsit de climax, ii rog sa vina cu niste propuneri concrete de imbunatatire a materialului existent iar war4peace o sa verifice daca le poate implementa prin video editing. Altfel, am o rugaminte similara precum cea de mai sus: sa taca.

Acum, legat de T29 la categoria plusuri as adauga urmatoarele:
- tancul e good looking si se misca destul de rapid ptr un heavy (stiu, sunt muiere in privinta asta) :smile:
- turela e aproape impenetrabila
- tunul de 90mm e decent, tunul de 105mm e cu wow factor
- faci bani
- turela standard e f ok
La categoria minusuri:
- senilele se paradesc extrem de usor si se repara greu (este exasperant, astept cu nerabdare patch-ul urmator)
- ROF f mic la tunul de 105mm asa ca nu aventurati singurei prin padure, atentie sa fie cover la indemana (vezi si minusul de mai sus) - altfel esti belit; in plus cam da pe langa la sniping
- armura scazuta a 'hulei' - astia tot zic keep your hull down dar nu se poate peste tot asa ca atentie sporita in privinta asta

Atunci cand prinzi meciuri de tier 7 si reusesti sa te strecori de arty, cam faci jocul.
 
... Pentru cei care critica filmul facut de war4peace ca nu are aia, ca nu are ailalta, ca e flat si lipsit de climax, ii rog sa vina cu niste propuneri concrete de imbunatatire a materialului existent iar war4peace o sa verifice daca le poate implementa prin video editing. Altfel, am o rugaminte similara precum cea de mai sus: sa taca...

Tie iti plac toate filmele pe care le vezi? Daca nu-ti place un film le spui prietenilor ca nu ti-a placut, sau le arati versiunea ta facuta acasa?
 
bonko ejti cam dur. Personal n-am spus decit ca:
1. ar fi mers un anunt aici decit pe forumul ala obscur
2. filmuletul e OK ca one-man-made dar poate ar fi aparut niste idei daca s-ar fi urmat punctul 1.

In rest respectele mele pentru dedicatia lui war.

Thanks for T29 tips, miine intra si la mine in garaj. Stock da' asta e.
 
Back
Top