World of Tanks

Am observat ca si in joc multi se plang de T-34. Eu l-am gasit excelent pt rangul sau, in comparatie cu nemtoaicele si americanele. Cat timp nu faci pe viteazul si stai la 15-30m in spatele unui tanc greu o sa faci damage constant cu el. Daca te duci in fata crezand ca esti suficient de abil incat sa faci slalom printre inamici... ti-o cam iei. Din cate am vazut jocul nu are de fapt decat 3 tancuri medii si rapide: T-54, M26 si Panther II. Restul sunt medii rapide cu numele doar, nu au manevrabilitatea necesara pentru a pune in practica diferite tactici specifice acestui vehicul. Asa ca stai linistit in spatele unuia mai rezistent decat tine si ciupesti ce poti.

Linia anti-tancurilor germane mi s-a parut cam anevoioasa. Au rata de foc mare spre foarte mare insa sufera la penetratie si damage. Marder II e pur si simplu superb pt nivelul lui, 460m raza vizuala? Moarte curata, e cel mai bun TD de la germani dupa a mea parere. Stug III e foarte distractiv cu tunul de 105mm si munitie exploziva, in rest nu prea face fata. JagPZ IV e super mobil, rata de foc imensa din pacate are un tun de toata jena pe el. KV-3 in fata, trag in el, 97%, rusu se gandeste sa-si faca o cafea, mai trag una, 94%, rusu se decide sa-si faca totusi cafeaua, ia d-aci nemernicule, 91%, rusu isi face cafeaua, eu-s deja plin de sudoare, mai dau una, 85% (pfuai, minune!), rusu se cam deranjeaza si decide sa intoarca tunul spre mine, ii mai trag vreo 3 pana face asta. Buuum, exit battle, start battle. Cam asa decurge o lupta cu JagdPz IV. De aceea nici nu m-am obosit sa trec mai departe. Ferdinand si Jagdtiger sunt TD-uri bune, mai ales cand sunt ajutate de coechipieri inteligenti, fac prapad. Daca ai rabdare sa ajungi la ele sunt o investitie buna.

Jocul cel mai probabil ca de maine va intra in functiune. La cat de inceti si puturosi sunt WG...

Am uitat, uitati o poza cu un meci marca T29. De benoclat la Hits Received si la bara de HP.
 

Attachments

  • shot_016.jpg
    shot_016.jpg
    239.2 KB · Views: 25
Am observat ca si in joc multi se plang de T-34.
Mie mi s-a parut prea slab inarmat, mai ales ca pana ajungi la un tun decent iti ia ceva vreme. Tunul de 57 e bun, dar nu e de tier 5 (il ai pe SU76 sau T-28, tier 3 si respectiv 4), iar cel de 76 are un rof ... :frown:

Omologul german (in tech tree) e PIII/IV: are armura mai buna (frontal 80, lateral 60 fata de 45 la T-34) si marginal mai buna la turela, asta inseamna ca la distanta mare PIII/IV are sanse bune de bounce la o confruntare 1:1 cu T-34, iar la distanta mica sunt aproape egale.
 
Doar eu am probleme cu mouse scroll? In timpul jocului mai nou nu functioneaza decat dupa ce mor, altfel trebuie sa intru in settings si sa umblu la orice mouse slider si incepe sa mearga.
 
Am început să joc pe linia rusă ca să o iau spre TD-uri. Mi-e dor de loltraktorul meu vechi și upgradat :frown:
 
Eu sunt PRAF. M-am obişnuit aşa de mult cu snipereala că mi-o fur urgent în meciuri; dar măcar apuc să trag de câteva ori şi cu noroc să omor 1-2 inamici.
E fun cu MS-1 şi tunul de 45mm - rup la de-alde tier 2 light tanks.
 
Am făcut 4 meciuri cu T1 Cunningham şi acum e elite. Am făcut apoi 2 meciuri cu loltraktor, şi acum am cu 18 XP mai mult decât înainte de a le face.
 
Unii si-au cumparat gold, la 5 minute dupa ce au inceput meciurile deja erau cu PzII sau BT2: se poate face XP-ul atat de repede (dupa primul meci am facut research la 3/4 din optiunile de MS-1), dar 13-14k credite nu se pot obtine in mai putin de 4-5 misiuni foarte bune fara sa cheltui nici un credit pe upgrades sau in vreo 10 misiuni medii. De asemenea am pierdut o misiune pe harta cea clasica cu campul (Malinovka) in care 4 tancuri de-ale noastre, bine ascunse in tufe, au fost distruse de inamici invizibili: probabil aveau commander si gunner la 100% si ne vedeau de la distante mari, mai mari decat cele la care i-am fi vazut noi. Daca or fi avut si camo net si binoculars (un tanc era suficient sa aibe astea, se ascundea relativ aproape de noi si ii lasa pe ceilalti sa traga de la distanta mai mare) chiar e o explicatie pentru ce s-a intamplat in misiunea aia.
 
dar 13-14k credite nu se pot obtine in mai putin de 4-5 misiuni foarte bune fara sa cheltui nici un credit pe upgrades sau in vreo 10 misiuni medii.
Sau poate au cadoul ala de Sherman ca beta testeri. Io-te ce zice un ruman d'asta cu cadou. :smile:
Inamicii invizibili cred ca tin de sistemul defect de spotting. Sincer nu cred ca-s berbeci care la Tier 1/2 au deja benoclu si camo net dupa citeva meciuri. Sau or fi si de astia? :insane:
 
Eh... eu am ajuns la PanzerJaeger I şi AT-1 azi, deci sunt mulţumit.
La nemţi şi ruşi mă duc pe linia de TD-uri, la americani pe SPGs şi T1 Heavy. Deocamdată.
 
Asa este, cu premium alea faci ceva credits. La fel imi zicea si un dude aseara din pluton.
Eu suck balls ca desi aveam vreo 3k de battles m-am inscris dupa 27 ian.
 
Ce-am mai păţit în ultima oră: tone de disconnect-uri, iar la ultimul joc am primit disconnect la sfârşitul jocului (mai eram cu încă unul în baza inamică şi a ajuns la 100%) şi după ce m-am conectat iar nu mi-a dat nimic pentru vajnica cucerire.
 
Disconnect.
bonko si eu ma oftic un pic ca ar fi trebuit sa tina cont si de noi astia maniacii care in 2 luni am facut peste 3000 battles. Macar fo' 2k gold acolo de incurajare puteau sa dea. Carpanosi rusnacii astia. :biggrin:

Eh, da' nu-i nimic, sarac si cinstit o iau la deal agale de la zero absolut.
 
Back
Top