World of Tanks

Începe să mă plictisească rău de tot panarama de distribuire, cad printre ultimii cam întotdeauna. Am T46 şi mă face şi un loltracktor cu tunul ăla de trage 5 gloanţe odată, dacă stă pe loc mă ia din 3 focuri şi dacă se mişcă din 3-4-5 ochiri. Frustrant e puţin spus. De ce puii mei aş băga bani în buzunarul lor? Joc 2-3 runde pe seară, mai mult nu pot că mă enervez şi n-are rost. Poate într-o lună o să reuşesc şi eu să adun bani să cumpăr jaful ăla de T28...măcar mai fac un pas spre KV.
Dar jocul suge big time la gameplay şi parcă nu era aşa în probe. Are vreo legătură oare cu faptul că nu-s premium? Parcă nu era aşa înainte de reset. Oricum, n-am de gând să plătesc nici măcar un amărât de 10E să verific. Call me tommorow. :frown:
 
Matchmaking rulz. :bravo:
Ce ma supara e ca geme forumul lor de plingeri la adresa matchmaking-ului stupid dar developerii nu si nu, it's working as intended. Rusi incapatinati. :capu:

Exact impresia asta o am si eu despre gameplay. Ori s-au timpit subit toti jucatorii vechi ori e plin de noobs (LOL!) ca altfel nu-mi explic ce-i cu degringolada aia de meciuri unul dupa altul in care echipa e orice numai echipa nu. Si cind mai pici si in fundu' listei frustrarea e maxima.
Eu unul m-am mai alinat cu Matilda ca in general vad ca ma scuipa matchmaking-ul in primii maaaxim 5 din echipa si e loc si de fun si de credite. :smile:
Am pierdut 10 euroi dar macar am mai reparat din distractie.

Eu inca mai sper ca in timp cind o sa se mai niveleze tier-urile o sa fie macar ca in Beta ca parca pe vremea aia n-a fost chiar asa haos. Asta e, speranta moare ultima.
 
M-am întors și eu din țări străine ca să văd că mi-a dispărut iubitul vk4002db și mândrul Panther. Așa că m-am aruncat la câteva meciuri ieri și am ajuns la un BT-2 amărât. E distractiv :smile:

E drept, mai am și tancul bonus pentru cei ce au participat la closed beta, și face bani, mai ales dacă îl compari cu ce e în tier 1-2. Așa, câte un meci o sa mai intru și eu, dar nu foarte mult, din lipsă de timp.

Ne vedem pe acolo.

PS: VK4002DB e cel mai bun tanc cu care am jucat. O plăcere să îți închipui ce față fac cei cu Tiger-uri și IS-uri când văd cine i-a liniștit.
 
Last edited:
Am T46 şi mă face şi un loltracktor cu tunul ăla de trage 5 gloanţe odată, ...Poate într-o lună o să reuşesc şi eu să adun bani să cumpăr jaful ăla de T28...măcar mai fac un pas spre KV. ...Are vreo legătură oare cu faptul că nu-s premium?
Da, te face daca stai. Dar si tu il faci dintr-o lovitura cu tunul cel mai mare pe care il ai, iar tractorul e foarte lent, e greu de ratat.
T28 intr-o luna? Poate in 3-4 zile de jucat. Dupa 5-6 misiuni esti la tier 2, inca vreo 10 si esti la tier 3, mai departe iti trebuie ceva mai multe ca sa aduni toti banii.
Are legatura: pe conturile vechi multi faceau upgrade la echipaj cu gold. E o diferenta destul de mare intre un comandant la 100% si un comandant chior la 50% care vede un inamic cand e suficient de aproape ca sa ii ia pipa din gura, la fel la un tunar care trage peste toata harta intr-o tinta iluminata de altii versus unul care nu nimereste gardul de langa el, noroc cu soferul ca il darama.
 
Dupa 5-6 misiuni esti la tier 2, inca vreo 10 si esti la tier 3, mai departe iti trebuie ceva mai multe ca sa aduni toti banii.
Cum aduni 7000 credits per bătălie şi suficient XP cu un tanc Tier 2 neupgradat, ca să-ţi iei unul tier 3? Că vreau şi eu :frown:. Am făcut vreo 50 de bătălii ca să îmi iau SU-76 şi o să mai fac vreo sută cu el ca să trec la următorul.
 
Eu îmi pimpuiesc Matilda: am pus până acum Ventilation (5% la skills, am echipajul la 116%) şi Rammer (-10% la reload). Mai am loc de un slot da' sincer nu ştiu ce să pun pe el. Mă gândeam la coated optics, da' şi spall liner sună bine, să-i întăresc rezistenţa. Idei?
În ultima vreme am jucat cu Matilda ca defender, dacă juc versus tancuri de tier 4 sau below ţin 5 pe loc. Am făcut asta într-un meci, erau 6 de fapt pe mine dar unul s-a dus înainte şi eu am killerit 3. Păcat că ăilalţi colegi de echipă şi-au furat-o complet pe flank-ul ălălalt.
A fost "distractiv" într-un meci în care noi am avut 0 heavies şi ăilalţi aveau 4: 2x KV, un T14 şi-un T1 Heavy. Of course că ne-am furat-o, da' la un moment dat mă băteam cu un KV, eu mă învârteam cu puturoasa în jurul lui şi deşteptu' nu se gândea să se rotească şi cu tancul, rotea doar turela aia lentă şi nu mă ajungea din urmă. Îi luam câte 3-4% la fiecare shot, păcat că m-a potolit un Grille de-al lor, că îl făceam :smile:

Match-making-ul e praf. Praf şi pulbere. Nu numai că te pune contra unor SF-uri de tancuri, dar le şi aranjează pe toate alea bune pe o parte.
În altă ordine de idei azi dimineaţă am văzut în coadă 3 tancuri de tier 9. Deci da.
 
Ah, şi încă o întrebare: sunt eu norocos sau de ce am aceeaşi tendinţă, de a pica în echipe care câştigă :smile:? Iar am 59% victorii şi 30% survival rate, ca şi înainte de reset. Lucky kamikaze.
 
Ai tu noroc.
war4peace.png
 
Deci da. Ieri a fost o zi fasta pentru mine. Mai putin primele 3-4 meciuri in rest am fost favorizat de matchmaking cu meciuri decente. Matilda mi-a adus un Steel wall, SU-85B o medalie nemaivazuta de mine pina acu' (Invincible, cel putin 5 meciuri fara sa iau damage) iar SU-85 cu tunul de 85 si crew 80% un Top gun cu 7 bucati (iar am haituit artileria pe toata harta la final dupa ce am ramas singur contra 4. Am o placere deosebita sa fac asta, cind vad arty is ca un taur care vede rosu in fata ochilor :biggrin:).
Mai am "doar" 10k XP ca sa deblochez tunul de 107 si dupa aia ma relaxez...

Pina la urma jocul poate fi si plin de satisfactii. Trebuie doar sa ai norocul lui miahi. :tongue:

In alta ordine de idei poate-mi zice si mie pe ce tancuri sa ma axez. Heavy rusi sau americani? Tier 6-7 maxim cred.

war eu ventilation si rammer alea le pun pe orice. Al treilea e pur la inspiratie. Pe TD-uri bag benoclu' sau camo net iar pe tancuri depinde, daca se roteste rapid turela bag aia care-ti reduce aiming time din mers iar daca e heavy nu stiu ca n-am jucat cu heavy. :biggrin:
 
Gata, deja au aparut? :frown:
Pana mea eu mai am de prasit la tier 5 si aia deja ruleaza fin pe tier 10.
Si eu care credeam ca-s addicted. :biggrin:
 
Pana mea, cont premium, tona de gold si jucat ca 2 maniaci, altfel nu vad cum.
Btw, WoT pe 22" rulz. :biggrin:
 
T28 intr-o luna? Poate in 3-4 zile de jucat. Dupa 5-6 misiuni esti la tier 2, inca vreo 10 si esti la tier 3, mai departe iti trebuie ceva mai multe ca sa aduni toti banii.
Singura problemă e că atunci când intri printre ultimii constant nu prea ai șanse să faci puncte.
Cu experiența nu o duc rău, upgrade-urile le fac. Problema e cu banii că nu ajung, am avut momente când făceam upgrade-ul și nu aveam bani să cumpăr ce am upgradat. Dar știu că așa e la nivelurile mici, mi se pare că după T28 deja se schimbă treaba, aduni mai repede bani decât experiență și crește și nivelul experienței necesare pentru upgrade.
 
Când te uiţi ce au făcut unii într-o săptămână şi cât mă chinui eu să urc un nivel, numai ca să pornesc din nou cu un tanc chel... :climb:

În altă ordine de idei, am ajuns la SU-85 (în sfârşit) şi l-am pimpuit niţel, ştiind că o stau o perioadă cu el:
shot_078.jpg

Back to the game!
 
war eu ventilation si rammer alea le pun pe orice. Al treilea e pur la inspiratie. Pe TD-uri bag benoclu' sau camo net iar pe tancuri depinde, daca se roteste rapid turela bag aia care-ti reduce aiming time din mers iar daca e heavy nu stiu ca n-am jucat cu heavy. :biggrin:
Pe SU-152 în beta am pus Camo, Binoculars şi rammer. Dar Matilda e altă mâncare de peşte. Aiming-ul e foarte bun, deci nu îmi trebuie adăugat nimic acolo. Spall liner? E util numai dacă mă caută arty...

Btw, WoT pe 22" rulz. :biggrin:
Pe 24" rulz more.
 
Am luat un AT-1 si am facut 2 misiuni. Dupa a doua a ajuns elite, e fully upgraded, are cammo net si recordul de inamici distrusi intr-o misiune:7. De-ale carnavalului :smile:
 
Cum pana mea in 2 misiuni de AT-1 sa strangi nu-stiu-cate mii de XP sa il faci elite si 225+k credite sa iei cammo net si sa il si echipezi cu toate cele?
 
Back
Top