World of Tanks

Ce nu inteleg totusi e sistemul de XP. Adica am curatat tot din jurul bazei, am tras de s-a inrosit teava tunului, am capturat si baza inamica si doar 1200 XP? Ma rog.
Din cate vad ai ras 9 unitati cu 10 obuze nimerite, adica 1 obuz per tanc in medie. Asta imi spune ca nu erau la 100%, ci mult mai jos, drept pentru care nu ai primit XP complet: se da XP pentru damage, se da pentru kill, dar scria prin FAQs ca daca tragi in unu' care e la 10% HP si il omori nu primesti acelasi XP ca si cum ai trage in acelasi tanc la 100% si l-ai face praf.

Pentru alea 9 obuze trase in balarii nu primesti puncte, iar pentru culoarea rosie a tevii se dau doar puncte pentru impresia artistica, nu XP.
 
Dap, nu erau (toate) la 100% ci deja "inmuiate" un pic de echipa. :biggrin:
Mult mai jos, depinde, un obuz de-al meu face 750 damage cind penetreaza... De exemplu am lasat un Ferdi nou-nout la 38% dupa prima palitura.
Oricum mi s-a parut putin pentru 10 hit-uri cu 9 kill-uri, 52% baza capturata si victorie in final.

Ma rog, pina la urma nu mai conteaza ca e final de beta, mie meciul in sine mi s-a parut palpitant.

Dar intre timp m-am plictisit si de luptele cu BL-10 asa ca de fo' 3 zile am sarit direct la Stug III. Moama, parca e mitraliera pe linga ISU si plus de asta se misca ca un Ferrari. E inferior lui SU-85 ca penetrare si damage dar incarca si trage cu viteza luminii. :biggrin:
Mi-aduce aminte de PIII/Luchs oarecum.

LE: Hitler Reacts to the World of Tanks Pre-Order Bonus. :biggrin:
 
Last edited:
Lo and Behold!
Captura originală făcută cu MSI Afterburner, rezoluţie 1:1 (o rezoluţie cretină, gen 1920x1116); fişierul rezultat e de 4.2 GB, convertit în WMV cu Adobe Media Encoder (a luat 2 ceasuri!) s-a făcut de 261 MB şi până la urmă Youtube l-a făcut HD 1080, yeeey :smile:

Captura a mers excelent, cu un pic de stutter de 2-3 secunde la un moment dat (bănui eu, la atingerea a 4 GB de recording).
Hint: vedeţi de la 05:30 cum omor eu un tanc care nu se (mai) vede :smile:
 
Cum adică fără muniţie? Am de toate felurile :smile:
Meciul ăsta e un exemplu tipic de "aşa da" la Prokhorovka. Atacul se efectuează în valuri, în stânga/dreapta drumului, din tufă în tufă, milităreşte, ca la asalt.
 
Um, nothing really din punct de vedere al gameplay-ului; e Proof of Concept, arată că MSI Afterburner Video Capture rulz :smile: (după ce l-am bibilit 3 zile ca să meargă cum trebuie).
Vreau să înregistrez meciuri din WoT pentru nişte idei vagi pe care le am (gen tutoriale and stuff).
Eu mă bucur că pot înregistra 1080p live din WoT / EVE Online pe PC-ul meu vechi de 3 ani jumate :smile:
 
Nu stiu de ce unele clipuri de pe youtube nu-mi merg cursiv 1080p, altele merg. De exemplu, al tau nu merge cursiv, altele sunt ok. Nu e problema de resurse hardware.
 
Al meu are 649 Kbps average rate, ăla care merge are 464.
Eu suspectez un net sugrumat or smth.

Ar mai putea fi şi serverul pe care e cached filmul; youtube are în spate un ditamai clusterul. Vezi de unde vine fiecare filmuleţ.
 
S-a schimbat ceva zilele astea legat de detecția celorlalți? De ieri mă trezesc brusc cu tancuri la 50 de metri de mine, ceea ce nu s-a întâmplat în restul de 100 de bătălii cu SU-85 de până acum. Și nu că ar avea camo and stuff, că merg cu viteză maximă când îi detectez. Noroc că pot să distrug d-ăia mai mici dintr-o singură lovitură.

Asta e cea mai bună "pradă" de până acum:
shot_029_small.jpg
 
Image doesn't work.
Nu s-a schimbat nimic; se ântâmplau fenomene de-astea şi înainte. Sunt mai rare, dar enervante nevertheless.
 
Eu n-am pățit până acum, de-aia întreb. Sau cel puțin n-am pățit în halul ăsta; se mai întâmplau chestii mai ciudate când jucam pe 3G și era latență mare (3-400ms), dar pe fir nu.

Am editat poza, sper să meargă acum. Rezumat (dacă nu merge): 3650 XP (doubled) + 49255 silver pentru o bătălie cu SU-85.
 
Da, dacă tot o să-l pierd... Am fost plecat câteva zile, așa că am adunat vreo 2000 gold; de cumpărat chestii mai mari nu mai cumpăr, training nu mai am la ce face, XP nu mai am la ce folosi, și nici nu consum prea multe obuze - ăla a fost un joc foarte activ, de am consumat 12 (vreo 6 au fost într-un Ferdinand, nu le-a simțit prea tare). Așa că am făcut o configurație de 5 obuze normale, 5 HE și restul pe gold. De obicei la începutul jocului sunt scouts amărâți, care pot fi dați jos și cu obuze normale. Iar după ce se termină cele normale intră automat în cele gold, nu trebuie să setez eu ceva.

Am hotărât să folosesc proiectile gold când în două jocuri succesive am lăsat KV-uri cu 1-5% după două lovituri. Ca să mai consumi încă o lovitură (leeeentă) pentru asta e nasol.

A, și am mai făcut ceva cu gold-ul. Mi-am luat iar un T1 Cunningham și am pus pe el tot ce se poate. Nimic nu e mai plăcut decât să fii ultimul iepuraș din listă și să cureți loltractoare în serie.
 
S-a schimbat ceva zilele astea legat de detecția celorlalți? De ieri mă trezesc brusc cu tancuri la 50 de metri de mine, ceea ce nu s-a întâmplat în restul de 100 de bătălii cu SU-85 de până acum.
Am vazut si eu asta de cateva ori in ultima saptamana, inclusiv din partea cealalta: m-am dus langa un SU 85B care statea fara sa ma detecteze, m-am proptit la 3-4 metri de el si abia cand am tras au inceput toti sa se intoarca (era si un Panzerjaeger I chiar langa el). Cu TD mai merge ca ai camo bonus, dar cu tancuri care merg cu 40 km/h e trasa rau de par.
 
În altă ordine de idei, it's alive :smile:
Dacă are careva chef să fie co-autor, să participe voluntar... să-mi ziceţi. Dacă nu, nu :smile:

Mai am 3 capturi mişto pe ţavă:

1. M7 Priest folosit ca defender şi ca attacker într-un singur meci. Am pierdut dar am apucat 4 kills.
2. SU-85, Elite, 4 kills. Nimic deosebit de interesant, just gameplay :smile:
3. T1 Heavy (proaspăt luat, azi, n-are mare lucru pe el da' noah...) - am detectat şi lovit o câţiva, dar niciun kill.

O să le convertesc la noapte şi mâine probabil le azvârl pe blog.
 
Ce vor sa spuna aia cu rosu (inamicii) pe chat cand imi trimit mesaje gen "***** noob camper Adrian" si "***** noob Adrian" cand tocmai le cuceresc baza lor dupa ce le-am ras 8 unitati in meci? Am ramas singur contra 2 inamici (1 tanc si un arty), deja distrusesem 6 (in locuri diferite) tancuri si TD si am plecat sa le cuceresc baza iar ei imi tot trimiteau mesaje din astea. Nu am inteles ce vor, asa ca i-am ras pe toti, dar nu cred ca voiau sa se predea.
 
Dacă eşti foarte curios să afli ce ***** spun unii, poţi dezactiva "Censor messages" din setări.
In rest, don't feed the trolls? Poate erau ofticaţi că pierd meciul. Sau erau proşti. Sau ambele.
 
Nu stiu de ce unele clipuri de pe youtube nu-mi merg cursiv 1080p, altele merg. De exemplu, al tau nu merge cursiv, altele sunt ok. Nu e problema de resurse hardware.

Nu-mi mergea pentru ca aveam GPU Accelerated Compositing si GPU Accelerated Canvas 2D in chrome. Merge perfect dupa ce le-am dezactivat.
w4p, evident ca am tras concluzia ca nu merge dupa ce s-a incarcat tot filmul.
 
Ce vor sa spuna aia cu rosu (inamicii) pe chat

Unii au impresia că jocul se câștigă onorabil atunci când omori toți inamicii, iar aia cu capturatul bazei e pentru luzări. Am avut chiar unul de-al nostru trăgând în mine că să mă car naibii de pe baza inamică. WTF? Dacă n-a stabilit nimeni de comun acord la începutul jocului care e strategia de a-l câștiga, io aplic literalmente regula din joc: capture enemy base OR kill all enemy tanks.
 
Back
Top