World of Tanks

Mda, nu stiu cata rabdare as mai avea... Intentionez sa cumpar vreo 5.5k goldean, 2.5k premium o luna iar restul de un cico si savarina ptr key people.
 
Last edited:
Eu nu m-am putut conecta, am încercat pe la prânz şi-mi dădea server busy. Mai fac o încercare diseară.
 
Am ajuns la M2 Light Tank, aici raman pe partea americana, si i-am facut upgrade-urile, in afara de radioul scump si motorul. Pe partea germana am ajuns la Pz35(t) si i-am pus un tun mai bun. Aici raman si cu asta. La rusi m-am mai gandit la un MS1 cu tunul de 45, insa totusi e doar o conserva cu un tun mai mare si cam atat.
 
Cu MS-1 cu tunul de 45 am dat jos ceva tancuri tier 2.
Auzi, dar tu nu o să te plictiseşti jucând mereu cu aceleaşi tancuri?
 
Cu MS-1 cu tunul de 45 am dat jos ceva tancuri tier 2.
Auzi, dar tu nu o să te plictiseşti jucând mereu cu aceleaşi tancuri?
Sincer... nu am timp. Sint zile in care nu joc deloc, si in general nu prea joc mai mult de 5-6 batalii pana ma plictisesc. In general trag 3-4 meciuri cand vin de la serviciu, apoi inca 3-4 seara eventual. Intotdeauna am avut doua tancuri Tier 2 la dispozitie, un M2 Light si un Pz38H735, inlocuit acum de un Pz35(t), nemaiavand gold. Cu ele m-am distrat cel mai bine, mai ales ca majoritatea bataliilor sint pe Campinovka, Pagorki si Himmelsdorf, si doar in cateva mai apare si Ensk atunci cand ma bat cu cateva TD-uri mici si Artys.
In perioada beta m-am oboit nitel la inceput sa cercetez tancuri noi, am ajuns la un PzIIIA, M3 Lee, M5 Stuart, T46, Marder, Hetzer, AT-1, SU76, T57, Bison, insa aproape intotdeauna meciurile erau dezechilibrate. Degeaba am un Marder II suparat cu care pot face ravagii printre tancurile de acelasi tier cu mine, daca in joc sint tancuri cu un tun mai puternic decat al meu, iar pe deasupra mai au si blindaj serios. Ma plimb intr-o cutie de tinichea cu un tun la un capat. Am avut partide bune cu Marder-ul upgradat la maxim, cammo net and shit, sa zicem un 20%, cand am nimerit sus in lista.
Am ales dupa aceea varianta comoda, tancuri gold. Pz38H735 e un tanc super, de tier 2.
Dupa ce s-a strans gold, am luat un T14 american, am luat si o Matilda, si altele, nesemnificative. Cu T14 si Matilda chiar prindeam un 50% de batalii bune, in care ma bateam de la egal la egal si o stergeam britanic cand aparea un KV sau chiar un IS, si ma benoclam de 2 ori cand veneam un Stug sau un Hetzer sa vad in ce parte ii e orientat fundul. Mai era si Arty care avea o placere deosebita sa ma ia la ochi, insa carapacea de T14 si de Mati suporta cate o boaba.
Totusi, nu se compara. In bataliile de tier 1-3, cu M2 Light si Pz38H735 ma distrez mereu, pe picior de egalitate cu toata lumea. Pz38H s-a dus odata cu gold-ul, insa Pz35(t) este la fel de bun. Iar daca 12-13 Aprilie vor intra in istorie ca "Loltraktor dayz", eu voi fi primul care voi sarbatori. Am trecut in cateva meciuri la M2 Light Tank, Pz35(t) si am luat si o canapea de MS-1 cu tunul de 45 mm just for fun. In loc sa merg mai departe, bag toti banii castigati in tancurile astea, in ordinea M2, Pz35 si ce ramane, daca ramane, MS-1. Oricum la primele doua radiourile vor costa ceva, apoi scoala regimentala pentru echipaj, module, astea costa mult si se fac pe indelete. Deja meciurile de Tier 1-3 arata super, nu prea mai sint noobi, se vede ca nimeni nu se repede aiurea, daca inainte faceam si 5-6 kill-uri pe meci, acum am avut un maxim 3 cu M2 cred, eu sint si mai solitar, nu prea stau dupa grup, deci am multe sanse sa fiu gaurit printre primii, dar joc just for fun, iar daca un tanc e distrus joc cu cel de-al doilea, avand si MS-1 in rezerva la nevoie.
 
AT-1 FTW. :biggrin:
BTW am dat de un clip care ne arata superbul sistem de spotting. Din pacate am nimerit si eu aseara peste faze d'astea. Partea buna e ca tierul e mic si nu conteaza. Am dat si de server disconnect lucru care nu mi s-a intimplat niciodata in cele 3xxx meciuri din open beta.
Oricum pina ajung la SU-85 cu toate alea la max cred ca trece si patch-ul minune si mai apare si altu'.

spooky joaca ce tie ti se pare fun si confortabil. Intr-adevar in tier-urile mici e distractie nu gluma. :biggrin:
 
Am comis-o: am cumpărat Matilda şi dus echipajul la 100% direct, pe doi dintre ei pus repair, pe ăilalţi doi firefighting skills. Marcat din prima "accelerated training" fiindcă folosesc tancul doar ca money-maker (credits), nu şi pentru free XP.
Câteva impresii despre Matilda... E cam ca un Tank Destroyer cu gun undersized (76mm) şi turelă rotativă. Precizia e uimitoare (0.36/100m), adică nimeresc de 3 ori din 4 tancuri aflate la 400m distanţă. Tunul slab mă face să nu prea omor inamici, dar le dau damage, îi bâzâi de la distanţă şi pot sta cât se poate de liniştit la 400m de ei, fiindcă şi dacă mă iau la ochi, greu mă nimeresc (majoritatea n-au precizie aşa bună). E un tanc lent, dar asta nu e rău; te împiedică să te arunci din prima în linia întâi, unde mori urgent dacă ajungi: din cauza vitezei scăzute suge grav la dogfighting. Dacă dai de un inamic aproape de tine, poţi să începi să te rogi, fiindcă oricât ar fi turela lui de nasoală tot se poate ţine cu tunul după tine.
În fine, e un money-maker de groază. Deja am peste 160K credits, deci pot deja să cumpăr SU-76, dar mai aştept, fiindcă mă distrez de minune cu BT-2 (şi îmi mai trebuie vreo 300 XP ca să trec la BT-7, parcă).

Legat de BT-2: zici că e sportscar: accelerează urgent, atinge 54 km/h şi se tot duce... Am prins 40 km/h în Himmelsdorf pe deal. E excelent ca scout, dar are o singură problemă: curbele strânse. Bine, şi faptul că e papertank îl dezavantazează, dar dacă nimereşti într-o mare de loltraktors şi MS-1... e mişto să te învârţi printre ei :smile:
 
BT-2 e fun de lovit cu SU76 cu tunul de 57 lung (.3/100m): il iei din mers, eventual de la distanta si e unul din putinele tancuri care sunt carbonizate si inca se misca :tongue:
 
Matilda e pe Gold aka $$$, nu?

Da. Am comandat 5500 Gold = 1 lună de premium, Matilda + 100% Crew şi mai am 700 Gold pentru diverse. Mă mâncă să-i bag în 2 extra-sloturi.

BT-2 e fun de lovit cu SU76 cu tunul de 57 lung (.3/100m): il iei din mers, eventual de la distanta si e unul din putinele tancuri care sunt carbonizate si inca se misca :tongue:

Da, ştiu, să vezi ce funny e când vezi trebaa asta din tancul cu pricina... skidding :smile:
 
Ha, deocamdată îi păstrez. Ideea e că imediat ce cad în păcatul de a converti free XP... dau drumul la robinet; mă-nvăţ şi nu e bine.
Matilda + crew la 100% am luat exclusiv pentru credits++. În bătălii obişnuite iau între 17K şi 22K credits, şi reparaţiile + ammo (dacă tancul e distrus) se adună de maxim 4500 credits. Deci profit++.

Aşa că dacă vreţi să vă băgaţi în ceva pluton, următoarele 29 de zile vă stau la dispoziţie. Cum mă vedeţi online, cum puteţi să profitaţi. Free piggy rides from me :smile:
 
Am zis ca e o intimplare-doua, dar daca si la Tier1 am parte de invisible tanks eu o s-o las mai moale. In seara asta mi s-a intimplat de doua ori consecutiv cu loltractoru. Erau sub 100 m pe o strada fara niciun obstacol si dupa un schimb amical de focuri tancul din fata mea dispare. Dar naspa e ca nu au disparut si obuzele si am murit repede.
Mai pun si matchmaking-ul in care in cel mai bun caz sunt in ultimii 3 daca nu sunt chiar ultimul si deja nu mai e funny.
Eu in continuare nu am de gind sa le dau bani prea repede. Poate dupa 0.6.4.0. Poate.
 
La ultimul joc cu AT-1 ne-am trezit cu un BT-2 în mijlocul bazei, pe Prohorovka. Şi nu erau 3 oameni în zonă, erau vreo 7, cu scouts în toate părţile.
 
Eu am luat doar 2.5k de goldane, sa sar mai repede peste SU-18, care este o petarda sinistra. Daca zici ca Maty ala e asa de bun poate iau si eu, extra cash nu strica niciodata...
 
Back
Top