World of Tanks

Magie. AT-1 the secret money maker :biggrin:
Eh daca a prins 2 meciuri epopeice are loc de toate upgrade-urile. De camo net cred ca avut bani de acasa totusi.

Aseara am luat SU-100 cu echipaju' la 75% plus modulul de 5% skill la echipaj. Doamne ce jaf e comparat cu SU-85 full si echipaj la 97%...
Si cu asta gata cu TD-urile rusesti, asta am vrut SU-85 cu 107 (check) si SU-100 cu 122 (to be done). Vreau tanc heavy da' tot nu stiu daca sa merg pe KV-KV3-IS sau pe T1 Heavy-M6-T29. Tier 7 stop.
KV am inteles ca e naspa tare stock si ai o gramada de grinduit pina la tunul de 107. KV-3 pare super OK si el dar e de munca si acolo. Si un IS mi-am dorit intotdeana de curiozitate.
T1 heavy e impartit vad. Unii sunt super incintati altii deloc. Io tot ce stiu e ca e o placere sa am unul in catarea de la SU-85. 2 lucky shots sau 3 normale. :biggrin:
M6 e un T1 cu un pic mai multa armura dar e aruncat in batalii cu tier mai mare ca T1 si iar e un pain in the ass.
In schimb T29 pare foarte promitator daca-ti ascunzi sasiul si lasi numa' turela la vedere.
Asta ca sa nu mai zic ca pe drum dai si de M3 Lee la care se pare ca e o parere unanima ca e o chiftea.

Ce dreq sa fac? Momentan inclin mai mult spre KV si sa string din dinti la grinduit.

Oricum astea sunt planuri de viitor, deocamdata farmez cu Matilda si SU-85 ca sa-mi duc si SU-100 pe noi culmi de dezvoltare.
 
Cum pana mea in 2 misiuni de AT-1 sa strangi nu-stiu-cate mii de XP sa il faci elite si 225+k credite sa iei cammo net si sa il si echipezi cu toate cele?

Explicatia e in postul #615. Ma tot frustram de ce sunt gaina de jumulit pentru altii, am incercat sa vad daca se poate face si confirm asta: da, se poate si e foarte nasol pentru ceilalti :tongue:

Nu am folosit cont premium, ci un tanc premium pentru bani (in special camo net) si gold pentru commander si gunner la 100% (pe driver l-am lasat in pace ca nu aveam inca 20k pentru 75%). Pentru a doua misiune am primit vreo 1600 XP (doubled, ca tocmai trecuse ziua), pentru prima tot doubled.
 
AT-1 îl faci elite din 2-3K XP.

Aşa... mă uitam pe statistici azi-noapte să văd ce mai e pe-acolo, ce medalii am mai luat, etc.
Am 3x Steel Wall, toate 3 luate cu Matilda; 7 Sniper, din care 4 cu... Matilda; Maximum destroyed in battle: 5, cu... guess, Matilda; şi maximum XP în battle: 1227, tot cu... Matilda.

I love this tank!
 
Magie. AT-1 the secret money maker :biggrin:
The AT-1 is cursed, CURSED I tell you!

Jucăria asta o s-o ţin minte muuuult timp:
at-1.JPG
Nu exclud ca subsemnatul să fi fost încă buimac după wipe, dar cu cât mă ambiţionam mai tare cu atât parcă ajungeam mai repede la fiare vechi, ajutat eventual şi de o echipă kamikaze. După câteva înfrângeri în serie am zis că mai bine mă apuc de altceva şi am scăpat de el. Am păstrat echipajul totuşi, poate vreodată o să încerc să mai fac ceva cu minunăţia asta. Dar nu cred că o să se întâmple asta prea curând. :mda:
 
Pentru AT-1 trebuie sa ai un skill anume, mai rar intalnit: ala de a fi capabil sa conduci o cutie de chibrituri pe senile, urata foc, lenta si puturoasa si sa nu te lase nervii din cauza asta :biggrin:

Eu am o chestie similara in curte, tot patratoasa si pe senile si am antrenament. E japoneza si nu are tun, dar impresia de nesiguranta totala e similara.
 
Guguloi, mi-am exprimat parerea despre grele ruski vs amerikansky in urma cu cateva pagini. T29 e foarte distractiv dar foarte greu de jucat. IS e in regula, nimic spectaculos, are aproximativ aceeasi putere de foc ca un KV-3, mai multa viata si e mai rotund.

Apropo, pentru informatii, poze, video & altele despre patch-ul 0.6.4 recomand o vizita pe forumul baietilor ODV: http://odv.keep-up.ro/viewforum.php?f=5

KV-5 e un monstru :/. Nu inteleg ce vor sa faca cu el, la cata armura are va fi un zid impenetrabil pentru foarte multe tancuri.
 
Am recitit adineauri ce ai scris legat de T29 si intaresc ca sa zic asa spusele tale. Eu nu am jucat cu el, dar acelasi lucru mi-l spunea si mie un coleg de pluton. Btw, vezi ca urechile alea funny care vin cu turela noua iau damage!
In alta ordine de idei, dupa SU-85 de la rusi care ar mai fi urmatorul TD cu 'wow factor' (pana in object!)?
 
Am jucat cu T-26 prima misiune: 7 tancuri distruse, experienta 1652, suficient pentru elite si vreo 550 XP ramasi in plus. Echipajul era la 75% comandantul, 60 tragatorul (upgrade free de la 75% pe alt tanc) si 50% soferul, nu am folosit gold in nici un fel si nici free XP, doar ceva research facut pe BT2 si tunul de pe BT2 (pe care l-am vandut), in rest configuratia standard. Acum dupa o singura misiune o sa vand si T-26 :biggrin:
shot_145.jpg
 
bonko urmatorul WOW factor e tunul BL-10 de pe ISU-152. In rest ai tunul de 122 pe SU-100, tunul de 122 (cu RoF un pic mai mare pe SU-152) si tunul de 122 pe ISU-152 (pina ajungi la BL-10 ai de sapat o gramada). Ai prins ideea cu tunul de 122, nu? :biggrin:
O mentiune mai am, tunul howitzer de 152 de pe SU-152. E fun cu draci daca nimeresti ceva cu el (nici macar direct hit, doar splash damage de la proiectile HE. Am scris pe aici cit m-a distrat tunul asta dar e naspa ca se incarca extrem de greu si acuratetea e nula la distante mari. Da' si cind nimeresti ceva cu el :biggrin:)
Dar BL-10 e chiar WOW factor. Trust me.

Adrian, te duci si tu spre KV?

Multam' baieti mi-e cam clar ca tot KV e ruta mea. De fapt daca stau bine si ma gindesc KV are tunul de pe SU-85 iar KV-3 tunul de pe SU-100. Cu alte cuvinte o sa joc TD-uri cu turela si armura de neam prost...
 
Eu nu ma duc spre KV, joc iarasi cu toate dar mai selectiv: fara arty, fara americani (am facut T1 elite ca sa il vand sa eliberez garajul). Vreau SU 85, KV, T34-85, Panther 1, Pz IV, Leopard - ma gandesc la un eventual clan wars, nu pot sa limitez alegerile la 2-3 tancuri.
 
Mersi, burebista, ma bate gandul sa sar peste SU-100.
La fel si cu M6 ca mi s-a luat de T1 heavy si sa ajung la T29.
 
Multam' baieti mi-e cam clar ca tot KV e ruta mea. De fapt daca stau bine si ma gindesc KV are tunul de pe SU-85 iar KV-3 tunul de pe SU-100. Cu alte cuvinte o sa joc TD-uri cu turela si armura de neam prost...

...după ce scap de M3 Stuart o să mă duc şi eu pe partea aia către KV, târâş-grăpiş. T1 Heavy e nice, da' noah, 1 vs. 1 contra KV mi-e de obicei târşă, fiindcă dacă are tunul de 152 mi-o sug din prima. Eu trebuie să trag 5-6 în el.
Problema la T1 Heavy e că are tun slab (faţă de KV, de exemplu).

[...]ma gandesc la un eventual clan wars, nu pot sa limitez alegerile la 2-3 tancuri.
Bah, Clan Wars ain't what you think :frown:

Mersi, burebista, ma bate gandul sa sar peste SU-100.
Aici nu ştiu ce să zic, eu le-am jucat cu plăcere pe toate, mai puţin SU-152 că nimeream mai tot timpul contra T-54, IS-4, IS-7 şi Maus. Mă cam săturasem de faze de-astea. Da' noah...
Sfatul meu: nu sări peste ele că pierzi fun factor. Părerea mea. Hâc!
 
Am luat şi eu (at last!) SU-85. 300 de bătălii pentru XP şi bani, fără gold. Acum mă apuc de upgradat, mai e până la Elite.
 
Păi s-a terminat chinuiala, aici vroiam să ajung. Acu' poate să dureze şi un an. Nu mi-o mai iau din prima şi pot şi eu să zgârii KV-uri (momentan zgârii, că mai e până la tunu' bun).
 
SU-85 cu toate tiglele pe casa este pur si simplu o placere de jucat cu el.
La fel si eu, acum aranjez T29 iar apoi cum zici si tu, poate sa dureze cat ma tine cheful.
 
Back
Top