World of Tanks

Cu orice tip de shells un tun scurt are penetrare proasta pentru ca viteza initiala a proiectilului e foarte mica - acceleratia nu poate fi foarte mare ca sa nu dezintegreze proiectilul, asa ca lungimea mare a tevii i-ar da timpul sa ajunga la viteza mare, peste Mach 2. Daca iei in considerare si faptul ca un proiectil relativ mare e franat mai rapid si e mai putin ascutit decat unul de calibru mic gen SABOT atunci iti dai seama cu ce placinta aurita le arunci alora pe vizor :lol:
 
Păi, una, dacă ar fi aşa, atunci de ce se mai folosesc gold shells pentru astfel de tunuri? A doua, chiar se respectă astfel de specificaţii într-un joc ca WoT? Că mie mi se pare mai arcade decât simulation.
 
In concluzie, de pe 13 aprilie o sa joc spre VK3601H si SU-85 ca facatori de banuti si spre T29 ca tanc general de distractie.
Ditto.
VK si SU-85 au fost placerile mele. 600 de batalii cu VK-ul. Asa de mult mi-a placut. :biggrin:
Ca minuitor de TD-uri T29 intr-adevar ma dispera cu turela lui. Am dat de jucatori care chiar stiu sa-l manevreze si lasau numai turela la vedere si n-aveam altceva de facut decit sa ma trag in boschetul meu si sa astept sa scoata o senila ceva la vedere.
Daca zici ca e fun poate o sa ma indrept si spre el ca tanc ca pe partea nemteasca m-am lamurit, totul se opreste la VK3601H, restul sunt frustrante (PIV iar mi-a placut mult si spre norocul meu a fost pe drumul spre VK).
Despre KV nu-s ce sa zic, deabia asteptam sa ma intilnesc cu unul. Mai ales alea cu clopotnita in loc de turela zburau repede cu SU-85. Ca sa nu mai zic de ISU cu tunul minune: one shoot-one kill. 100% garantat (of course doar daca nu nimeream peste ghost shells/invisible tanks).
T34 m-a cam dezamagit, dar e drept ca nici echipajul nu era la 100%.

Eh, mai e un pic si iar ne suim in :lol:tractoare.
 
Pana la urma cand se face reset la conturi? Tot ce stiu e ca azi expira "promotia" la preorders, asta nu inseamna ca maine lanseaza varianta finala.
 
Pai e gata. Resetul e in functiune din cite am inteles.
Statisticile pe cont vin cu 404 iar jocul s-a intrerupt. Probabil ca miine ne dam cu loltractoru' din nou. :biggrin:

LE: un nene a postat screenshotu' asta pe la 6 dimineata.
 
S-a intrerupt si pe la 7, dar de la 7.30 am putut juca vreo 3 meciuri pe contul vechi. Apoi am plecat la servici. :biggrin:
 
Că tot vine sau a venit resetul am cheltuit aseară banii pe gloanţe de aur. Jenibil. Cu IS stau pe loc şi se învârte un T28 în jurul meu pe care nu-l fac din prima. Alt T28 l-am luat cu o singură lovitură dar nu ştiu ce punctaj avea, dacă era 100%.
Rămân la părerea că premium e bun doar pentru punctajul bonus la fiecare luptă şi pentru Free Experience. Deci pot spune 99% sigur că nu voi da bani pe joc, cel puţin nu la stadiul actual. Dacă se va schimba ceva pe viitor...voi mai vedea.

Şi eu aştept să mă dau din nou cu loltracktorul. :biggrin:
 
In concluzie, de pe 13 aprilie o sa joc spre VK3601H si SU-85 ca facatori de banuti si spre T29 ca tanc general de distractie.

La o concluzie similara am ajuns si eu, dupa aproape 3000 de meciuri in doua luni. Incepand cu 13 aprilie am sa ma indrept spre heavy-urile americane, de le nemti PzIV si VK3601H iar de la rusi TD-uri.
Sa joci cu VK3002DB ori PzJager si cel mai bun tun echipat sa fie ala de 8.8 cm scurt este de-a dreptul frustrant!
 
PzJaeger cu tun de 8.8? Are tun de 50mm si e excelent pentru tier 2 :biggrin: Daca te referi la PzJ IV tot ai tun de 8.8 L56 care e decent.
 
Scuze, vroiam sa spun PzJ IV! E decent si doar atat, daca faci pluton si ai de-a face cu ceva high tier in mod constant, ding.
La fel si Jagdpanther, suck balls a lot pana ajungi la 8.8 cm lung sau 10.5. Tunul stock e 7.5 din tier 5, wtf?? Ca sa numai zic de bug-urile legate de armor bouncing la Jagdpanther.

Marder II in schimb e copilu' minune!
 
Mie Marder II mi s-a părut penal. Hetzer e OK-ish până dai de Tiers 5-6 cu ghiotura. StuG III am auzit că e on par cu SU-85, dar eu tot pe TD-uri ruseşti o să încerc să merg.
 
Marder e fenomenal fully upgraded: are un unghi urias de miscare a tunului (in lateral) si are un tun lung de 76mm care e ok pentru orice inamic tier 2-4 si din lateral face gauri si in KV. Hetzer are tunuri slabe pentru nivelul lui, cel de 105 e fantastic daca tragi in tancuri tier 2-4 (one shot kill cu HE) dar inutil pentru tancuri tier 5. Per total Marder e mult mai bun decat Hetzer daca raportam la tier.

Stug III am utilizat cu placere: tunul lung are penetrare buna pentru aproape orice scenariu, dar damage destul de mic; risti sa tragi in inamic pana te descopera (la distanta mare) sau pana se urca peste tine (daca e un heavy). SU 85 nu am cumparat, desi era disponibil (cercetat), insa stiu destul de bine celelalte RD-uri rusesti: AT1 e bun pentru nivelul lui (un pic dificil din cauza de viteza si manevrabilitate slabe), SU76 cu tunul de 57 lung e un sniper dement, la distanta mica e foarte slab, SU 85B e infernal pana ii pui tunul de 85, apoi e un sniper excelent cu oarecare sanse si la distante mai mici (damage mare, one shot kill in unele cazuri).

Cam toate vehiculele din joc non-arty sunt foarte slabe in configuratia de baza, unele devin extrem de bune prin upgrades iar altele raman cel mult mediocre. Exemple pozitive sunt: Marder, Stug III, AT1, SU85B, PzIV, Leopard, exemple negative sunt Hetzer, PzIII/IV, PzIII aufs A, restul sunt undeva la mijloc. Pana in reset ajunsesem la nivel 5 cu toate vehiculele non-arty germane si rusesti, mai sus nu m-a interesat (aveam cercetate majoritatea celor de nivel 6).
 
StuG III am auzit că e on par cu SU-85
Ete cuc. L-am cumparat si am facut citeva meciuri cu el full upgrade si full training echipaj plus module.
E foarte distractiv ca se misca si trage cu viteza luminii dar in rest SU-85 cu tunul de 107 e in alta liga.
Dar e simpatic si Stug-ul, nu zic ca nu. De cele mai multe ori am ramas fara munitie asa de repede trage. :biggrin:
 
Repet, aşa am auzit :smile:

(off-topic: de ce dracu merg shortcut-uri de genul Ctrl+B, Ctrl+I pentru bold, respectiv italics sub Firefox dar nu şi sub Chrome? E enervant!)
 
Eu voi merge pe M2 Light + T57 Arty eventual.
As mai lua dupa asta MS-1 pentru tunul de 45 mm + AT-1 pe linia ruseasca.

Jucand putin, fara gold, optiunile imi sint clare, joc in low tiers, incerc sa am un tanc mic cat mai bun si echipaj cat mai bun, apoi imbunatattirile.
 
Back
Top