World of Tanks

Si cu SU76 zgarii cu tunul de 57 lung KV-uri, cu SU85B le scarpini sanatos cu tunul de 85, cred ca daca ai SU85 upgraded esti de-a dreptul spaima KV-urilor, totusi.

Eu tocmai pot sa cumpar T28, SU 85B si A20, am facut tot ce e mai sus de ele in copac. Am facut si tier 1-2 la americani, dar cand m-am uitat la tier 3 m-a luat o plictiseala de nu ma mai lasa sa ma ating de arborele ala.

Gold-ul de l-am cumparat se duce rapid pe trainingul comandantilor si al tragatorilor, deja tancurile tier 2-3 rusesti le-am facut cu echipajul la 50% si a fost chinul naibii, ca experienta vine incet, incetisor, ca melcul.
 
Cred ca m-am hotarit si io, o iau spre T29. Chiar daca drumul trece prin M3 Lee ala macar incerc ceva nou ca seria KV e doar un SU-85/100 cu mai multa armura.
Sa nu subestimati nici SU-100. Tunul de 122 e yammy. Plus de asta am luat si un Steel wall cu SU-100. :biggrin:

Adrian SU-85B a fost surpriza etapei de data asta. Cred ca am sarit repede peste el in beta altfel nu-mi explic de ce nu l-am remarcat mai devreme. Maximul de kill-uri intr-o batalie (10) cu el le-am facut. E si rapid, trage bine, e super mititelu'.
 
SU-100 e in pregatire, adica fac research la module a.i. atunci cand il cumpar sa fie top notch. :wink:
Vezi ca drumul inspre T29 e lung si dureros.
 
Btw, cred ca am gasit un punct slab al KV-ului in armura frontala: cu SU76 singurul loc in care se poate face penetrare de la distanta e partea din dreapta a sasiului (stanga cum privesti spre tanc cand e cu fata spre tine) unde cred ca e locul radiotelegrafistului. La distanta mica mai e vulnerabil si in vizorul soferului, dar e mai greu de nimerit de departe. Daca trag in zona radiotelegrafistului pot sa ii iau cate 20% din HP la fiecare lovitura cu SU-76, daca trag in turela frontal nu se intampla nimic iar daca trag in turela in lateral sau spate abia iau cateva procente (5-6%). Poate sa imi mai confirme cineva chestia asta?
 
Ia vezi prin pozele astea gasesti locul ala magic? :smile:

bonko am inteles ideea. Deocamdata farmez la free XP si ca ultim resort mai am 1000 gold pentru ~25k free XP dar asta numai in caz ca treaba devine de nesuportat. :biggrin:
Sper doar ca T29 sa merite efortul...
 
... Sper doar ca T29 sa merite efortul...

Oh, si inca cum... Nu stiu daca se potriveste cu stilul tau de joc, insa pentru mine a fost o incantare in beta.
Drumul catre IS e o placere so far:

kv.jpg
 
Ia vezi prin pozele astea gasesti locul ala magic? :smile:
Nu, KV nu e in lista aia si nu corespunde cu punctele de la KV-2. Punctul de care zic eu e in partea dreapta a tancului la nivelul soferului, la KV-2 nu e nimic acolo. Daca trag in KV fix in mijloc, conform pozei KV-2, nu se intampla nimic, daca trag mai in stanga (unde e mitraliera la KV-2) nimeresc soferul, daca trag in dreapta fac damage mare.

Am reusit sa iau Sniper cu T-46 :biggrin: Aveam tunul scurt de 75, ala care nu nimereste nimic la distanta si daca din intamplare nimereste nu mai are penetrare (viteza initiala deja mica), asa ca a fost nevoie sa trag in toata lumea de la cativa metri: 15 lovituri trase, 15 nimerite. Mi se pare cea mai nemeritata recompensa pana acum :tongue:
 
Jaffar cam care-i stilul cu T29? Io nu sunt genul sa sar direct in prima linie, prefer sa stau in close support sau ceva de genu'.
Daca ai KV-ul cu tunul de 107 intelegi cam ce inseamna SU-85. :tongue:
Cind o sa ai KV-3 cu tunul de 122 o sa vezi ce inseamna SU-100...

Adrian, sorry, alea au fost singurele poze pe care le stiu cu explicatii. In rest e mod-ul ala sorcova cu skin-uri care-ti arata punctele slabe la citeva tancuri.
 
burebista, in principiu trebuie sa joci cam cum se joaca cu heavy, desi eu uit de cele mai multe ori si bag bezmetique mode :biggrin:. Are tureta foarte solida, in principiu incerci sa-ti feresti body-ul si sa lasi doar tureta descoperita. Nu cred ca exista un howto, pur si simplu te adaptezi situatiei. Se roteste relativ repede, deci nu trebuie sa-ti faci griji daca nu ai spatele asigurat, etc, intelegi tu.
SU-100 cu tunul de 122 l-am avut in beta, acum trag tare sa ajung la IS, TD mai tarziu :biggrin:

AdrianB1, daca vrei facem niste teste, da un private in game cand intri.
 
Deci da.
Am KV (stock) şi T-34 (aproape stock, în orice caz nimic din tot ce-i bun).
Primul meci cu KV - contra IS-3 şi IS-4 - COME ON! Şi eu eram cu pârţâitoarea aia de 76mm şi cu echipaj jumi-juma' (3x 75%, restul la 50% că rămăsesem fără credits).
Lung îi grindu'...
 
Full Tech Trees Revised and Improved.

[rant on]
Mda, sa-i f*t in coor pe rusnacii astia. Acu' dupa ce m-am coit atita daca sa merg pe KV sau T29 si am ales (evident d'ampulea) T29 io-te ce zic comunistii astia:
Players who have a KV in their garage at the time of the revision will have it replaced with a KV-1. The KV’s crew will be trained for the KV-1.
Additionally players who have researched KV-2’s turret for KV will get a KV-2 with an extra garage slot and the KV-2 will be assigned a 100% crew.
Players who have a KV-3 in their garage at the time of the revision will get a KV-3 in its new status with its existing module and research setup and its old crew. Additionally they will also get a T-150 with a stock setup, extra garage slot, and 100% crew.
Players who have an IS-4 in their garage at the time of the revision will get an IS-4 in its new status with old crew, plus they will also get an Object 252 with 100% crew with an extra garage slot.
Adica in mod normal daca mergeam pe rusi si aveam un KV si un KV-3 in garaj (cum aveam de gind ca-s money/XPmakeri) mai primeam moka 2 tancuri cu echipaj 100%.
Acu' dupa ce am scrisnit din dinti cu M3 Lee iar cu T1 arunc cu boabe de mazare in King Tiger/IS-3 mai ramin si cu buza umflata cind ajung la T29?
[rant off]
 
Relax, până implementează rahatul ăsta ai vreme să ajungi la IS-7 :smile:
Eu am deja un KV în garaj da' nu cred că dau de KV-3 până atunci, chiar dacă trec 3 luni, că am alte priorităţi în joc :smile:
 
Corect, sunt constient ca mai trec citeva luni, era doar o rabufnire ca tot linia ruseasca primeste cele mai multe mokaciuni. :biggrin:
BTW te chinuie talentu' video? Pentru 30k gold merita... :tongue:
 
Pai daca ai anuntat din timp normal ca am venit toti :frown:

+1.

Ai postat aici pentru ca vrei o parere, probabil. Sper sa nu te superi, dar nu-mi place. Imi da impresia de coordonare fara niciun dumnezeu, fara voice chat (desi sunt convins ca s-a folosit)... fara inspiratie si fara vreun talent actoricesc / regizoral, etc, un film care nu spune nimic timp de > 4 minute. Again, no offense, just my 2 cents.
 
Pai daca ai anuntat din timp normal ca am venit toti :frown:

First posted: April 29th.
Am mai anunţat pe canalul de chat din joc în fiecare zi, am avut două sesiuni de participare, am anunţat ieri seară din oră în oră, apoi la fiecare jumătate de oră timp de 3 ceasuri înainte de filmări. Ţi-am trimis şi invitaţie (tuturor v-am trimis) la training room.
Acu' serios, dacă nu te uiţi pe chat, nu te uiţi pe forum şi ignori invitaţiile... şi mai şi dai vina pe mine... decide tu ce să cred.

+1.

Ai postat aici pentru ca vrei o parere, probabil. Sper sa nu te superi, dar nu-mi place. Imi da impresia de coordonare fara niciun dumnezeu, fara voice chat (desi sunt convins ca s-a folosit)... fara inspiratie si fara vreun talent actoricesc / regizoral, etc, un film care nu spune nimic timp de > 4 minute. Again, no offense, just my 2 cents.

De ce să mă supăr?
Depinde cu ce compari. Eu îs omu' ăla care s-a chinuit să strângă numărul minim de participanţi, care a făcut capturile într-un joc care nu e construit pentru aşa ceva, apoi a mixat totul într-un soft pe care nu îl cunoaşte şi-a ieşit ce-a ieşit.
Dacă compari cu filmuleţele alea de dau orgasme pe net şi la care se chinuie zeci de profesionişti, desigur că it sux.
Toate sursele video au fost filmate în 2 ceasuri, mixajul a mai durat vreo 3. Nu-s profeionist, nu lucrez în domeniu, n-am şcoală în domeniu, am făcut ce-am putut şi eu.
I showed you mine. Now you show me yours :smile:
 
Auch Jaffar, cam asta am vrut sa zic si eu da' m-am abtinut ca mi-e ca ma ia war la fuga. :biggrin:
war, sunt departe de a ma erija in critic, mie mi-e clar ca ai facut mult mai bine decit daca mi-ar fi trecut mie prin cap sa fac ceva de genu' dar ca si spectator (sau mai bine zis ca un roman care se respecta si-si da cu parerea despre toate) ma uit la film si nu-mi spune nimic. Adica OK, sunt niste tancuri care intra in scena, se misca/invirt trag niste obuze, hop si artileria si dupa aia ies din scena. The end.
Si? Unde-i parada STAPA? Ce ar trebui sa inteleg din filmulet? E abstract? :biggrin:
Avind in vedere thread-ul asta de succes pe XF m-as fi asteptat sa dai niste semnale din timp si poate se punea de un brainstorming ceva. Sau poate nu iesea nimic dar stii vorba aia incercarea moarte n-are.

Bottom line, good one-man job. :smile:

LE: Ops, ai postat in timp ce ma scremeam io sa scriu. Ce-i cu forumul ala? De unde a aparut? Credeam ca pe XF discutam despre WoT. :biggrin:
 
Dacă compari cu filmuleţele alea de dau orgasme pe net şi la care se chinuie zeci de profesionişti, desigur că it sux.
Toate sursele video au fost filmate în 2 ceasuri, mixajul a mai durat vreo 3. Nu-s profeionist, nu lucrez în domeniu, n-am şcoală în domeniu, am făcut ce-am putut şi eu.
I showed you mine. Now you show me yours :smile:

Pentru munca, entuziasm si efort - tot respectul. Mi-am exprimat parerea despre filmulet ca si amator, nu am comparat cu nimic, si m-am gandit de cateva ori sa nu o fac pentru a nu risca sa intelegi altceva in afara de ceea ce am vrut intradevar sa zic.
Nu fac clip pentru ca nu ma pricep, nu am 5 ore de pierdut, si nici nu are sens atata timp cat stiu sigur ca se vor gasi cativa profesionisti (> 3) care sa o faca mai bine decat mine. Si asa pierd destul de mult timp cu jocul in sine.
 
Dap, n-am prins nici un mesaj de-al tău, aş fi fost bucuros să particip. Cred că trebuie să mă implic mai mult în activitatea clanului, mi-am făcut acu' cont pe forumul lor.
Despre filmuleţ, felicitări! Mi-au plăcut unele efecte, însă "ca un roman care se respectă şi-şi dă cu părerea despre toate" :biggrin: cred că mergea mai mult dinamism, acţiune, inamici prăjiţi. Poate şi un pic mai multă coordonare. Nu mă înţelege greşit, filmuleţul arată mult mai bine decât orice aş fi reuşit eu să fac în 5 ore, dar a pornit atât de promiţător încât mă aşteptam la ... altceva. Noh, felicitări din nou, sper să câştigi. :biggrin:
Next time, un copy-paste aici în caz că ne "ocolesc" anumite mesaje?
 
Back
Top